Iyi ol kuzucumSagol kuzum gittikce daha iyiyim şükür
öyle ağıza atmalık bir gün olmuş.koşturmadan herhalde .
canım dün biraz araştırmış eşim ... vukuatı çokmuş zaten . yani bu hafta elimden çekeceği var.
Tünaydın hanımlar.. günlerdir hastaneydi, stresti derken nasıl yorulmuşum. Dün akşam kanepede otururken sızmış kalmışım. Sabah da bir uyandım hava kış gibi kapalı, ev almış başını yürümüş. Dabah yürüyüşümü de yapamadım akşama yürüyüşe döneceğim inşallah. Umarım benim abla yokluğumda saatini değiştirmemiştir.
Sabah ekmek yemedim ya yine mı olmadı
Seni zor duruma soktuğum için özür dilerim ama ben burdaki arkadaşlarda biliyor diye bu konuyu sanada bizzat bildirme gerekiyordu kendi adıma çok üzgünüm ve tekrar özür diliyorum gerkiresede bekleye bilirim hiç sorun değil kimse bu konu hakkında benim yüzünden sorun çıksın istemem
evde diyet çok zor ya
şu içmek filan mesele oysaki ben evde 38 kilo vermiştim vakti zamanında şimdi düzen kuramıyorum evde
Efser cim olmuş olan canım
bozma moralini bi hafta takımı sırtlarsin verirsin 2 kilo; )
motivasyonun bozulmasın cnm üzme kendini
Bencede canim olan olmus sen motivasyonunu bozmaaaa cook kilo ver takimi sirtlan emiiii)))
değişken bir gün oldu bugün
sabah
5 erik ..
kahvaltı
1 yumurta.Peynir domates biber ,salatalık
arada 10 erik yedim
sonra 1 etimek biraz peynir yedim
2 tane form üstü çikolatalı buskivi
şu bilmiyorum 1 lt ancak olmuştur
16:00 bi kupa kahve içtim. Artı bisiy yememe değişik bir menü oldu farkındayım. yarından itibaren düzene girerim
Selam önce park sonra annemler, eve gelip koltuk silme. Bugün de böyle geçti. Yorgunum . Beslenmem düzensiz oldu bugün. Haftasonlarını hiç sevmiyorum artık, bütün düzenim bozuluyor.
Bugünkü menüm
Sabah saat.10:00
1 yumurta haşlanmış
1k.k peynir
3 köz biber
Yarım tam tahıllı simit (susamsız)
Domates çay
Ara: türk kahvesi
Öğlen saat 3:30 dışarda yedik
İzgara Biftek (teryağsız )
Büyük bardak ayran
Salata 1 köz biber
Ara. 4 çilek
Akşam
Sadece tarcınlı süt
Bugun menu
Sabah 10.00
1 yağda yumurta
1 yk lor peynir
4 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
1 avuc kabak cekirdegi
Aksam
1 tabak kabak yemegi
1 kase cacik
2 lt su ve yesil cay icildi.Ausencia spor yok .. dip kose ev temizliği yapildi...
Hayırlı akşamlar kızlar tadim tuzum pek yok
Menum 21.05.2017 Pazar
Sabah
1 yumurta
4 dlm sck
2 kk peynir
2 dlm ekmek kizrtmis
2 bardak cay
Öğle
Yok
Akşam
5 tn patates kızartma
4 biber kizartma
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
2 lt su sade 65 dakika yürüyüş
Evet canım koşuşrurmadan bu şekilde oldu öğünlerim...
Kuzum neyse cezası çekmeli, milleti tehlikeye atmaya huzursuz etmeye ne hakkı var
Hiç sormaaa kederlerdeyim.. Yoktu öğleden sonra yürüyüşte, davşanımı kaybedeceğim diye çok tedirginim. Sabah yam saayinde çıkıp yakalamam lazım. Bulamazsam artık yollara düşeceğim "biz bu yola birlikte çıktık davşanım neredesin seen" diyeAbla beni aradın'oluyor kaptan ? arkadaş nerde diye yok dedi tempon ağır geldiyse
tavşan kızlığı bırakabilirim
tatlım hamur işinden bir iki lokma yiyeceğine güzelce 1 dlm ekmeğini yeseydin daha çok doyardın hem de daha sağlıklı olurdu
Efsercim , bu kadar üzülecek bir şey yok .
zamanlamadan dolayı o an ben stresliydim .
tam çıkacağım baharın mesejını gördüm falan filan ..
benim de hatam tekrar sormamak .
şimdi ben ne yazacaksam kızlar yazmış zatenkaptanlarını nasıl da tanıyorlar
Bu hafta çook güzel kilo verir , takıma harika bir yüzde yazdırırsın ...
ya ben en çok 1 kilo fazlası olduğu için izinden takıma almadıklarıma mahçup oldumsenlik çok bir şey yok .
