Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu bakalım nasıl puanlayacak ama ayaklarım şişti
Menüm
Sabah
Mortim @eflalim rekabet hatırına ekmeği kaldırdım yumurta peynir ıhlamur yeşillik zeytin
Öğlen
Ev yapımı tavuk döner in sadece tavuğu bol yeşillik domates ayran
Arada 3 hurma kahve
Akşam
Çorba yoğurtlu kabak salata
Şu ikiyi geçer sadece yeşil çay icmedigimi fark ettim
Yeşil vadi bizim Tellioğullari su sefer oğullarına bize rakip olmak neymiş gösterelim

arkadaşlr merhaba:)Bölgesel yaglanma sorunlarınız vars kalıcı ve guzel bir çözüm önerim var size detaaylı bılgı için mesaj atabilisiniz :)
Bir arkadasımın tavsiyesi üzerine doktor görüşmesi ayarladık ve 6 seanslık bir işlem sonunucunda klıcı olarak çözüme kavusuk.İsmi lipoliz ve bunu hakkıyla çok iyi yapan bir yer biliyorum arkadsım da bende botox dahil butun gerkesinimleriimizi ordan karsılayabiliyoruz tatmin edici sonuclr alııyoruz.Yardımcı olmyı cok iterim şikayet ve sorunlarınız varsa lütfen yazın cekınmeyın ankara ve cevresindeki arkdaslara yardımcı olamyı cok isterim.hepimiz bayanız ve güzelleşmeyi istiyoruyz sonucta hem muhabbet hem bilgi amaçlı konubiliriz lütfen ulsın bölgesel yag göğüs büyültme küçültme yag aldırma cilde yag transferi burun ameliytları el bilek sorunlrınız sarkmlara selülütlere karsıçözüm önerileri hepsi konusunda yardımcı olabilirim :)

arkadaşlr merhaba:)Bölgesel yaglanma sorunlarınız vars kalıcı ve guzel bir çözüm önerim var size detaaylı bılgı için mesaj atabilisiniz :)
Bir arkadasımın tavsiyesi üzerine doktor görüşmesi ayarladık ve 6 seanslık bir işlem sonunucunda klıcı olarak çözüme kavusuk.İsmi lipoliz ve bunu hakkıyla çok iyi yapan bir yer biliyorum arkadsım da bende botox dahil butun gerkesinimleriimizi ordan karsılayabiliyoruz tatmin edici sonuclr alııyoruz.Yardımcı olmyı cok iterim şikayet ve sorunlarınız varsa lütfen yazın cekınmeyın ankara ve cevresindeki arkdaslara yardımcı olamyı cok isterim.hepimiz bayanız ve güzelleşmeyi istiyoruyz sonucta hem muhabbet hem bilgi amaçlı konubiliriz lütfen ulsın bölgesel yag göğüs büyültme küçültme yag aldırma cilde yag transferi burun ameliytları el bilek sorunlrınız sarkmlara selülütlere karsıçözüm önerileri hepsi konusunda yardımcı olabilirim :)

ayyy ne sallayacağımı şaşırdım ...

menüde sporda şahaneeee

Çok güldüm ya

Çok geçmiş olsun mortim Allah şifa versin

Tamam tatlım yazarım ama birkaç gündür doğru düzgün wc yok
Evet Pınarım çilek diyeti Regl geldi bugün erkenci, iyi ki erken geldi perşembe gelseydi ödem falan, faciaydı bakalım görelim tatlım neler olacak bende merak ediyorum

İyi akşamlat tontonlarrr.beklenen ovulyasyon gerçekleşiyor tüm takımın gözü aydınkarın ağrımdan kanepeden kalkamıyorum...menümü yazıp uyuycam çok uykum var yine

10.30 1yumurts
Peynir
Domates salatalık maydanoz
2dilim ekmek
Yeşil çay pro bar

16.30 4yağsız tavada köfte
2yağsız domates közleme
Salatalık maydanoz

3.5litre su
3yeşik çay
45dakika leslie

Ahu060812 cuma da 55dakikalık sporum vardı ahum

Son düzenleme:

Ohh ohhh halalar söz dinliyor bu hafta ... pzt den geliyorlar

canım çilek bende fena wc etkisi yapar

Evlaaaaaaat maç bitsin , az sonra içerdeyiz

Öperim alnından delim dolummm

Oooo cifte zafer desene.
Iyi olmuş erken olması

canım o dört oraya yanlışlıkla geldi değil mi

4 tost yemedin yani

yahu nazarım değmesin de ... bu kadar erken uyumak ? ben diyorum şimdi gün yeni başlıyor

Allahım ne güzel haberler bunlar ovulasyon gelmiş halalar gelmiş

akşam hiç bir şey yememişsin dilek .
kahvaltıyı da normal bildiğimiz klasik kahvaltıya çevirsen aslında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…