Geçmişten aklımda kalanlar :)
Kedibochi Ece'mizin doğum günü kutlu olsun fıstık büyüdü dimi artık annesi :) sağlıcakla mutlulukla yaşasın prensesimiz benim için kocaman öp emi annesi
@kelebekolacam paşamıza geçmiş olsun şifalar dilerim tatlım
irmae canım hastanız şükür çıkmış sevindim :)
Ahu060812 Ahucum sana da geçmiş olsun. Misafir furyasını atlatmışsın gözün aydın tatlım kaç gündür iyi idare ettin maşallah
@ada81 kuzucum umarım biran evvel iyileşirsin kuzumaktardan adaçayı alsan kaynatıp gargara yapsan, rahatlatır belki canım
Ausencia tatlım o hatun kişisini şikayet edin mutlaka yazık ya çocukların hayatını ve çevredeki diğer insanların, sizlerin hayatını tehlikeye atmaya ne hakkı var? Bide el kol hareketleri hadsiz. Mutlaka Bimere şikayet edin tatlım
Türk Kahvesi içinse canım Arçelik ikili telve kullanıyorum çok memnunum büyük kolaylıkKızlar kahve makinası kullanan var mı ?
Ben almayı düşünüyorumda....
Herseferinde ocagı batırıyorumTürk Kahvesi içinse canım Arçelik ikili telve kullanıyorum çok memnunum büyük kolaylık
Her seferinde ocagı batırıyorumTürk Kahvesi içinse canım Arçelik ikili telve kullanıyorum çok memnunum büyük kolaylık
Kolay gelsin cuma ben zaten spor yapmadımHayırlı pazarlar kızlar dün bi gittim bidaha gelemedim sabah kahvaltıya kv ye yıkıldım ordan çocukların yılsonu gösterileri vardı akşama kadar ordaydık ordan da oğlanın arkadaşının sünnet düğünü vardı oraya gittik gece makyajımı Bile temizleyemeden uyumuşum ev harabe yataklar yorganlar duruyo daha bugünde onlarla uğraşırım sporları gördüğümü kopyalıyorum listeyi yaptığımda eksikleri yazarsınız cumadan pek spor göremedim
ÖzlettinTam tatil modu oldum ..
Bu hafta sonu böyle idare edin kaptanınızı
az bi geçmişe döneyim ... sonra dışarı çıkacağız .
Günaydın diyemedim bari tünaydınnnnnnnnnnnnnn
Dely bir Tellioğlu dur onu kimseye vermeyiz
Menüm Sabah
2 yada 3 lokma hamur işi yumurta zeytin peynir çay salatalık domates tere maydanoz
Öğlen
Yarım paket sunta domates salatalık peynir kayısı suyu
Akşam
1 tabak çorba yoğurt zeytinyağlı Taze fasulye salata
Arada çay 3 hurma
Günaydın şekerler dünkü menümüde yazayım
Sabah
2 dilim t.b. ekmeği
Sucuklu yumurta
Az peynir birkaç zeytin
Roka, dereotu, 2 çeri domates, kapya biber, limonlu çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
4 küçük küçük kuru pasta (lokmalık)
2 çay, 1 şeftali
Akşam
4 ince grissini 1 lokma kaşar peyniri
Birkaç ceviz fındık badem
Şekersiz limonlu soda
Gece
Yeşil çay
1/2 şeftali
Su: 1,750 ml.
Spor: 75 dk. yürüyüş300 ip atlama Ausencia Ahu060812
Geçmişten aklımda kalanlar :)
Kedibochi Ece'mizin doğum günü kutlu olsun fıstık büyüdü dimi artık annesi :) sağlıcakla mutlulukla yaşasın prensesimiz benim için kocaman öp emi annesi
@kelebekolacam paşamıza geçmiş olsun şifalar dilerim tatlım
irmae canım hastanız şükür çıkmış sevindim :)
Ahu060812 Ahucum sana da geçmiş olsun. Misafir furyasını atlatmışsın gözün aydın tatlım kaç gündür iyi idare ettin maşallah
@ada81 kuzucum umarım biran evvel iyileşirsin kuzumaktardan adaçayı alsan kaynatıp gargara yapsan, rahatlatır belki canım
Ausencia tatlım o hatun kişisini şikayet edin mutlaka yazık ya çocukların hayatını ve çevredeki diğer insanların, sizlerin hayatını tehlikeye atmaya ne hakkı var? Bide el kol hareketleri hadsiz. Mutlaka Bimere şikayet edin tatlım
Günaydınlar 7.takımın güzelleriiii...dün okudum ama gelemedim...arkadaşımla alışverişe gittik.çok mutlu bi alış veriş yaptım...iyiki o 7kiloyu vermişim yoksa şimdi yaza iyrenc girecektim ya.çok inceldim.eminim o 7kiloyu yağdan verdim yoksa o kadar incelmezdim.sonra bize geldik.geç oluğu için kendime sadece salata yaptım ve yedim...sonra film falan izledik yattım uyudum.menümü yazayım
10.00 2yumurta+biber+lordan omlet
1.5dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
Yeşil çay prp bar
14.00 yeşil erik
18.00evde ne var salatasıevdeki sebzelerden yeşilliklerden yaptım peynir ve z.yağı koydum
1kaşık mercimekli pilav
19.00 tatlı krizi geldi...pro barla yeşil çay içtim
3lt su
3yeşil çay+biberiye+zencefil
Şimdi de kahvaltımı yaptım mutfağı toplayıp kp e yemek yapıp çıkıcam yine...misafir gidicez...