çok sene geçmiş unutmuşsundur .
hala listedesin yani ...
hafta sonuna iş bulalım sana
Bir kaptanın ne teklif edeceği ancak bu kadar bilinirdi
Efser bu hafta 89.6 hedefin canıım
ah banum yemek yok .. git gel atıştır olmuş. sağlıksız
açlık baş gösterecek muhtemelen .
erken yat bari .
bakıyorum bakıyorum bir şey yok yenilmiş.
düzen bozulsa da diyet bozulmamalı efser .
bak yukarda masumm da çok abuk bir menü ile bütün düzenini şaşırtmış ama cız coz yok .
sen de kaçamaklardan uzak dur ... hafta sonu cuma akşamından koskoca 2.5 gün ... neden tüm kilo verme yükünü kalan 4 güne bırakalım ki .
gayet güzel ... burada kalsın ekleme yapma sütten başka .
kız artık evin dibi köşesi mi kaldı
güzel menü
ne oldu hayırdır dely ?
yine kim kaçırdı tadını tuzunu ?
menünde arada kaynamasın , akşamı hiiiiiiiiiiiç sevmedim . tellioğulları dely e bir el atın
Bende tam dışarı çıkacagım zaman gördüm mesajını tam toparlayamıyorumda.Eşim sürekli bırak şu telefonu diyor aklımda burda kaldı inan arada kaçak bakıyor duruyorum.Birde moralın niye bozuk diyor bişey yok demekten sinir oldum iyice...Abla beni aradın'oluyor kaptan ? arkadaş nerde diye yok dedi tempon ağır geldiyse
tavşan kızlığı bırakabilirim
tatlım hamur işinden bir iki lokma yiyeceğine güzelce 1 dlm ekmeğini yeseydin daha çok doyardın hem de daha sağlıklı olurdu
Efsercim , bu kadar üzülecek bir şey yok .
zamanlamadan dolayı o an ben stresliydim .
tam çıkacağım baharın mesejını gördüm falan filan ..
benim de hatam tekrar sormamak .
şimdi ben ne yazacaksam kızlar yazmış zatenkaptanlarını nasıl da tanıyorlar
Bu hafta çook güzel kilo verir , takıma harika bir yüzde yazdırırsın ...
ya ben en çok 1 kilo fazlası olduğu için izinden takıma almadıklarıma mahçup oldumsenlik çok bir şey yok .
çok sene geçmiş unutmuşsundur .
hala listedesin yani ...
hafta sonuna iş bulalım sana
Bir kaptanın ne teklif edeceği ancak bu kadar bilinirdi
Efser bu hafta 89.6 hedefin canıım
ah banum yemek yok .. git gel atıştır olmuş. sağlıksız
açlık baş gösterecek muhtemelen .
erken yat bari .
bakıyorum bakıyorum bir şey yok yenilmiş.
düzen bozulsa da diyet bozulmamalı efser .
bak yukarda masumm da çok abuk bir menü ile bütün düzenini şaşırtmış ama cız coz yok .
sen de kaçamaklardan uzak dur ... hafta sonu cuma akşamından koskoca 2.5 gün ... neden tüm kilo verme yükünü kalan 4 güne bırakalım ki .
gayet güzel ... burada kalsın ekleme yapma sütten başka .
kız artık evin dibi köşesi mi kaldı
güzel menü
ne oldu hayırdır dely ?
yine kim kaçırdı tadını tuzunu ?
menünde arada kaynamasın , akşamı hiiiiiiiiiiiç sevmedim . tellioğulları dely e bir el atın
Tamam bak kaptanimizda senin daha cook kilo vermeni bekler yüzün gülsün moralin iyi olsun...Bende tam dışarı çıkacagım zaman gördüm mesajını tam toparlayamıyorumda.Eşim sürekli bırak şu telefonu diyor aklımda burda kaldı inan arada kaçak bakıyor duruyorum.Birde moralın niye bozuk diyor bişey yok demekten sinir oldum iyice...
Senin adınada çok üzüldüm zaten masajdan belliydi acele yazılmış sıkıştırılmış olduğu kusura bakma ben bunu atladığım üzgünüm...
Takıma alımayan arkadaşlardanda helalik istiyorum tamamen benim hatam tekrar uyarı yapmam lazımdı kaptanımıza o heycanla bu konuyu unutum...
Eee bu kadar acı olacak bu hatayı inşallah verdiğim kilolarla kapatırız
İnşallah takımımı ve kaptanımızı mahcup etmem
Ğöstermiş olduğunuz töleras içinde teşekkürler....
Yok zaten sen veTamam bak kaptanimizda senin daha cook kilo vermeni bekler yüzün gülsün moralin iyi olsun...
