Sorma sorma makarna pilavı ekmekle yiyenlerdendim...Aa öyle bir bağımlılıktan kurtulmak için yaptıysan tamam hani sınırlayamıyorsan iyi olmuş o zaman. Ben bilmiyordum. :)
Evde temizlik olunca bende hamaratladım birazda hareket olsun istedim ondan pek giremedim perde bile ütüledim bugün :)))Nasılsın canım gozukmedin bugün
Evde temizlik olunca bende hamaratladım birazda hareket olsun istedim ondan pek giremedim perde bile ütüledim bugün :)))
Sizler neler yaptınız?şimdi mutfaktayım bizim aç tazmanya canavarlarını doyuruyorum gece yatmadan okurum geçmişi....
İyi yapmışsın bende özledim siziOoo kolay gelsin benim bugün boş günüm girebildim.
Yarın okuldayim giremem bugün tadını çıkardım.
Bende pasta okudum iyi mi
Ben çok bagimliydim normal ekmeğe.
Yavan ekmek yesem bile mutlu olurdum...
Ekmeği kestim ..
Yaa etiform çok lezzetli beyaz peynirle yerken kendimden geçiyorum.
Teşekkür ederim uyarın için ayy onuda yemezsem naparimm
Bugünkü menüm
Sabah limonlu su
1 yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tam tahllı ekmek
Domates salatalık çay
Ara sütsüz şekersiz neskafe
Öğlen
5 kaşık yogurtlu köz patlıcan
1 kase mercimek çorbası
Ara 1 avuç kiraz 1 yeni dünya
Akşam
Penirli salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
Spor henüz yok yaparsam yazarım
Selam hanımlar ben geldim
Seferoğullarına ayrıca selam
Şu 4 günde ne yediğimi fazla hatırlamıyorum telde app e yazardım ona bile fırsat bulamadım. Yeğenim ilk gö ağrım nişanlandı.Sanki kendi kızımı vermiş gibi hissettim. Çok zor oldu. Teyze olunca daha başka oluyor galiba. 4-5 kere takının arasına dalıp sarılıp öpmüşüm prensesimi haberim yok
Şimdi böyleysem ben kızımı nasıl veririm, çok çalışmam lazım iç güvesyi alıcam başka çare yok
Bugün pek yemek yiyemedim. Sabah kızı gönderdikten sonra uyuyakalmışım biraz canım sıkkındı. Öyle olunca uyuyorum ben çok saat 2 e kadar uyumuşum. Dolayısıysa özensiz geçti. Saat 3 gibi yemek yedim.
oda; iki kepekli ekmek arasına peynir yeşillik koydum. 3 tanede ceviz attım ağzıma.
Akşamda
4 köfte
100 g spagetti
Yeşillik yedim.
Ausencia 'nın sopası çıkar şimdi
Ama güzel bir haberim var bugün 114 gördüm tartıda
Seni mii kircammm kaptanicemm 60 dk yürüyüş unutmayalimm yanlizzzhadi 75 dk yap ... güzelceeeee erisin o tost
Temizlik. tip köşe girdik her yere daha yarında var bitiririz artık ...
güzel menülere seviniyorum da spora ayrı bir seviniyorum ben ya
Allah Allah pasta yedi de yanlış mı yazdı acaba
Benada81 ve @masumm diyet boyu ekmekten uzak ... etimek , sunta vs tarzı ile karbon aldık .
şimdi şimdi 1/2 dlm kepek ekmeği ekledim ben .. genelde hala kahvaltı da ya da akşam etimek yiyorum .. seviyorum çok tadını .
efserim yoktun bugün ... bende yoktum gerçi
menü güzel ama daha güzel olabilir :)
spor yap güzelim yap
seni sulu göz seni ... sizden ne fena kaynana olur he
he sopayı biledim de 114 yazınca benim yelkenler suya indi
seferoğulları huuuuuuuu ex bunun üzerine daha da eklerse tellioğullarının çoook işi var çook
Merhaba şekerler menüm
Sabah
15 çilek
2 y.k. nesfit granola
Öğlen
12 çilek
2 y.k. nesfit granola
Ara
6 çilek
Yeşil çay
2 si 1 arada
Akşam
8 çilek 7 kiraz
1 haşlanmış tavuk baget
Ara
3 çilek 3kiraz :)
Yeşil çay
Aslında tüm öğünlerde sadece çilek yenecekti ama evde azdı idareli kullandım
Su: 2.250 ml.
Spor: yokAusencia
Seni mii kircammm kaptanicemm 60 dk yürüyüş unutmayalimm yanlizzz75 dk esktra spor hahahayt
Temizlik. tip köşe girdik her yere daha yarında var bitiririz artık ...
Sizler neler yaptınız
Yeşilvadi bizim olacakhe sopayı biledim de 114 yazınca benim yelkenler suya indi
seferoğulları huuuuuuuu ex bunun üzerine daha da eklerse tellioğullarının çoook işi var çook
Yapınca gerçekten bende kendimi mutlu hissediyorum...
güzel menülere seviniyorum da spora ayrı bir seviniyorum ben ya
Allah Allah pasta yedi de yanlış mı yazdı acaba
Benada81 ve @masumm diyet boyu ekmekten uzak ... etimek , sunta vs tarzı ile karbon aldık .
şimdi şimdi 1/2 dlm kepek ekmeği ekledim ben .. genelde hala kahvaltı da ya da akşam etimek yiyorum .. seviyorum çok tadını .
efserim yoktun bugün ... bende yoktum gerçi
menü güzel ama daha güzel olabilir :)
spor yap güzelim yap
seni sulu göz seni ... sizden ne fena kaynana olur he
he sopayı biledim de 114 yazınca benim yelkenler suya indi
Bu çilek diyetimi Saydin.Merhaba şekerler menüm
Sabah
15 çilek
2 y.k. nesfit granola
Öğlen
12 çilek
2 y.k. nesfit granola
Ara
6 çilek
Yeşil çay
2 si 1 arada
Akşam
8 çilek 7 kiraz
1 haşlanmış tavuk baget
Ara
3 çilek 3kiraz :)
Yeşil çay
Aslında tüm öğünlerde sadece çilek yenecekti ama evde azdı idareli kullandım
Su: 2.250 ml.
Spor: yokAusencia
Rabbim mutlu mesut etsin.Selam hanımlar ben geldim
Seferoğullarına ayrıca selam
Şu 4 günde ne yediğimi fazla hatırlamıyorum telde app e yazardım ona bile fırsat bulamadım. Yeğenim ilk gö ağrım nişanlandı.Sanki kendi kızımı vermiş gibi hissettim. Çok zor oldu. Teyze olunca daha başka oluyor galiba. 4-5 kere takının arasına dalıp sarılıp öpmüşüm prensesimi haberim yok
Şimdi böyleysem ben kızımı nasıl veririm, çok çalışmam lazım iç güvesyi alıcam başka çare yok
Yeğenimle arada 6 yaş var ama sanki o ara 26 yaşa çıktı bianda. Allahtan yakın oturacak. Peşinden söyledim ona 3 ay rahatsınız sonra sık sık kapınız çalınacakRabbim mutlu mesut etsin.
Benimde ilk göz ağrım kız yegenim ve içim ciz etti okurken....
Kendi kızımı dusenemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?