Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bizde 1 de deneme sınavına gittik .öğretmeni yazdırıyor sınıfı ... yoksa 2. sınıfta bana göre erken .

çıkışta bir öğrencinin velisi gelmedi bizim sınıftan ... etüt merkezinde bir kantinci kaldı bir o ..bende bekledim yanında annesi gelene kadar ...

Kedibochi eltini duyrulur

Ekmek yerine yerim diye düşünmüştüm :))
Aa buna baktım süresi kısaydı, şimdi baktım o

Ay ne güzel yapmışsın

Kızlar bilgisi olan vardır belki .. bir şikayette bulunacağım . korsan servisle ilgili ... oku taşımacılığı yapıyor kadının biri kendi aracı ile ... kimseyi ekmeğinden etmeyeyim dedim de .. araba kullanışı facia ..
geçen yokuş aşağı yolu ortalamış iniyor ..ben yukarı çıkarken ... üzerime üzerime ... ne oluyor derken bir baktım .. gözü yolda değil ... telefonla da konuşuyor ..mesaj yazıyor !!!
bundan önce 2-3 kez eşimle sürtüşmüşler kornalı mornalı .. geçen hafta da birden önümüze kırdı ...direksiyonda eşim vardı yine .
çocuk taşıyor 4-5 tane ... yaptığı zaten yasal değil ... bir de saçma sapan araç kullanıyor .

heh sorum şu .... araştırdım trafik tescil amirliğine şikayet ediliyormuş ..ama burası küçük yer ..zaten biliniyordur onun yaptığı iş. görmezden geliyorlardır .

ne yapsam ? bimer desem ... onlarda burayı arayacak ilgilensinler diye .

TELLİOĞULLARI

1. DelyDoly
2. ada81
3. kelebekolacam
4. saydin78
5. ecemavi
6. @masumm
7. Kedibochi
8 @daydream-
9. nehirnil111
10. Nefs

SEFEROĞULLARI

1. Ahu060812
2. _AYNURA_
3. Efser
4. mimu88
5. Nego
6. Sarayca
7. exmadon
8. D Dilekiyi
9. begum75

EVET EKLENMEK / ÇIKMAK İSTEYEN BİLDİRSİN .

ŞU AN ŞEKİL BU .

İKİ TAKIM YARIŞIYOR .

ÖDÜL ... KALORİSİ 200 Ü GEÇMEYEN ... YÜKTE HAFİF PAHADA AĞIR:) BİR CIZ .
KAYBEDENE CEZA BİR HAFTA BOYUNCA GÜNLÜK +30 DK SPOR .

AYRICA GRUPLAR İÇİNDE ;

kelebekolacam VE Efser

ada81 VE _AYNURA_

Nego VE ecemavi

BİREYSEL OLARAKTA KAPIŞIYOR ... İSTEYEN BİREYSEL DE RAKİBİNİ BELİRLER .. .

HADİ BAKALIMMMM .... ÇEKELİM KILIÇLARI

cok sukur kaptanim

1 saat yürüdüm kendi rekorumu kırıyorum herşey seferoğuları için @Ausencia belki bu hızla yarım saat yogada yaparım esnemem lazım kazület gibi tutuldum

Yap tatlım yap ... fazla yoga göz çıkarmaz :)

sporlarınıza artık Ahu060812 yu etiketleyin ... eli maşalı spor kaptanınız döndü

Kaptanim beni çıkar. Sanırım bu hafta toparlamam zor olacak. Haftaya daha iyi bir şekilde gelirim.

Kaptanim beni çıkar. Sanırım bu hafta toparlamam zor olacak. Haftaya daha iyi bir şekilde gelirim.

canım bu memleket gezisinden şüpheliydim bende ... hatta listeye girecekleri yazarken izinden dönüş olur mu sana şüphe duydum .
dikkat et yine de güzelim ya ... onca emek var.
tamam yarıştan çıkarıyorum o zaman ... gerçi sen son 2 gün pro detoks yapardın bi şeyler ama

Onun ne gibi işgenceleri var

haftaya insallah kaptanim bu hafta kendimi iyce zorlayacam insallah sporumu felan gece 1de olsa yapacam bende cok heycanla bekliyorum artik

69.9 ... bak ne güzel duruyor :)

Canım biner gerçekten ilgileniyor, oraya şikayet et bence . Şikayet sonuca ulaşmış mı bakıyorlar.

ay eveeeettt bencede

@Auscencia tatlım teşekkür ederim.
Sanki beraber büyüttük kızımı. 7. Takimin narin teyzeleri ile..
5.5 aylık idi size katildim.
Allah cümle evladimiza uzun omur versin.
Elti kazığı çok koydu resmen ..... Taş koydu işime.
Haftaya aricam ama gidicem oraya. Bi arkadaşım izin alirim isten bakarim diyor şehir dışından gelip düşün.
Keske daha önce arasaydin diyor3 saatlik yolu tepecekti benim için.
O elti allah'tan bulsun.
Iyi oldu eşim anlasın ne sinsi yılan o.
Neyse dus alıp hazirlanayim kuzubellamin d. gününü dışarda kutlicaz

20 mayıs

Kahvaltı : 2 kaşık menemen, 2 dilim t.b ekmeği, 1 dilim peynir

Öğlen : Diyet ton balığı, yağsız salata, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim t.b ekmeği

Ara : 3 diyet bisküvi, 2 gün kurusu kayısı, 2 kuru erik , şekersiz kahve

Akşam : Mercimek çorbası, 2 kaşık tavuklu patates yemeği, 2 kaşık yoğurtlu evelik salatası

Su: 2 litre
Spor : Jillian level 1
Toplam : 1073 kalori
Özel baharat karışımımdan yemeklere kattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…