Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı akşamlar kızlar tadim tuzum pek yok
Menum 21.05.2017 Pazar
Sabah
1 yumurta
4 dlm sck
2 kk peynir
2 dlm ekmek kizrtmis
2 bardak cay

Öğle
Yok

Akşam
5 tn patates kızartma
4 biber kizartma
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek

2 lt su sade 65 dakika yürüyüş

öyle ağıza atmalık bir gün olmuş.koşturmadan herhalde .

canım dün biraz araştırmış eşim ... vukuatı çokmuş zaten . yani bu hafta elimden çekeceği var.

Evet canım koşuşrurmadan bu şekilde oldu öğünlerim...

Kuzum neyse cezası çekmeli, milleti tehlikeye atmaya huzursuz etmeye ne hakkı var

Abla beni aradı n'oluyor kaptan ? arkadaş nerde diye yok dedi tempon ağır geldiyse
tavşan kızlığı bırakabilirim

Sabah ekmek yemedim ya yine mı olmadı

tatlım hamur işinden bir iki lokma yiyeceğine güzelce 1 dlm ekmeğini yeseydin daha çok doyardın hem de daha sağlıklı olurdu

Efsercim , bu kadar üzülecek bir şey yok .
zamanlamadan dolayı o an ben stresliydim .
tam çıkacağım baharın mesejını gördüm falan filan ..
benim de hatam tekrar sormamak .
şimdi ben ne yazacaksam kızlar yazmış zaten kaptanlarını nasıl da tanıyorlar
Bu hafta çook güzel kilo verir , takıma harika bir yüzde yazdırırsın ...

ya ben en çok 1 kilo fazlası olduğu için izinden takıma almadıklarıma mahçup oldum senlik çok bir şey yok .
çok sene geçmiş unutmuşsundur .
hala listedesin yani ...

evde diyet çok zor ya
şu içmek filan mesele oysaki ben evde 38 kilo vermiştim vakti zamanında şimdi düzen kuramıyorum evde

hafta sonuna iş bulalım sana

Efser cim olmuş olan canım
bozma moralini bi hafta takımı sırtlarsin verirsin 2 kilo; )

motivasyonun bozulmasın cnm üzme kendini

Bencede canim olan olmus sen motivasyonunu bozmaaaa cook kilo ver takimi sirtlan emiiii )))

Bir kaptanın ne teklif edeceği ancak bu kadar bilinirdi

Efser bu hafta 89.6 hedefin canıım

ah banum yemek yok .. git gel atıştır olmuş. sağlıksız
açlık baş gösterecek muhtemelen .
erken yat bari .
bakıyorum bakıyorum bir şey yok yenilmiş.

Selam önce park sonra annemler, eve gelip koltuk silme. Bugün de böyle geçti. Yorgunum . Beslenmem düzensiz oldu bugün. Haftasonlarını hiç sevmiyorum artık, bütün düzenim bozuluyor.

düzen bozulsa da diyet bozulmamalı efser .
bak yukarda masumm da çok abuk bir menü ile bütün düzenini şaşırtmış ama cız coz yok .
sen de kaçamaklardan uzak dur ... hafta sonu cuma akşamından koskoca 2.5 gün ... neden tüm kilo verme yükünü kalan 4 güne bırakalım ki .

gayet güzel ... burada kalsın ekleme yapma sütten başka .

kız artık evin dibi köşesi mi kaldı

güzel menü

ne oldu hayırdır dely ?
yine kim kaçırdı tadını tuzunu ?

menünde arada kaynamasın , akşamı hiiiiiiiiiiiç sevmedim . tellioğulları dely e bir el atın

Evet canım koşuşrurmadan bu şekilde oldu öğünlerim...

Kuzum neyse cezası çekmeli, milleti tehlikeye atmaya huzursuz etmeye ne hakkı var

Merhaba şekerler
Menüm
Sabah 09:30
2 yudum t.b. ekmeği
1 yumurta lor ve dereotlu omlet
Bir küçük dilim kaşar peyniri 2 zeytin
Domates kapya biber
Limonlu çay
Öğleden sonra 14:30 da piknikte
1 küçük dilim kıymalı börek
1 küçük biber dolması
Köfte tavuk ızgara (ölçülü)
Köz biber patlıcan domates
2 bardak ayran
5 yeşil, 2 malta eriği
Çay
Su: 2,250 ml. 1 fincan 7 otlu çay 1 yeşil çay
Spor: şimdilik yok. Olursa etiket yaparım
Ausencia

Son düzenleme:
Ay bu ev işi ne nankör bişi yarabbim. Hastalık araya girmeden önce miss gibi olan ev şimdi savaştan çıkmış gibi. Bazen, temizlik olayını ben beceremiyormuşum da ondan dolayı daha hızlı kirlenip dağılıyor gibi geliyor. Sinirlerimi bozuyor.

