Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öğle vakti idi zaten ondan sonra bir şey yemedim, yok ben normalde de o kadar yiyemem yarımdı :) aslında çok kararlıyım kilo verme konusunda, niye yedim kızıyorum kendime. Bu arada jillian videosu sürekli takılınca ebrucumla pilatese başladım :) karın kaslarım acıyor çok mutluyum

Nehirim geçen hafta kaçtın güzelim?
Geçen hafta 52.8 di canım +100 gr artı çıktım
canım sadece 100 gr artı .. bence normal .. korurken alırız veririz .. sen sonuçta 51 hayal etmiyorsun .. ha ediyorsan bileyim ona göre yükleneyim sana

begum75 iyi değil mi ? meraktayım .
Orası öyle tabi kaptanım 53 olmadığım sürece artı eksi ben iyiyim böyle Sadece sanki 52.5 heves etmiştim
Kaptanım Ausencia iyiyim sorun yok sadece çok yogunum
Kilom wc ye çıkmadan 57.1 aslında 56 lari görüyorum ama wc sıkıntı
nehirnil111 mortim sende +100 desin,bu hafta berabere kaldık
Nasıl güzel mortiyiz böyle kıyamadık berabere kaldık
Mortim alttan alttan işi götürmüş kıyamayıp
Kaptanım Ausencia +100 lede kazandım ya mortim nehirnil111 öperim seni,hala mortimiyiz ne dii bakam
Mortiyiz daima
Şabanın bulunduğu hangisiydi ben o gruptan olayım

Ben mortimi seçtim nehirnil111 ama spor yapamayack sınavı var o zaman bende yapmiyim dimi ama

Evet 2 hafta ben pertim Elimden geldiğince diyete uyacağım ama yemeksiz akşamlar var çünkü vaktim yok

şerbetli bulaşık süngerini bensiz mi yiyiyor en bi sevdiğim
ada81

Ya o ne merem bi şeydir ...
Pilates mi hıh diye burun kıvırırdım hep ... mimu88 Bana abla pilates yap yap diye diye kafama sokmuştu ... ciddi çalışıyor her bir yer

Nehiiirimmm
Şaban tellideydi sen şener şen ile idare et

Bu seferlik öyle olsun kaptanım ben Şaban hastasıyım da Bütün filmlerini tekrar tekrar izlerimNasılsın kuzum

Geçmiş olsun canım
A ha ha koptum
kızlar günaydın
herkes iyidir umarım geçmişe bakamıyorum,iş yoğunluğum fazla selam verip kaçıcam fırsat bulursam mutlaka uğrarım
öpüyorum
Özlettin kendini

herkese gunaydin burdan giderek aldigim kilolalrla kafama vura vura geri dondum bir daha gitmemk uzere burdayim hedefime ulasana kadar. desteginizi istiyorum yardim edin arkadaslar auss cok pismanim

Bu seferlik öyle olsun kaptanım ben Şaban hastasıyım da Bütün filmlerini tekrar tekrar izlerimNasılsın kuzum

Aynı yusuf ... rahmetli de nasıl bir çekim varsa ... bi kere izledi ... çok seviyor ..
Iyiyim kyzum .
Kahvaltı günüm var hazırlanmaya başlarım birazdan

Herkeseee günaaaaydın musmutlu haftalaaar boğazlarım şiş fena haftasonu üşütünce ben :) seferoğulları olmuşum yaşasın :)

Oyyy geçmiş olsun mimum .
Ince giyindin di miiii

Gel gel koca bi tepsi yapmislardi nasil sirami bekliyom elimde tabak heyecanla ustu yesil arti sari hahahahahepimize yeterrr koca bi dilim dusununce
ayy nasıl sevindim bilemezsin yettim gariii
az önce telefona yetişemedim gel diye sen aradın sanırım

ayy ''içerde'' kiler aradı ben gidiyorum hadi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…