Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gelicek tatlım inşallah gelicek

İyi akşamlar kızlar...menümü vereyim uyuklayıp kalmazsam sohbete dalarım

10.00 1dilim ekmek
1.5yumurta
Yeşillik domates salatalık
Yeşil çay pro bar
1avuç fıstık

16.00 1haşlama et
5yaprak sarma
Salata
Peynir
Yoğurt (doyamadım azdı yediklerim)

18.00 çay ve çekirdek helvası olur bizde çok severim onu.markette diet olanını görünce aldım hemen.1çay kaşığı onunla içtim.millet hamur işlerini hüpletirken...

3lt den fazla su
3yeşil çay+biberiye+zencefil
2siyah çay.1lokma lorlu hamur işi

Dünde arkadaşlar bizdeydi.onlar ıvır zıvırları tıkınırken ben yağ yaktım
En güzel yanı da artık çok normal bi şeymiş gibi geliyo.canım istemiyo...

Böyle haftasonu bitti...yarından normal yürüyüşlü günlerime dönüyorum inşallah.
Kızım da öksürüyordu kaç gündür...en çok ta geceleri.antihistamini fayda etmiyordu.deyiştim bugun
Öksürük ilacı da aldım veriyorum.bide steblizatör kullanıyorum günde 3defa.inşallah yarın daha iyi olur...kv yok keyif yapıcam derken inşallah ateşlenmez kızım...
Bi bildirimlere döneyim

.

Canim kuzuna cook gecmis olsunnnn...

Annam tez gidip tez gelsin diyo yaaaaa

Iyi akşamlar hanımlar. 3 gün diyet gitti. Yarından itibaren diyete devam. 1 hafta birakirsam tum ramazan artilari temizlemek icin uğraşır dururum yoksa
Tabi saraycam biliyorsun sen...bak yarın güzel bi mensyle gel.keşke kıymasaydın ya güzel düzenine...ne güzel gidiyordun.çok mu bozdun?tartıldın mı?

Selam önce park sonra annemler, eve gelip koltuk silme. Bugün de böyle geçti. Yorgunum . Beslenmem düzensiz oldu bugün. Haftasonlarını hiç sevmiyorum artık, bütün düzenim bozuluyor.

Böyle mortime can kurban kaptan cumaya kupayı hazırlanan iyi olur tabi bende balkon konuşmamı hazırlayayım

Anam bu dely Tellioğlu idi demi dely dely yakma bizi

Tabiii bu sezon bende malatya sporluyum ligede ciktik... esim deli gibi takip ediyir malatya sporu hahahs))

Canim aman dikkat et ramazanda yeni eksilerin olsun ) eve dönüş ne zaman ?

Pazar doneriz herhalde ada cim.

Tabi saraycam biliyorsun sen...bak yarın güzel bi mensyle gel.keşke kıymasaydın ya güzel düzenine...ne güzel gidiyordun.çok mu bozdun?tartıldın mı?

Geçmiş olsun damlaya aynuram.

Yarin dikkat edeyimde bir sonraki gun tartilayim. Cok almamisimdir kilo diye umuyorum.

Iyi geceler canım

Anneme gittim cam balkon camları halı koltuk Allah ne verdiyse giriştim akşama evime döndüm
Menüm
Sabah
1 yumurtalı 1 tb ekmekli klasik kahvaltı
Arada
Çilek yenidünya saymamışım ama çok değildi
Öğlen
1 tabak yaz türlüsü domates salatalık ayran
Arada
sütlü kahve hurma heezaman yediğime göre 3 adet
Akşam
1 kase ağın
1 kase biberli yoğurt 4 çeri domates 3.5 sunta otobüste midem fena oldu yemek canım istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…