Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok çok geçmiş olsun..

Çok sevindim rabbim birdaha göstermesin birtanem

Haklısın tabii ki .. sonuçta içinde senin olduğun her plana kim dahil edilecekse sana da sorulmalı .
neyse gelmiyor anladığım son durumda .

bol yumurtalı güzel gün olmuş ... hem doyurucu hem cızsız :)
meşaleni eflal kaptı bugün bende şoktayım

beğendim canım ... tartı süpriz yapmasın ..eğer aralarda tartılmak senin motiveni etkilemiyorsa (ben hep tepesindeydm mesela :) ) sende pzt çrş en azından tartıl mutlaka .. artık listesindesin , ekstra dikkat

Eve çıkmış şükür ... Her ne geldiyse bir daha uğramasın inşallah

Ay bende menü yazayim utanmadan
Sabah. Hellimli tost. Yeşilçay
Öğle
Az pilav üstüne z yaglibezelye
1 kase yoğurt.
Henüz aksam yemedim ama hafif atlaririm inşallah.
Su az oldu1500 ml.
Sporda henuz2yok

su içmek için daha çok vakit var :) akşamda eşinin başını yemişsin işte yeğen gelmesin diye , tıkanmışsındır .
pilav olmamış tatlım

Iyi aksamlar

Menüm

Sabah 11:00
1 yumurtalı boll acılı Menemen
Beyaz peynir
3 ceviz
2 etimek light
Çay

Akşam 16 : 30
Yarım kase mercimek çorbası
2 tane köfte
Salata

Yeşil çay
Su 3 olur
Ausencia

artı olduğum zaman sinirim bozuluyor ertesi gün tartılmıyorum sonraki günler tartılıyorum

estağfurullah canim
Ne yazikki var.okula kaç gün gondermesemki.

Çok şükür çıkarttık, kendisi de baya iyi Allah sağlık sıhhat versin herkese canım, amin. Bu güzel haberle ben de yeniden aranıza döndüm. Ekip içi yarışmada yerimi alabilirim. Çok özledim ben hepinizi.

Çok teşekkür ederim

estağfurullah canim
Ne yazikki var.okula kaç gün gondermesemki.
O zaman mümkünse istersen bir hafta dinlendir. Hem efor yorgunluğu hem de bahçeye çıkma güneşten sıcaktan korunma olur. Sıcak banyodan güneşten sakınıp dinlensin biraz kuzucuk. Çok geçmiş olsun.

kendimi domates ,salatalığa kaptırmışım ahahaa o arada yazmış hayın dom dom

Kedibochi canım ece ye hayırlı uzun ömür dilerim.ahhh ahhhhh.bende 2. Doğumunu hatırladım.
Yurtdışında olunca kimimiz kimsemiz yoktu arkadaş çevresinden başka.arkadas dedi ki sen ara ben gelir kızını alırım benim kızımla oynar.buyugum 2 yaşındaydı.
Sancim olunca aradım saat çok geç şimdi gelemeyiz demesin mi.ben şok. Yahu keşke geliriz demiyeydin. Normal doğum bu.sancim başlamış.komsu desen sırp mümkün olsa gözüyle öldürecek.
Başka bi arkadaş vardı saolsun aradık evi yakındı biz bıraktık.
ada81 çok okuma hastalıkları ilaçları. Internet cokta güvenilir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…