Ekmek yerine yerim diye düşünmüştüm :))Geldimmmmmmmmmmmmmmm ...
Hemen önce tatlı kuzum ecenin 1 yaşını kutlayayım ..şeri güzelim Rabbim çekirdek ailen ve doastlarınla bir ömür mutluluk versin ... eltini ..biiippppp ...... elti akraba cart curt hepsi hikaye ... insan olacak ... ne klasik replik ama en doğrusu . Kedibochi canım iş içinde Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin .
kelebekolacam senin yakışıklı paşana da çoooook geçmiş olsun . bana alerjik gibi geldi :)))) bizim ki Türk halkı klasik teşhisi tabiii....
Nego ve ecemavi düellosu gördüm sankiii bayılırım düellolara ... ve eflal tatlım patatesi 74 ü düşünerek ister yeeee ister yemeeeee
@masumm nihayet karar verilmiş ... güle güle oturun . tay tüyüdür umarım ... ömrümde onun kadar kolaylık gördüm koltukta ...
Daydream- tatlım sende liste demişsin bacım ... o zaman listedeki bütün kızlara de ki , bu hafta hepsi coşsun ... senin bölünecek yüzden arada kaynasın
Efser bir kutu ye canım aama ben yağını süzdürüp hatta süzgeçte yıkıyorum çok yağlı napayım
@Dersaadet_ sana da başarılar kuzum ... diyeti bozmuşsun ... artık nasıl toparlarsın bakalım
veeeeeeeeeeeeeeeeeAhu060812 gelmişşşşşş hac dan ninem dönmüş gibi sevindim al bacım şu sporları üzerimden al diyet için sabitle 2. start süper olacak seni seferoğlu seni ... seferoğulları _AYNURA_ lokmalarınızı sayacakmış
mirjam bu kadar uzak kalmaya artı sabit değil buna da şükür
DelyDoly tamam deliyiz de ... lahmacun sevmeyen deliyizzzzzzzzzzzz
bu hafta ensendeyim ... pzt tartılacaksın soracam cepten
unuttuğum varsa affola
Nefs ve ada81 vardı sabah gördüklerim onlara da öpücükler
Aa buna baktım süresi kısaydı, şimdi baktım olevel 1 diyor ama ... bi baksana tatlım
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
Ay ne güzel yapmışsınbizde 1 de deneme sınavına gittik .öğretmeni yazdırıyor sınıfı ... yoksa 2. sınıfta bana göre erken .
çıkışta bir öğrencinin velisi gelmedi bizim sınıftan ... etüt merkezinde bir kantinci kaldı bir o ..bende bekledim yanında annesi gelene kadar ...
Kedibochi eltini duyrulur
cok sukur kaptanimGeldimmmmmmmmmmmmmmm ...
Hemen önce tatlı kuzum ecenin 1 yaşını kutlayayım ..şeri güzelim Rabbim çekirdek ailen ve doastlarınla bir ömür mutluluk versin ... eltini ..biiippppp ...... elti akraba cart curt hepsi hikaye ... insan olacak ... ne klasik replik ama en doğrusu . Kedibochi canım iş içinde Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin .
kelebekolacam senin yakışıklı paşana da çoooook geçmiş olsun . bana alerjik gibi geldi :)))) bizim ki Türk halkı klasik teşhisi tabiii....
Nego ve ecemavi düellosu gördüm sankiii bayılırım düellolara ... ve eflal tatlım patatesi 74 ü düşünerek ister yeeee ister yemeeeee
@masumm nihayet karar verilmiş ... güle güle oturun . tay tüyüdür umarım ... ömrümde onun kadar kolaylık gördüm koltukta ...