Kvi köye yolcu ettik dün
Not:geç yememe rağmen hafif yediyim için düne göre eksiyimmm...demek yeni keşfim bu geç yediyimde az yemeliyim...kendimi analiz etmeyi seviyorummm
Mutfak masasi cok kullanildigi icin cizilmeler olur ausum..instagramda renklendirhayatini diye bi sayfa var..yapiskanli folyolarla mutfak masasinin ust kismini degistirebilirsin..
@kuzularinannesi elifim goremiyorum mesajlarini??nasilsin..?
Günaydın nnnnnnm iyi pazarlar ev temizliği beni bekler bugün
Birde davul gibi sisimm
Ayagım su toplamış
Birde tunaydin birakayim buraya.
Hava serin ve yağmurlu. Yine agrilar ile uyandim heryerim agriyor bu havalar beni mahveden.
Acaba day cim gibi bende portakal mi yapsam..
Portakal da kalmadi ya :)))
Özlettiniyi gezmeler canım
ooooo sıkı sahiplenme ..DelyDoly tellioğludur tellioğlu kalacaktır
sabah hamur işi hiiiiiiiç olmamış ..sonrası güzel .
öyle ağıza atmalık bir gün olmuş.koşturmadan herhalde .
canım dün biraz araştırmış eşim ... vukuatı çokmuş zaten . yani bu hafta elimden çekeceği var.
kayınvaliden için arkasından su dökeydintez gidip tez gelsin :)
menü güzel .. kendini keşfetme kısmı da güzel .
bakıyorum tatlım hemen .
canım en son cuma günü çocukları hastaydı , ateşleri var yazmıştı .
ondan sonra girmedi .
KOlay gelsinnnn
Mangal konusunu okudum . kesinlikle doğru olan senin tavrın . Hülyanın yazdığı gibi olsa eyvallah ama bu şekilde doğru değil .
Bizde de ramazan da sofra kurulur ama upuzun herkes katılır isteyen ...
geçmiş olsun spordandır diye spor yapmayı bırakma
Antalyadan yollasın day :)
havalar cidden kötü ama .. gece ince yatıp üşümüşüm bende.
Evet benim eğer takımı yada seni bu durum zor duruma sokacaksa çıkabilirim.üzerinden zaman geçtiği için bu konuyu atlamışım kusura bakma7. TAKIM
Efser ile ilgili olarak;
Aynı isimde bir üyemiz var görünüyor. Bilgileri şöyle:
22/8/2014 tarihinde 89,2 kilo ile yarışmaya katılmış, 412. etapta 72,2 kilo ile izne ayrılmış.
Bilgileri teyit ederek, gerekli düzeltmeleri yapınız.
Efser seninle ilgili bu uyarı gelmiş .
senin ilk yarışman diye konuşmuştuk . 3 yıl önce 72.2 ile izne ayrılan üye sen misin nick benzerliği mi ?
YENİ GELEN ARKADAŞLAR LÜTFEN DAHA ÖNCE Kİ YARIŞMA GEÇMİŞİNİZİ BANA SÖYLEYİN .
BÜTÜN LİSTELER TEKRAR YAPILACAK ŞİMDİ TARAFIMDAN .
TAKIM SIRALAMALARI DA DEĞİŞECEK ÇÜNKÜ .
Seni zor duruma soktuğum için özür dilerim ama ben burdaki arkadaşlarda biliyor diye bu konuyu sanada bizzat bildirme gerekiyordu kendi adıma çok üzgünüm ve tekrar özür diliyorum gerkiresede bekleye bilirim hiç sorun değil kimse bu konu hakkında benim yüzünden sorun çıksın istemem***7.TAKIM 518. ETAP***
DelyDoly(80.5/80/0.5/%0.62)
Ahu060812(74.8///%)kilosu sabit
mimu88 (67.3/67.8/+0.5/%-0.74)
Sherrysherrylady (71.9/71.7/0.2/%0.28)
masumm (64.7///%)kilosu sabit
Lunya (58.7/58.1/0.6/%1.02)mezun olmak istiyor.
kelebekolacam (70.1/69.8/0.3/%0.43)
saydın78 (61.3/60.6/0.7/%1.14)
_AYNURA_ (65.1/64.6/0.5/%0.77)
ecemavi (70.9/70.3/0.6/%0.85)
aeben (65.2/64/1.2/%1.84)mezun olmak istiyor.
ada81 (69.5/68.6/0.9/%0.32) 515.etapta izne ayrılan üye geri döndü.yüzdesi 4 e bölündü.
Efser (72.2 /91.9/+19.7/%-0.26)412.etapta 6.takımdan izne ayrılan üye geri döndü . yüzdesi 106 ya bölündü.
7. Takım Ortalaması %0.482
Durum bu .. şimdi tüm takım sıralamaları değiştiği için diğer listeleri düzenleyeceğim .
evdekiler bekliyor çıkmak için .
dolayısıyla gerginim .
Efser i izin döneminde 19.7 kilo almış olarak takıma almış oldum . İlk hatam oldu . affola ... izin döneminde aldıkları kiloları vermelerini beklediğimiz arkadaşlar özellikle sizden özür dilerim .
neyse şu sıralamaları düzenleyip çıkayım.
Canim kaptana ilk kez yarismaya katildigini mi soylemistin ki diger yarismacilarda ozellikle yeni katilanlara sorar daha once yaristin mi diye..boyle bir muhabbet gecti mi??Evet benim eğer takımı yada seni bu durum zor duruma sokacaksa çıkabilirim.üzerinden zaman geçtiği için bu konuyu atlamışım kusura bakma
Kızlar kahve makinası kullanan var mı ?
Ben almayı düşünüyorumda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?