Evet kuzum alışıyoruz :) Rabbim nasip ederse inşallah tutucaz orucumuzuAllah nasip ederse haftaya oruçta da böyle iki seksen uzanacağızonun alıştırması gibi düşün
İlaç falan kullandin mi bu aralar.Hahhaha o erik dalı benden hiç gitmedikii güzelimm normalde 21 gün bazen 28 oluyordu şimdi nerdeyse 15 gün yaaa
ben bi kalkıp , mesai sonrası sürüşü yapayım
iki bişiy süreyim yüzümee canımmmmm kv den sonra aaa gelinim süzülmüş der üzülürrrr
acıktım gibide sankii ama şimdi bi kupa nescafe patlatırıp gider açlık
regli yakın oldugundna acıktım sanırım
birde ceviz eklemedim menüye
yarınki menüde güzel
tavuk çorbası
z.taze fasulye
cacık
makarna bzi ilgilendirimiyor o yüzden yazmadım
cnm zeytinler , yeşil zeytin çok minik 3 tanes 1 zeytin eder
hatay kırma zeytinmiş ,
sporda etiket yapıyorum aslında canikom
ctesi ve bugün yürüdüm bir tek
akşama kv ler gittikten sonra ekliycem artık cidddi ciddi koşmam laım en az 20-30 dk bantta
yoksa sıkılaşmak zor gibi görünüyor dügüne kadarrr
Hahhaha o erik dalı benden hiç gitmedikii güzelimm normalde 21 gün bazen 28 oluyordu şimdi nerdeyse 15 gün yaaa
Ausencia yaa rezalet ben telden giriyorum yaa gayet normal gözüküyordu. Valla iyiki söyledi ada..
Silahlar çıktı niyetliyim bugün yapacam biraz..
Evet kuzum alışıyoruz :) Rabbim nasip ederse inşallah tutucaz orucumuzuAllahım kabul etsin inşallah iyiyim şimdi şükür
Menumu vereyim bende
Kahvalti 11.00
2 sahanda yumurta
3.4 çilek.
Bir parça peynir
1 etimek
Aksam17.00
1 kase sehriyesiz seriye çorbası
1 etimek
2 haşlanmış yumurta
Bir kac dilim pastırma
2 dilim ananas bi kac çilek
Su. Nerdeyse 500 ml de kaldi ama içiyorum devam
Spor. Su an kondisyon bisikleti üzerinden bildiriyorum. Bitince yazacam
Yokk yokk kuzumm kullanmadımdaa işte benim keçilerii sağlam kaçırdılardı üzüntü sinir stres diyorum bennİlaç falan kullandin mi bu aralar.
Geçicidir bir kereye mahsustur diyelim.
Yokk yokk kuzumm kullanmadımdaa işte benim keçilerii sağlam kaçırdılardı üzüntü sinir stres diyorum benn
Yaneee benn bu halalarıı diycemmmmAusencia benn sevmiyim onlarda bizi sevmesinlerr sabah beri ağlıcma mı gülcem mi kahkaha mı atsamm katıla katıla ağlasam mı birine kafa kafa göz dalsam mı modunda geçirdim bugünü şükür vukuatım yok yanii şimdilikkk
Sagolasınnn canımmm teşekkür ederimmm iştee dünya telaşı bende tam bir kovacanımOyy Kıyamam takılma desem boşver desem gel içelim desemm
wuhuuuu süperrr gelmesinnn gitsinn gitsinn azcuk geç gelsinn güzelimmmYahu bilmez miyim ? düşünsene adam 15 gün ancak rahat ediyor ... sonra yine trelelllli geliyor bana
şimdi son gün bugün yarın vedalaşıyorum halamla .. keyifler keka
Yok artıkben saldım sporu bu ara .. bu akşam içerde izlerken bende yapayım .
sende bantla kavuş bence de
benim 2 senedir 18-19 gün ara ..ömrümün yarısı halamla geçiyor
Hadi bakalım gazan mübarek ola ...bugün bende niyetliyim spora
Aminnnnn ...canım benim ..
bir kaç dilim pasta okudum
Canım hayırlı olsun gözün aydınKızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Tüm engellere rağmen gidip görüşmeye gitmem hayirli oldu.
İş tanimi tam istediğim gibi çok şükür ve oldu !
Tecrubelerim çok etkilemiş onları ki hemen işi aldim hatta kv gelene kadar evden calismami istediler buna müsade ettiler.
İnşallah burada mutlu olurum çok rahat ortam yaşlı ve sabit fikirli eski patronumun aksine genç patron ve rahat insanlar. İnşaallah sonu da mutlu olur.
Sadece fabrika tuzlaya tasinacak evime yakın yerden oda artık sorun değil onemli olan iş mutlu etsin
Sağol canım çok teşekkürler.C
Canım hayırlı olsun gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?