@Auscencia tatlım teşekkür ederim.
Sanki beraber büyüttük kızımı. 7. Takimin narin teyzeleri ile..
5.5 aylık idi size katildim.
Allah cümle evladimiza uzun omur versin.
Elti kazığı çok koydu resmen ..... Taş koydu işime.
Haftaya aricam ama gidicem oraya. Bi arkadaşım izin alirim isten bakarim diyor şehir dışından gelip düşün.
Keske daha önce arasaydin diyor3 saatlik yolu tepecekti benim için.
O elti allah'tan bulsun.
Iyi oldu eşim anlasın ne sinsi yılan o.
Neyse dus alıp hazirlanayim kuzubellamin d. gününü dışarda kutlicaz
Canım biner gerçekten ilgileniyor, oraya şikayet et bence . Şikayet sonuca ulaşmış mı bakıyorlar.
20 mayıs
Kahvaltı : 2 kaşık menemen, 2 dilim t.b ekmeği, 1 dilim peynir
Öğlen : Diyet ton balığı, yağsız salata, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim t.b ekmeği
Ara : 3 diyet bisküvi, 2 gün kurusu kayısı, 2 kuru erik , şekersiz kahve
Akşam : Mercimek çorbası, 2 kaşık tavuklu patates yemeği, 2 kaşık yoğurtlu evelik salatası
Su: 2 litre
Spor : Jillian level 1
Toplam : 1073 kalori
Özel baharat karışımımdan yemeklere kattım.
Canım kul hakkıBa asıl o giriyor vergi ödeyen servis sahiplerinden dolayı, taşıdığı canlardan dolayı. Bir kaza olsa Allah korusun vicdan azabı çekersinevet ilgileniyorlar daha önce de şikayetlerim oldusonuca ulaşanda oldu .
ben yazayım oraya ..plaka falan elimde .
ama kul hakkı olur mu ? ne bileyim belki zor şartlarda o işi yapıyor diyorum da çok ukala ya ... el kol haraketi yapıyor sürekli .
Canım kul hakkıBa asıl o giriyor vergi ödeyen servis sahiplerinden dolayı, taşıdığı canlardan dolayı. Bir kaza olsa Allah korusun vicdan azabı çekersin
Tamam canım, bugün ekmek çok oldu. Patatese dayanamıyorumönceAhu060812 yu etiketleyeyim sporlarınız arada kaynamasın :))
canım 2+1 dlm ekmek etti 3 ... diyet bisküvi + mercimek + patates ... karbonlar çok olmuş .. mercimek faydalı karbondur evet ama patatesle buluşturmamak gerek
Tamam canım, bugün ekmek çok oldu. Patatese dayanamıyorumsenin 4 günlük listeyi yapıcam bu hafta. Sporu bir saat sonra yapıcam :)
Mercimek protein diye biliyordum benönceAhu060812 yu etiketleyeyim sporlarınız arada kaynamasın :))
canım 2+1 dlm ekmek etti 3 ... diyet bisküvi + mercimek + patates ... karbonlar çok olmuş .. mercimek faydalı karbondur evet ama patatesle buluşturmamak gerek
Mercimek protein diye biliyordum benay spor kesin yapmalıyım bugün
Sporu yemekten ne kadar süre sonra yapmak lazım?
Ausencia kizlarin cosacaklarindan suphem yok kaptan..dereceyi etkilemeyecekse girerim zaten diger türlü bende istemem.
Canım şimdi geldim ben kusura bakma. Hastalık hali yoksa çok da akla getirmemek lazım aslında ateş, baş ağrısı, halsizlik gibi durumları bulunmaması güzel. Bir de tek tarafta daha yoğun. Eklem ve gövde kısımlarında herhangi bir döküntü var mı daha çok dantela görünümünde?Eki Görüntüle 1998311 Ay bende uzmanima sorayımirmae canım müsait değilsin biliyorum lakin görür de müsait olursan bi de sana sorayım dedim.
Oğlum bugün bi uyandı yüzünde tokat yemiş gibi kırmızı lekeler var muhtemel alerjik ama eritrma infektiyozum da aklıma gelmedi değil.ben daha önce pratikte görmedim ama teorik ten bildiğim hastalık hali olmalı çift taraflı olmalı. Diğer yanakta daha az.hastalik halide yok.oyuzden emin olamadım.bu kadar asemtomatik olabilr mi
Ben baya geç kalmışım görmekte kusura bakma. Belki hastaneye geçmişsinizdir dahi ama yine de hızlıca bir özet geçeyim. Son bir hafta içerisindeki görülüp sonra geçen eklem ağrısı, baş ağrısı, ateş, bulantı, kaşıntı, burun -geniz akıntısı gibi hastalık belirtileri oldu mu? Çünkü tokat atılmış yanak görüntüsü oluşmadan önce hastalık süreci yaşanıp kendiliğinden geçiş yaşanabilir. Eklem döküntüleri de 1-3 gün içerisinde oluşabilir. Rn ayırıcı tanı, öncesinde ya da süreğen hastalık hali , çift taraflı tokat görüntüsü ve ağız kenarlarında solukluktur. Bir de erkek çocuklarında çok daha nadir bir durum. 5.hastalık olduğunu sanmam bu hastalık sürecini yaşamadıysanız. Ani gelişen bir güneş ya da herhangi bir maddeye alerji gelişimi olabilir.Eki Görüntüle 1998311 Ay bende uzmanima sorayımirmae canım müsait değilsin biliyorum lakin görür de müsait olursan bi de sana sorayım dedim.
Oğlum bugün bi uyandı yüzünde tokat yemiş gibi kırmızı lekeler var muhtemel alerjik ama eritrma infektiyozum da aklıma gelmedi değil.ben daha önce pratikte görmedim ama teorik ten bildiğim hastalık hali olmalı çift taraflı olmalı. Diğer yanakta daha az.hastalik halide yok.oyuzden emin olamadım.bu kadar asemtomatik olabilr mi
16 yasindaki o gıcık erkek yegenini takmış peşine simdi de.Anam tabii elimizde büyüdü :) uyutmadı :)
kuzumuz o bizim .
canım eşin anladıysa her şerde bir hayır vardır diyeceğiz ... en azından gözüne sokulunca görmüş oldu .
hem de alışveriş için ... hem de söz verdiği halde .. neyse...biiiiiiiiip :)
hadi iyi eğlenceler size :) yemeden eğlen
Çok şükür iyi canım bugün hayırlısıyla hastaneden çıkardık hepimiz rahatladık sonunda. Ben de onun haberini paylaşmaya geldim de geçmişe bakayım derkenirmae kuzum büyük annen nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?