Daha önce yapmıştım, taş gibi yapıyor :) ölçülerimi alayım bugün
Ya o ne merem bi şeydir ...
Pilates mi hıh diye burun kıvırırdım hep ... @mimu88 Bana abla pilates yap yap diye diye kafama sokmuştu ... ciddi çalışıyor her bir yer
Nehiiirimmm
Şaban tellideydi sen şener şen ile idare et
herkese gunaydin burdan giderek aldigim kilolalrla kafama vura vura geri dondum bir daha gitmemk uzere burdayim hedefime ulasana kadar. desteginizi istiyorum yardim edin arkadaslar auss cok pismanim
Bende uyandim gulmeye basladim esim hayirdir dedi anlattim gitti kafa yazik diyor hahahaAy Adacım hayır olsun çok güldüm yaaa sabah sabahAllah'ta seni güldürsün kuzum
tam 76 yim ve 75 teb 73 e indim tekrar ciktim moralim sifir beni de alin gruolardan birine ramazan oruc basluo daha ii sahip cikarim irademeErsesi hoş geldin ...
Giren bir pişman ... giden 1000 pişman .
70 küsürlerde bırakmıştık seni en son öyle anımsıyorum ...
Durumlar ne ?
yazdim canim bir daha asla gitmemErSeSi hoş geldinnnn
okadar dedim sana gitme diyeeee kaç kilosun ?
Aynı yusuf ... rahmetli de nasıl bir çekim varsa ... bi kere izledi ... çok seviyor ..
Iyiyim kyzum .
Kahvaltı günüm var hazırlanmaya başlarım birazdan
Oyyy geçmiş olsun mimum .
Ince giyindin di miiii
yazdim canim bir daha asla gitmemErSeSi hoş geldinnnn
okadar dedim sana gitme diyeeee kaç kilosun ?
Vallaha ausum 3günde ola bilir bi haftada...giderken az gerildik de aslında...kocam da üzüldü...ben de kocamı üzdüyüm için üzüldüm...gerçi atlattık ama işte insan kırdığım için üzgünüm azcık içten içe...aslında çok haklıyım biliyorum ama kendisi en ufak bi şeyde ağladığı ve gider ayak ağladığı için üzgünümGünaydınlar 3 güzele de
Aynura ne kadar yok malum kişi
Ohhh şükür bi seferoğlu ses verdi...telloğulları sardı burayıteşekkür ederim iyiyim ama çok yoğunum bugünlerde ramazana kadar böyle
sen nasılsın?
aksi düşünülemez
Benim nacizane tavsiyem kilo verme döneminde en iyi spor yürüyüştür...Öğle vakti idi zaten ondan sonra bir şey yemedim, yok ben normalde de o kadar yiyemem yarımdı :) aslında çok kararlıyım kilo verme konusunda, niye yedim kızıyorum kendime. Bu arada jillian videosu sürekli takılınca ebrucumla pilatese başladım :) karın kaslarım acıyor çok mutluyum
Ayyy yapma ada...dişlerim acıdı düşünürkenGel gel koca bi tepsi yapmislardi nasil sirami bekliyom elimde tabak heyecanla ustu yesil alti sari hahahahahepimize yeterrr koca bi dilim dusununce
Tekrar hoş geldin...inşallah bu defa hedefe ulaşmadan gitmek yokyazdim canim bir daha asla gitmem(
Bende uyandim gulmeye basladim esim hayirdir dedi anlattim gitti kafa yazik diyor hahaha
Allah hepimizi guldursun canimbenim
leslie ile beraber yapıyorum canım, dışarda yürüyüş zor iki çocuklaVallaha ausum 3günde ola bilir bi haftada...giderken az gerildik de aslında...kocam da üzüldü...ben de kocamı üzdüyüm için üzüldüm...gerçi atlattık ama işte insan kırdığım için üzgünüm azcık içten içe...aslında çok haklıyım biliyorum ama kendisi en ufak bi şeyde ağladığı ve gider ayak ağladığı için üzgünüm
Ohhh şükür bi seferoğlu ses verdi...telloğulları sardı burayı
Benim nacizane tavsiyem kilo verme döneminde en iyi spor yürüyüştür...
Ayyy yapma ada...dişlerim acıdı düşünürken
Tekrar hoş geldin...inşallah bu defa hedefe ulaşmadan gitmek yok
Geçmişolsum dileklerinize de ayrıca teşekkürler.gidip az kızımıa ilgileneyim gelirim birazdan
Vallaha ausum 3günde ola bilir bi haftada...giderken az gerildik de aslında...kocam da üzüldü...ben de kocamı üzdüyüm için üzüldüm...gerçi atlattık ama işte insan kırdığım için üzgünüm azcık içten içe...aslında çok haklıyım biliyorum ama kendisi en ufak bi şeyde ağladığı ve gider ayak ağladığı için üzgünüm
Ohhh şükür bi seferoğlu ses verdi...telloğulları sardı burayı
Benim nacizane tavsiyem kilo verme döneminde en iyi spor yürüyüştür...
Ayyy yapma ada...dişlerim acıdı düşünürken
Tekrar hoş geldin...inşallah bu defa hedefe ulaşmadan gitmek yok
Geçmişolsum dileklerinize de ayrıca teşekkürler.gidip az kızımıa ilgileneyim gelirim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?