Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim kaptana ilk kez yarismaya katildigini mi soylemistin ki diger yarismacilarda ozellikle yeni katilanlara sorar daha once yaristin mi diye..boyle bir muhabbet gecti mi??
kelebekolacam biz bu konuyu burda konuştuk hatta o bana sen önce 3. Takımdaydın sonra 7. Takıma geçmiştin diye bi muhabet olmuştu...
Ben böyle bir pürosotörü atladım bunu
Bizzat Ausencia gerek seaBahAR özel olarak bildirmem benim hatam nasıl atladım bunu çok üzgünüm

Bende ayni fikirdeyim ama bizim sitede de yapıyorlar... cocuklar asagida oynuyor tamam yapacak gucleri vardir elbet ama o an çocuğun hoşuna gidebilir kokusu.... biz 5. Katta oturuyoruz yukariya bile kokusu cikiyor kizim o anda anne bisey kokti bisey koktu diyor asagidaki cocuklar o kokuyla elbet cani ceker....bende karsiyim

Canim elbette bilerek unutmadin... bende unutmuştum....

Sagol kuzum gittikce daha iyiyim şükür

değişken bir gün oldu bugün
sabah
5 erik ..

kahvaltı
1 yumurta.Peynir domates biber ,salatalık

arada 10 erik yedim

sonra 1 etimek biraz peynir yedim
2 tane form üstü çikolatalı buskivi

şu bilmiyorum 1 lt ancak olmuştur

16:00 bi kupa kahve içtim. Artı bisiy yememe değişik bir menü oldu farkındayım. yarından itibaren düzene girerim

Efser cim olmuş olan canım
bozma moralini bi hafta takımı sırtlarsin verirsin 2 kilo; )

motivasyonun bozulmasın cnm üzme kendini
takımın benim yüzümden puan kırılmasını istemem eģer kabul ederseniz liste dışı sizlerle devam ederim sorun değil.önemli olan bu yolda sizin beraber olmak son üç haftadır kendimi mutlu sorumlu hissetmişdim kendi kabuğumun dışındada bir hayat olduğunu fark etmiştim bu heycanla galiba bazı şeyleri atladım.....

Cnm zaten listeler yayınlandı
artık listedesin olan olmuş dediğim gibi
buna takılma lütfen ,olabilir anlamışsındır. yapacak birşey yok
üzme kendini dediğim gibi sen takıma odaklan güzel kilollar ver cnm listenin hakkını vermiş olursunuz ozaman

Selam önce park sonra annemler, eve gelip koltuk silme. Bugün de böyle geçti. Yorgunum . Beslenmem düzensiz oldu bugün. Haftasonlarını hiç sevmiyorum artık, bütün düzenim bozuluyor.

Bugünkü menüm
Sabah saat.10:00
1 yumurta haşlanmış
1k.k peynir
3 köz biber
Yarım tam tahıllı simit (susamsız)
Domates çay
Ara: türk kahvesi
Öğlen saat 3:30 dışarda yedik
İzgara Biftek (teryağsız )
Büyük bardak ayran
Salata 1 köz biber
Ara. 4 çilek
Akşam
Sadece tarcınlı süt

Bugun menu
Sabah 10.00
1 yağda yumurta
1 yk lor peynir
4 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
1 avuc kabak cekirdegi

Aksam
1 tabak kabak yemegi
1 kase cacik

2 lt su ve yesil cay icildi. Ausencia spor yok .. dip kose ev temizliği yapildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…