Oğlun nasıl kuzum ?günaydın...
Vallaha az önce aklımdan geçtin...bi kadar tesadüf olamaz
Hakkını veriyorum, vallahi cuk diye oturmuşvur gitsin
Herkese sevgi hasret dolu selamlar
İnşallah herkescikler çok çok saglıklı, mutlu, huzurlu ve çıtır durumdadır
Çabuk gelen çabuk gider saraycam.üzülmeeeee...Günaydın hayirli günler dilerim. Evet nihayet diyete basladim. Sanirim 2kgkadar artim var ama kisa zamanda veririm ben
Kim yapıyo kız işini?Temizliģi ben yapmasamda bir hamaratlık geldi galiba burda yapılanlar insanı gaza getiriyor
Hemennn tatlımmm ayıpsınnn kaptaniçemmm günaydınlar
Kuzum kulandiğım ilaclardan sonra hep yardımcı aldımKim yapıyo kız işini?
Ayyy canım benim Hayır olsun diyelimmGunaydin kizlarrr
Hemen ruyami anlatayim esime anlattim simdi iyice gitti kafa diyor)
Bildiginiz bulaşık sungerlerini tepsiye dizmisler uzerine şerbet dökmüşler.. serbetli bi tatliymis guya onu servis ediyorlar tabaklara koyup bende sirami bekliyom ayyy bende yesem diyorum...
Normalde kunefe disinda serbetli tatlida yemem kii hayir olsunnnn
İyiyim canım :))))teşekkür ederim iyiyim ama çok yoğunum bugünlerde ramazana kadar böyle
sen nasılsın
aksi düşünülemez
oğlum iyi cok şükür yüzü dayak yemiş gibi geziyor.bugn okula göndermeyim dedim.bakıcımda rahatsız öğleden sonra eve gecicem.Oğlun nasıl kuzum ?
Kuzum tam gaz ileri bir kaç gün sıkı tutarsan geldiği gibi gider kilolar :))))Günaydın hayirli günler dilerim. Evet nihayet diyete basladim. Sanirim 2kgkadar artim var ama kisa zamanda veririm ben
Cok gećmiş olsun kuzum burda havalar çok kötü bir iyi bir kötü hastalanmamak elde değilkelebekolacam canım oğluna geşmiş olsun...benim kızda hasta...geceleri öksürüyo 2-4arası bi vakitte uyanıyo öksürükle.hiç böyle şey görmedim ben
sizede gecmiş olsun canım baharda cocuk hastalıkları artıyor.kelebekolacam canım oğluna geşmiş olsun...benim kızda hasta...geceleri öksürüyo 2-4arası bi vakitte uyanıyo öksürükle.hiç böyle şey görmedim ben
Hastalık halı olmasında inşallah zamanla geçer .haftaya hızlı başladık.
oğlum iyi cok şükür yüzü dayak yemiş gibi geziyor.bugn okula göndermeyim dedim.bakıcımda rahatsız öğleden sonra eve gecicem.
Ay hiç o aklıma gelmedi...diyorum kim yapıyo bu kızın işiniKuzum kulandiğım ilaclardan sonra hep yardımcı aldımama bura sayesinde ben yapmaya başlıyacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?