Uyuyamadım bu topiğ yüzünden hamaratlığım tutu çamaşır serdimGünaydınnnn erkencisin efserim
Gunaydin kizlarrr
Hemen ruyami anlatayim esime anlattim simdi iyice gitti kafa diyor)
Bildiginiz bulaşık sungerlerini tepsiye dizmisler uzerine şerbet dökmüşler.. serbetli bi tatliymis guya onu servis ediyorlar tabaklara koyup bende sirami bekliyom ayyy bende yesem diyorum...
Normalde kunefe disinda serbetli tatlida yemem kii hayir olsunnnn
Birlikte kominlemis beynim
Adaaaatemizlik ve diyetle kafayı sıyırmış bir adet ada
Günaydın
Günaydın hanımlar
Günaydım 7.takımım güzelleri...bugün kreşe götürmedim kızımı.bi gün daha evde tedavisini rahat rahat yapayım diye.bakalım yürüyüşü hansı araya sıkıştıracağım...
Allahım kvsiz bir sabah nasıl da güzel oluyor...beyin rahat içim rahat...
SEFEROĞULLARI
1. @Ahu060812
2._AYNURA_
3.Efser
4. @mimu88
5.Nego
6. @_SARAYCA_
7. @exmadon
8. @Dilekiyi
9.begum75
Yeşil vadi tabi ki bizim değil mi seferoğulları
Geçmiş olsun canım kuzuna ♡Günaydım 7.takımım güzelleri...bugün kreşe götürmedim kızımı.bi gün daha evde tedavisini rahat rahat yapayım diye.bakalım yürüyüşü hansı araya sıkıştıracağım...
Allahım kvsiz bir sabah nasıl da güzel oluyor...beyin rahat içim rahat...
Ausencia haklısın kaptanım, evde olunca düzenim hafta sonu da olsa şaşmaz ama bir yere gidince yemeğimi yanımda götürsem abes oluyor, neyseki ramazan geliyor, ramazanda kaçamak olmaz bende hatta ramazanda daha güzel diyet yaparım. Abur cubur yemedim etli pide yedim maalesef
kızlar günaydın
herkes iyidir umarımgeçmişe bakamıyorum,iş yoğunluğum fazla selam verip kaçıcam fırsat bulursam mutlaka uğrarım
öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?