Yok zaten sen veNare83 yazmaya başlayınca rahatladım iyiki varsınız sağolun:))))
Ausencia güzelim yorgunum pestilim cikti gene anam beni 2 dk oturtmamaya yeminli mubarek irde hava surekli yagmur yagmur sogukk yeminle geliyorlar sagli sollu
Sende iyiki varsinnn hemsommmYok zaten sen veNare83 yazmaya başlayınca rahatladım iyiki varsınız sağolun:))))
Merhaba şekerler
Menüm
Sabah 09:30
2 yudum t.b. ekmeği
1 yumurta lor ve dereotlu omlet
Bir küçük dilim kaşar peyniri 2 zeytin
Domates kapya biber
Limonlu çay
Öğleden sonra 14:30 da piknikte
1 küçük dilim kıymalı börek
1 küçük biber dolması
Köfte tavuk ızgara (ölçülü)
Köz biber patlıcan domates
2 bardak ayran
5 yeşil, 2 malta eriği
Çay
Su: 2,250 ml. 1 fincan 7 otlu çay 1 yeşil çay
Spor: şimdilik yok. Olursa etiket yaparım
Ausencia
Ay bu ev işi ne nankör bişi yarabbim. Hastalık araya girmeden önce miss gibi olan ev şimdi savaştan çıkmış gibi. Bazen, temizlik olayını ben beceremiyormuşum da ondan dolayı daha hızlı kirlenip dağılıyor gibi geliyor. Sinirlerimi bozuyor.
Neyse yine de ev işine kapılıp gitmeden sporumu da yaptım. Vücut esnemeyi özlemiş resmen.
Sabah kahvaltım;
1 dlm çavdar ekmeği
1 yumurta
2 dilim kk kadar peynir
4 zeytin
Ara:
1 fincan türk kahvesi
2 hurma
Öğlen:
1 porsiyon tavuk ızgara
Kırmızı lahana salatası
Akşam:
(Öğlenden kalanın akşama yemek olması) 1 porsiyon ızgara tavuk
1 kase yoğurt
Bugün karbonhidrattan proteine dönüş yaptım.
Bir saat de yürüyüş yaptım. 15 dakika kol çalışması 20 dakika da yoga.Ausencia Ahu060812
Hiç sormaaa kederlerdeyim.. Yoktu öğleden sonra yürüyüşte, davşanımı kaybedeceğim diye çok tedirginim. Sabah yam saayinde çıkıp yakalamam lazım. Bulamazsam artık yollara düşeceğim "biz bu yola birlikte çıktık davşanım neredesin seen" diye
İyi akşamlar
Menumu vereyim.
Kahvaltı
Yumurtalı menemen
1 etimek
2 kk süzme peynir
Öğle
1 kase sehriyesi suzulmus sehriye çorbası
2 etimek
Biraz çilek
1 kase yoğurt
Aksam
1 kase yogurt içinde1 portakal cilek çeyrek elma
1 etimek
Su 2450 ml
Spor. 70. Dk kondisyon bisikleti
Bende tam dışarı çıkacagım zaman gördüm mesajını tam toparlayamıyorumda.Eşim sürekli bırak şu telefonu diyor aklımda burda kaldı inan arada kaçak bakıyor duruyorum.Birde moralın niye bozuk diyor bişey yok demekten sinir oldum iyice...
Senin adınada çok üzüldüm zaten masajdan belliydi acele yazılmış sıkıştırılmış olduğu kusura bakma ben bunu atladığım için üzgünüm...
Takıma alımayan arkadaşlardanda helalik istiyorum tamamen benim hatam tekrar uyarı yapmam lazımdı kaptanımıza o heycanla bu konuyu unutum...
Eee bu kadar acı olacak bu hatayı inşallah verdiğim kilolarla kapatırız
İnşallah takımımı ve kaptanımızı mahcup etmem
Ğöstermiş olduğunuz töleras içinde teşekkürler....
Ausencia valla savma bir menü ama şuan açım gerçekten fakat mutluyum
sabah mis gibi yumurtali bi kahvaltı yapicam... bu haftayi iyi anlatmalıyım öbür haftada regli zaten ... regli sonrasi altın hafta hoppa 62 olmuşum mis gibi
efser'e gelince biliyoruz ne istiycegini peşin söyledik bizde
Ausencia güzelim yorgunum pestilim cikti gene anam beni 2 dk oturtmamaya yeminli mubarek irde hava surekli yagmur yagmur sogukk yeminle geliyorlar sagli sollu
Valla maclardan coook uzagim kimle oynuyor güya galatasarayliyim bi kisiyi bilmemFENERBAHÇE'ME BAŞARILAR
BEN MAÇ İZLEMEYE .... UMARIM KUPAYI KALDIRIRIZVE KEYİFLİ BİR KAPTAN DÖNÜŞÜ OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?