Neyse yine de ev işine kapılıp gitmeden sporumu da yaptım. Vücut esnemeyi özlemiş resmen.

Sabah kahvaltım;
1 dlm çavdar ekmeği
1 yumurta
2 dilim kk kadar peynir
4 zeytin

Ara:
1 fincan türk kahvesi
2 hurma

Öğlen:
1 porsiyon tavuk ızgara
Kırmızı lahana salatası

Akşam:
(Öğlenden kalanın akşama yemek olması) 1 porsiyon ızgara tavuk
1 kase yoğurt

Bugün karbonhidrattan proteine dönüş yaptım.

Bir saat de yürüyüş yaptım. 15 dakika kol çalışması 20 dakika da yoga. Ausencia Ahu060812

Hiç sormaaa kederlerdeyim.. Yoktu öğleden sonra yürüyüşte, davşanımı kaybedeceğim diye çok tedirginim. Sabah yam saayinde çıkıp yakalamam lazım. Bulamazsam artık yollara düşeceğim "biz bu yola birlikte çıktık davşanım neredesin seen" diye

İyi akşamlar
Menumu vereyim.
Kahvaltı
Yumurtalı menemen
1 etimek
2 kk süzme peynir
Öğle
1 kase sehriyesi suzulmus sehriye çorbası
2 etimek
Biraz çilek
1 kase yoğurt
Aksam
1 kase yogurt içinde1 portakal cilek çeyrek elma
1 etimek
Su 2450 ml
Spor. 70. Dk kondisyon bisikleti

Bende tam dışarı çıkacagım zaman gördüm mesajını tam toparlayamıyorumda.Eşim sürekli bırak şu telefonu diyor aklımda burda kaldı inan arada kaçak bakıyor duruyorum.Birde moralın niye bozuk diyor bişey yok demekten sinir oldum iyice...
Senin adınada çok üzüldüm zaten masajdan belliydi acele yazılmış sıkıştırılmış olduğu kusura bakma ben bunu atladığım için üzgünüm...
Takıma alımayan arkadaşlardanda helalik istiyorum tamamen benim hatam tekrar uyarı yapmam lazımdı kaptanımıza o heycanla bu konuyu unutum...
Eee bu kadar acı olacak bu hatayı inşallah verdiğim kilolarla kapatırız
İnşallah takımımı ve kaptanımızı mahcup etmem
Ğöstermiş olduğunuz töleras içinde teşekkürler....

Son düzenleme:
Ausencia valla savma bir menü ama şuan açım gerçekten fakat mutluyum
sabah mis gibi yumurtali bi kahvaltı yapicam... bu haftayi iyi anlatmalıyım öbür haftada regli zaten ... regli sonrasi altın hafta hoppa 62 olmuşum mis gibi

efser'e gelince biliyoruz ne istiycegini peşin söyledik bizde

Tamam bak kaptanimizda senin daha cook kilo vermeni bekler yüzün gülsün moralin iyi olsun...

Yok zaten sen ve Nare83 yazmaya başlayınca rahatladım iyiki varsınız sağolun:))))

Ausencia güzelim yorgunum pestilim cikti gene anam beni 2 dk oturtmamaya yeminli mubarek irde hava surekli yagmur yagmur sogukk yeminle geliyorlar sagli sollu

Dely bende bunaldım bugün bu havadan
valla işi özledim desem inanmazsın
nasıl soğuk, nasıl gri bir hava sinirlerini bozuyor insanın resmen

dün mini mini kurabiye ... bugün kıymalı börek

maç öncesi kalbim sıkıştırma saydın bacımmmmm

59.9 a kırmızı halı serdim bak

temizlik konusunda beni anlatmışsın bence diyorum bunun başka formülü var da benden gizliyorlar bu kadar mı çabuk yok olur

menü güzel canım

portakal bulmusun şerim ...
aşk yaşadığın liste

canım geçti gitti .

şimdi performans zamanıııııııııııııııı

planlar güzeeeeel .... regl haftasını da boş geçmiyoruz tabii biz ovulasyonda kilo vermiş takımız regl de neymiş

Ausencia güzelim yorgunum pestilim cikti gene anam beni 2 dk oturtmamaya yeminli mubarek irde hava surekli yagmur yagmur sogukk yeminle geliyorlar sagli sollu

heeeee soğuk ... hava kötü ..napak ? hadi hadiiiii sağı solu devirirsin sen

@Auscencia fenere benden de başarılar futbolla arasi pek olmayan bir fenerli olaraktan eksik kalmiyim dedim :)))
Bu arada evet sikmalik mikmalik portakal buldum tabi son demler artik. Burusmaya yakinlar:))
Çilek ananaz filan eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…