Benim bir mortim vardı ama ortada yok Tırtıl mı oldu yoksa@kelebekolacam
Ayy ne güzel çok tatlı olur iñşallah çıkar civcilerBu arada macera yeniden başlıyo tavuğum yine kuluçkaya yattı bu sefer 12 yumurta koydum altına.malum fire oluyo.ama çok heyecanlı oluyo şimdi 21 gün sayacaz.okullar kapanmaya çıkacak Allah izin verirse.
Evet ya çok tatlı oluyo sen görmedin arkadaşlar gördü bi önceki de buydu
Ayy ne güzel çok tatlı olur iñşallah çıkar civciler
Ne ettiğini bilmem lazımKelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
kelebekolacam
Cooooooooooookkkkkkkkkk şeker ama bunlarEvet ya çok tatlı oluyo sen görmedin arkadaşlar gördü bi önceki de buydu
Eki Görüntüle 1999075
Hakkaten ben nerdeyim yaBenim bir mortim vardı ama ortada yok Tırtıl mı oldu yoksa@kelebekolacam
AHada gelmiş mortimHakkaten ben nerdeyim ya
Sevinmen için çok erken aynurammmmAnaaam sen tellioğluydun demi?
Bu mesajda cok seyler gizli bekle beni mortimEfser 3 gün var önümde herşey bitmiş değil.yarin sabah burda bekliyorum seni .
Cosguunn ölürken rüya gormuyodur umarım artık devreler yandıFena karıştı İçerisi
Nefsim kendinden bahs etsene bana?seninle ilgili bi şey bilmiyormuşum gizli ajan olman dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?