Canim kaptana ilk kez yarismaya katildigini mi soylemistin ki diger yarismacilarda ozellikle yeni katilanlara sorar daha once yaristin mi diye..boyle bir muhabbet gecti mi??
Oyyu oyyy ozledim yaaa sen kanalboyuna yakin mi oturuyon yada kanalboyunda mi oturuyon ???
Bende ayni fikirdeyim ama bizim sitede de yapıyorlar... cocuklar asagida oynuyor tamam yapacak gucleri vardir elbet ama o an çocuğun hoşuna gidebilir kokusu.... biz 5. Katta oturuyoruz yukariya bile kokusu cikiyor kizim o anda anne bisey kokti bisey koktu diyor asagidaki cocuklar o kokuyla elbet cani ceker....bende karsiyimAy sabah sabah sinirim bozuldu
Bizim binada çardak var , bazen insanlar orda mangal yakıyor ben komşunun isteği üzerine bir iki yaktık geçen yıl ama hiç hoşlanmadımyani kimsenin yapamayacağı dan da değil çoluk çocuk var bugünde bana yazmış mangal yaksak diye .. bende hoşlanmadığını uygun bir dille anlattım
Buna bozuldu bukezdeherkes yakıyor da bölmem ne ya bahane herkesten ben hoşlanmıyorum dedim bozuldu yani bana ayıp geliyor ya bina ortasında mangal
Canim elbette bilerek unutmadin... bende unutmuştum....kelebekolacam biz bu konuyu burda konuştuk hatta o bana sen önce 3. Takımdaydın sonra 7. Takıma geçmiştin diye bi muhabet olmuştu...
Ben böyle bir pürosotörü atladım bunu
BizzatAusencia gerek seaBahAR özel olarak bildirmem benim hatam nasıl atladım bunu çok üzgünüm
Sagol kuzum gittikce daha iyiyim şükürGeçmişten aklımda kalanlar :)
@Sherrysherrylady Ece'mizin doğum günü kutlu olsun fıstık büyüdü dimi artık annesi :) sağlıcakla mutlulukla yaşasın prensesimizbenim için kocaman öp emi annesi
kelebekolacam paşamıza geçmiş olsun şifalar dilerim tatlım
@irmae canım hastanız şükür çıkmış sevindim :)
@Ahu060812 Ahucum sana da geçmiş olsun. Misafir furyasını atlatmışsın gözün aydın tatlımkaç gündür iyi idare ettin maşallah
ada81 kuzucum umarım biran evvel iyileşirsin kuzum aktardan adaçayı alsan kaynatıp gargara yapsan, rahatlatır belki canım
Ausencia tatlım o hatun kişisini şikayet edin mutlaka yazık ya çocukların hayatını ve çevredeki diğer insanların, sizlerin hayatını tehlikeye atmaya ne hakkı var? Bide el kol hareketleri hadsiz. Mutlaka Bimere şikayet edin tatlım
Üzgünüm...Canim elbette bilerek unutmadin... bende unutmuştum....
Üzgünüm...
Bencede canim olan olmus sen motivasyonunu bozmaaaa cook kilo ver takimi sirtlan emiiiiÜzgünüm...
takımın benim yüzümden puan kırılmasını istemem eģer kabul ederseniz liste dışı sizlerle devam ederim sorun değil.önemli olan bu yolda sizin beraber olmak son üç haftadır kendimi mutlu sorumlu hissetmişdim kendi kabuğumun dışındada bir hayat olduğunu fark etmiştim bu heycanla galiba bazı şeyleri atladım.....Efser cim olmuş olan canım
bozma moralini bi hafta takımı sırtlarsin verirsin 2 kilo; )
motivasyonun bozulmasın cnm üzme kendini
Sağolun bakalım tatlım kaptan gelsin ne uygunsa ona razıyım...Bencede canim olan olmus sen motivasyonunu bozmaaaa cook kilo ver takimi sirtlan emiiii)))
takımın benim yüzümden puan kırılmasını istemem eģer kabul ederseniz liste dışı sizlerle devam ederim sorun değil.önemli olan bu yolda sizin beraber olmak son üç haftadır kendimi mutlu sorumlu hissetmişdim kendi kabuğumun dışındada bir hayat olduğunu fark etmiştim bu heycanla galiba bazı şeyleri atladım.....
Canım çok teşekkürler.
Tamam sekerim sari papatyam öperim.
Opmem mi
Kesinlikle tavsiye ederim gerçekten büyük kolaylıkHerseferinde ocagı batırıyorumalmayı düşünüyorum....
Bakalım düşüyorumKesinlikle tavsiye ederim gerçekten büyük kolaylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?