Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de şu anda çok açım valla gözümün önünden sabah yiyeceğim ekmek, peynir, yumurts geçiyor ki normalde ben yumurtayı hiç sevmem. Açlık sağolsun sevmediğim bişi kalmadı.

Ohh ohhh halalar söz dinliyor bu hafta ... pzt den geliyorlar

canım çilek bende fena wc etkisi yapar

Evlaaaaaaat maç bitsin , az sonra içerdeyiz

Öperim alnından delim dolummm

Ben bir kaç haftadır küstüm çıkmıştım içerden, Dün bir fragman gördüm sarılmalar ağlaşmalar. İnşallah yine ters köşe değildir bugün giriyorum içeriye

İcerdeyim beklerim
Divaam eeettt cosguunn

Banu bukadar kahve bagırsak hareketliliğini dahada azaltmaz mı ?

Bilmiyorumki cnm ,

ama kahvenin bağırsak çalıştırma ozelligide var

Ben acikmiyorum daha açlık hissetmedim.
Yeşil çay içiyorum o da sanki tutuyor gibi...
Sabah okul günü kahvaltı yapsam 14 saat oluyor. ..
Yapmasam öğlen yesem 20 saat..
Senin bayağı olacak açlık süren

Yok cnm benimde 16_18 saat arası oluyor öğlende 1 de yemek yiyorum
20 saat çok fazla degilmi?

Bende kendime omlet yapmayı hayeliyorum

Ay bende haslanmis yumurta ,yeşil biber hayali kuruyorum

Ben de şu anda çok açım valla gözümün önünden sabah yiyeceğim ekmek, peynir, yumurts geçiyor ki normalde ben yumurtayı hiç sevmem. Açlık sağolsun sevmediğim bişi kalmadı.

Of of inşallah cuma günü alırız karşılığını
bunların

Yokk zaten düşündüm de benim okul ilçede 1,5 saat araba sürüyorum...
Bir de öğretmen ark.lar var aç suremem 14 saat de az değil..

Hani biz cocukken isali kesin diye telveye limon sıkar verilerdi aklımda ordan kalmış şimdi boşunamı yemişim o teveleri
Bende aclıgımi suyla bastirip durutorum

Son düzenleme:
@mimu88 / @kelebekolacam / Ahu060812 sizin menüleri şeytan aldı götürdü ise satamadan getirsin please

cumadan beri kayıplardalar ..ahunun ki zaten
Eee kaptanım benim menü satılmadan geldi aslında bugün yazmaya niyet ettim ama benim erken gelecek diye beklediğim regl iki gün geç gelince etkisi büyük oldu bugün hem yorgunluk çıktı hem hava bulanık ve soğuk bi iş bitiremedim ağzımda hiç durmadı akşam regl geldide rahatladım inşallah düzelir yarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…