Daydream- tatlım sende liste demişsin bacım ... o zaman listedeki bütün kızlara de ki , bu hafta hepsi coşsun ... senin bölünecek yüzden arada kaynasın
Efser bir kutu ye canım aama ben yağını süzdürüp hatta süzgeçte yıkıyorum çok yağlı napayım
@Dersaadet_ sana da başarılar kuzum ... diyeti bozmuşsun ... artık nasıl toparlarsın bakalım
veeeeeeeeeeeeeeeeeAhu060812 gelmişşşşşş hac dan ninem dönmüş gibi sevindim al bacım şu sporları üzerimden al diyet için sabitle 2. start süper olacak seni seferoğlu seni ... seferoğulları _AYNURA_ lokmalarınızı sayacakmış
mirjam bu kadar uzak kalmaya artı sabit değil buna da şükür
DelyDoly tamam deliyiz de ... lahmacun sevmeyen deliyizzzzzzzzzzzz
bu hafta ensendeyim ... pzt tartılacaksın soracam cepten
unuttuğum varsa affola
Nefs ve ada81 vardı sabah gördüklerim onlara da öpücükler
1 saat yürüdüm kendi rekorumu kırıyorumherşey seferoğuları için @Ausencia belki bu hızla yarım saat yogada yaparım esnemem lazım kazület gibi tutuldum
cok sukur kaptanim
Kaptanim beni çıkar. Sanırım bu hafta toparlamam zor olacak. Haftaya daha iyi bir şekilde gelirim.TELLİOĞULLARI
1.DelyDoly
2.ada81
3.kelebekolacam
4.saydin78
5.ecemavi
6. @masumm
7.Kedibochi
8 @daydream-
9.nehirnil111
10.Nefs
SEFEROĞULLARI
1.Ahu060812
2._AYNURA_
3.Efser
4.mimu88
5.Nego
6.Sarayca
7.exmadon
8. D Dilekiyi
9.begum75
EVET EKLENMEK / ÇIKMAK İSTEYEN BİLDİRSİN .
ŞU AN ŞEKİL BU .
İKİ TAKIM YARIŞIYOR .
ÖDÜL ... KALORİSİ 200 Ü GEÇMEYEN ... YÜKTE HAFİF PAHADA AĞIR:) BİR CIZ .
KAYBEDENE CEZA BİR HAFTA BOYUNCA GÜNLÜK +30 DK SPOR .
AYRICA GRUPLAR İÇİNDE ;
kelebekolacam VE Efser
ada81 VE _AYNURA_
Nego VE ecemavi
BİREYSEL OLARAKTA KAPIŞIYOR ... İSTEYEN BİREYSEL DE RAKİBİNİ BELİRLER .. .
HADİ BAKALIMMMM .... ÇEKELİM KILIÇLARI
Onun ne gibi işgenceleri varYap tatlım yap ... fazla yoga göz çıkarmaz :)
sporlarınıza artıkAhu060812 yu etiketleyin ... eli maşalı spor kaptanınız döndü
haftaya insallah kaptanim bu hafta kendimi iyce zorlayacam insallah sporumu felan gece 1de olsa yapacamAmaaaaaaaaaa :)
artık bir 69 partisi yapalım sana da
Kaptanim beni çıkar. Sanırım bu hafta toparlamam zor olacak. Haftaya daha iyi bir şekilde gelirim.
Onun ne gibi işgenceleri var
haftaya insallah kaptanim bu hafta kendimi iyce zorlayacam insallah sporumu felan gece 1de olsa yapacambende cok heycanla bekliyorum artik
Canım biner gerçekten ilgileniyor, oraya şikayet et bence . Şikayet sonuca ulaşmış mı bakıyorlar.Kızlar bilgisi olan vardır belki .. bir şikayette bulunacağım . korsan servisle ilgili ... oku taşımacılığı yapıyor kadının biri kendi aracı ile ... kimseyi ekmeğinden etmeyeyim dedim de .. araba kullanışı facia ..
geçen yokuş aşağı yolu ortalamış iniyor ..ben yukarı çıkarken ... üzerime üzerime ... ne oluyor derken bir baktım .. gözü yolda değil ... telefonla da konuşuyor ..mesaj yazıyor !!!
bundan önce 2-3 kez eşimle sürtüşmüşler kornalı mornalı .. geçen hafta da birden önümüze kırdı ...direksiyonda eşim vardı yine .
çocuk taşıyor 4-5 tane ... yaptığı zaten yasal değil ... bir de saçma sapan araç kullanıyor .
heh sorum şu .... araştırdım trafik tescil amirliğine şikayet ediliyormuş ..ama burası küçük yer ..zaten biliniyordur onun yaptığı iş. görmezden geliyorlardır .
ne yapsam ? bimer desem ... onlarda burayı arayacak ilgilensinler diye .
ay eveeeettt bencedecanım bu memleket gezisinden şüpheliydim bende ... hatta listeye girecekleri yazarken izinden dönüş olur mu sana şüphe duydum .
dikkat et yine de güzelim ya ... onca emek var.
tamam yarıştan çıkarıyorum o zaman ... gerçi sen son 2 gün pro detoks yapardın bi şeyler ama
69.9 ... bak ne güzel duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?