Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım çok teşekkürler.

Tamam sekerim sari papatyam öperim.
Opmem mi

Hayırlı pazarlar kızlar dün bi gittim bidaha gelemedim sabah kahvaltıya kv ye yıkıldım ordan çocukların yılsonu gösterileri vardı akşama kadar ordaydık ordan da oğlanın arkadaşının sünnet düğünü vardı oraya gittik gece makyajımı Bile temizleyemeden uyumuşum ev harabe yataklar yorganlar duruyo daha bugünde onlarla uğraşırım sporları gördüğümü kopyalıyorum listeyi yaptığımda eksikleri yazarsınız cumadan pek spor göremedim

Kolay gelsin cuma ben zaten spor yapmadım

Dely bir Tellioğlu dur onu kimseye vermeyiz

ooooo sıkı sahiplenme .. DelyDoly tellioğludur tellioğlu kalacaktır

sabah hamur işi hiiiiiiiç olmamış ..sonrası güzel .

öyle ağıza atmalık bir gün olmuş.koşturmadan herhalde .

canım dün biraz araştırmış eşim ... vukuatı çokmuş zaten . yani bu hafta elimden çekeceği var.

kayınvaliden için arkasından su dökeydin tez gidip tez gelsin :)

menü güzel .. kendini keşfetme kısmı da güzel .

Mutfak masasi cok kullanildigi icin cizilmeler olur ausum..instagramda renklendirhayatini diye bi sayfa var..yapiskanli folyolarla mutfak masasinin ust kismini degistirebilirsin..

bakıyorum tatlım hemen .

@kuzularinannesi elifim goremiyorum mesajlarini??nasilsin..?

canım en son cuma günü çocukları hastaydı , ateşleri var yazmıştı .
ondan sonra girmedi .

Günaydın nnnnnnm iyi pazarlar ev temizliği beni bekler bugün

Birde davul gibi sisimm

KOlay gelsinnnn

Mangal konusunu okudum . kesinlikle doğru olan senin tavrın . Hülyanın yazdığı gibi olsa eyvallah ama bu şekilde doğru değil .
Bizde de ramazan da sofra kurulur ama upuzun herkes katılır isteyen ...

Ayagım su toplamış

geçmiş olsun spordandır diye spor yapmayı bırakma

Birde tunaydin birakayim buraya.
Hava serin ve yağmurlu. Yine agrilar ile uyandim heryerim agriyor bu havalar beni mahveden.
Acaba day cim gibi bende portakal mi yapsam..
Portakal da kalmadi ya :)))

Antalyadan yollasın day :)

havalar cidden kötü ama .. gece ince yatıp üşümüşüm bende.

Özlettin iyi gezmeler canım

7. TAKIM
Efser ile ilgili olarak;
Aynı isimde bir üyemiz var görünüyor. Bilgileri şöyle:
22/8/2014 tarihinde 89,2 kilo ile yarışmaya katılmış, 412. etapta 72,2 kilo ile izne ayrılmış.
Bilgileri teyit ederek, gerekli düzeltmeleri yapınız.

Efser seninle ilgili bu uyarı gelmiş .
senin ilk yarışman diye konuşmuştuk . 3 yıl önce 72.2 ile izne ayrılan üye sen misin nick benzerliği mi ?

YENİ GELEN ARKADAŞLAR LÜTFEN DAHA ÖNCE Kİ YARIŞMA GEÇMİŞİNİZİ BANA SÖYLEYİN .
BÜTÜN LİSTELER TEKRAR YAPILACAK ŞİMDİ TARAFIMDAN .
TAKIM SIRALAMALARI DA DEĞİŞECEK ÇÜNKÜ .

***7.TAKIM 518. ETAP***

DelyDoly(80.5/80/0.5/%0.62)
Ahu060812(74.8///%)kilosu sabit
mimu88 (67.3/67.8/+0.5/%-0.74)
Sherrysherrylady (71.9/71.7/0.2/%0.28)
masumm (64.7///%)kilosu sabit
Lunya (58.7/58.1/0.6/%1.02)mezun olmak istiyor.
kelebekolacam (70.1/69.8/0.3/%0.43)
saydın78 (61.3/60.6/0.7/%1.14)
_AYNURA_ (65.1/64.6/0.5/%0.77)
ecemavi (70.9/70.3/0.6/%0.85)
aeben (65.2/64/1.2/%1.84)mezun olmak istiyor.
ada81 (69.5/68.6/0.9/%0.32) 515.etapta izne ayrılan üye geri döndü.yüzdesi 4 e bölündü.
Efser (72.2 /91.9/+19.7/%-0.26)412.etapta 6.takımdan izne ayrılan üye geri döndü . yüzdesi 106 ya bölündü.

7. Takım Ortalaması %0.482

Durum bu .. şimdi tüm takım sıralamaları değiştiği için diğer listeleri düzenleyeceğim .
evdekiler bekliyor çıkmak için .
dolayısıyla gerginim .
Efser i izin döneminde 19.7 kilo almış olarak takıma almış oldum . İlk hatam oldu . affola ... izin döneminde aldıkları kiloları vermelerini beklediğimiz arkadaşlar özellikle sizden özür dilerim .

neyse şu sıralamaları düzenleyip çıkayım.

Tünaydın hanımlar.. günlerdir hastaneydi, stresti derken nasıl yorulmuşum. Dün akşam kanepede otururken sızmış kalmışım. Sabah da bir uyandım hava kış gibi kapalı, ev almış başını yürümüş. Dabah yürüyüşümü de yapamadım akşama yürüyüşe döneceğim inşallah. Umarım benim abla yokluğumda saatini değiştirmemiştir.

Sabah ekmek yemedim ya yine mı olmadı

Evet benim eğer takımı yada seni bu durum zor duruma sokacaksa çıkabilirim.üzerinden zaman geçtiği için bu konuyu atlamışım kusura bakma

Seni zor duruma soktuğum için özür dilerim ama ben burdaki arkadaşlarda biliyor diye bu konuyu sanada bizzat bildirme gerekiyordu kendi adıma çok üzgünüm ve tekrar özür diliyorum gerkiresede bekleye bilirim hiç sorun değil kimse bu konu hakkında benim yüzünden sorun çıksın istemem

Evet benim eğer takımı yada seni bu durum zor duruma sokacaksa çıkabilirim.üzerinden zaman geçtiği için bu konuyu atlamışım kusura bakma
Canim kaptana ilk kez yarismaya katildigini mi soylemistin ki diger yarismacilarda ozellikle yeni katilanlara sorar daha once yaristin mi diye..boyle bir muhabbet gecti mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…