Çok çok geçmiş olsun..Çok şükür iyi canım bugün hayırlısıyla hastaneden çıkardık hepimiz rahatladık sonunda. Ben de onun haberini paylaşmaya geldim de geçmişe bakayım derkenkelebekolacam ın mesajını görünce bi anda ona daldım. Bu ara gruptan bir hastalık dalgası geçiyor, hayırlısıyla hepimizin hastaları şifa bulsun inşallah.
Çok teşekkür ederim, hayırlısı ile biz atlattık tekrar sağlığına kavuştu. İnşallah bütün hastalara da şifa versin rabbim.Çok çok geçmiş olsun..
Bende bugün köy domatesi alđım nasıl güzel salatası oldu anlatamammarkete gidip geldim
domates salatalık aldım bolca bugün yemedim evde yoktu biberde aldım
onlar olmazsa olmuyar birde yumurta tabi onu atlamiyim
Çok sevindim rabbim birdaha göstermesin birtanemÇok şükür iyi canım bugün hayırlısıyla hastaneden çıkardık hepimiz rahatladık sonunda. Ben de onun haberini paylaşmaya geldim de geçmişe bakayım derkenkelebekolacam ın mesajını görünce bi anda ona daldım. Bu ara gruptan bir hastalık dalgası geçiyor, hayırlısıyla hepimizin hastaları şifa bulsun inşallah.
16 yasindaki o gıcık erkek yegenini takmış peşine simdi de.
Sinir oldum.
Madem aile başbaşa olacağız öyle olsun.
Ne diye takiyorsun ki onu pesimize.
O gelirse ben gelmem dedim. İptal ederim
Sanırım aradı az önce.
Hayır yani haksız miyim ne alaka koca kazik.
Daha öncede bana sormadan cagiriyordu bu oglani eve. Bide yatılı kalıyor sanki evi yok. Bende emizkli anneyim evde.
Ayağını tam kestim derken yine başladı
Ay bugün menü meşalesini kaptırmışım
kahvaltı
pastırmali yumurta
5 zeytin
Peynir
Öğlen
2 ymk kıyma ile ıspanak kavurdum
üzerine 2 yumurta
1 kk peynir
3 tam ceviz
2 lt kadar su belki fazla
kahve ,soda
Ahu060812 90 dk tempolu yürüme
Bugünkü menüm
Sabah 1 bardak limonlu su
1 tam yumurta 1 yumurtanın beyazı(diyetisyen 2 yumurtanın beyazı demişti ben 1 yedim )
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Domates 2 fincan yeşil çay
Ara türk kahvesi
Öğlen yarım haşlanmış tavuk gösünden bol yeşilkli salata
5 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 6 orta boy çilek
Akşam
Köz patlıcandan yoğurtlu patlıcan (1 tabak)
1 dilim tam tahıllı ekmek
Salata
2 litre suyumu içmeye devam
1 saat yürüdümAhu060812
Çok şükür iyi canım bugün hayırlısıyla hastaneden çıkardık hepimiz rahatladık sonunda. Ben de onun haberini paylaşmaya geldim de geçmişe bakayım derkenkelebekolacam ın mesajını görünce bi anda ona daldım. Bu ara gruptan bir hastalık dalgası geçiyor, hayırlısıyla hepimizin hastaları şifa bulsun inşallah.
Ay bende menü yazayim utanmadan
Sabah. Hellimli tost. Yeşilçay
Öğle
Az pilav üstüne z yaglibezelye
1 kase yoğurt.
Henüz aksam yemedim ama hafif atlaririm inşallah.
Su az oldu1500 ml.
Sporda henuz2yok
artı olduğum zaman sinirim bozuluyor ertesi gün tartılmıyorum sonraki günler tartılıyorumHaklısın tabii ki .. sonuçta içinde senin olduğun her plana kim dahil edilecekse sana da sorulmalı .
neyse gelmiyor anladığım son durumda .
bol yumurtalı güzel gün olmuş ... hem doyurucu hem cızsız :)
meşaleni eflal kaptı bugün bende şoktayım
beğendim canım ... tartı süpriz yapmasın ..eğer aralarda tartılmak senin motiveni etkilemiyorsa (ben hep tepesindeydm mesela :) ) sende pzt çrş en azından tartıl mutlaka .. artık listesindesin , ekstra dikkat
Eve çıkmış şükür ... Her ne geldiyse bir daha uğramasın inşallah
su içmek için daha çok vakit var :) akşamda eşinin başını yemişsin işte yeğen gelmesin diye , tıkanmışsındır .
pilav olmamış tatlım
estağfurullah canimCanım şimdi geldim ben kusura bakma. Hastalık hali yoksa çok da akla getirmemek lazım aslında ateş, baş ağrısı, halsizlik gibi durumları bulunmaması güzel. Bir de tek tarafta daha yoğun. Eklem ve gövde kısımlarında herhangi bir döküntü var mı daha çok dantela görünümünde?
Haklısın tabii ki .. sonuçta içinde senin olduğun her plana kim dahil edilecekse sana da sorulmalı .
beğendim canım ... tartı süpriz yapmasın ..eğer aralarda tartılmak senin motiveni etkilemiyorsa (ben hep tepesindeydm mesela :) ) sende pzt çrş en azından tartıl mutlaka .. artık listesindesin , ekstra dikkat
su içmek için daha çok vakit var :) akşamda eşinin başını yemişsin işte yeğen gelmesin diye , tıkanmışsındır .
pilav olmamış tatlım
Çok teşekkür ederimAhu060812 ohh bitti gittiler.
Gözün aydın..
Ev boş gelmiştir biranda
irmae tekrar tekrar geçmiş olsun...
saydin78 nerdesinn tatlım hiç gelmedin bugün. Iyisindir umarım.
ada81 boğazın nasıl oldu.
kelebekolacam geçmiştir inşallah yakışıklınin yüzü.
O zaman mümkünse istersen bir hafta dinlendir. Hem efor yorgunluğu hem de bahçeye çıkma güneşten sıcaktan korunma olur. Sıcak banyodan güneşten sakınıp dinlensin biraz kuzucuk. Çok geçmiş olsun.estağfurullah canim
Ne yazikki var.okula kaç gün gondermesemki.
Haklısın tabii ki .. sonuçta içinde senin olduğun her plana kim dahil edilecekse sana da sorulmalı .
pilav olmamış tatlım
Canım şimdi nasıl?estağfurullah canim
Ne yazikki var.okula kaç gün gondermesemki.
Bende bugün köy domatesi alđım nasıl güzel salatası oldu anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?