Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahum ya yapma sen bi seferoğlusun unutma ...yarından itibaten 3gün ne yap et güzel bi eksi yap...yoksa elimden dilimden çekeceyin var...bi de listedesin ahum...

Akşama kadar gayet iyi giden diyeti akşam mahvettim..menü yazmayayım bu akşam.,hava kötü olunca saldırdım azıcık..

Yapıyorum valla leptine dikkat ediyordum...
Şimdi if de ekledim bakalım..
Ama sevdim ifi.
Karatay zaten taş Devri diyetini öneriyor.
İki öğün kii İbni Sina da iki öğün diyormus :))
Bugün bi arkadaşa uzun anlattım vpdan.. insanın sürekli yeme isteyine mani oluyo...beynimiz de buna alışıyor...çok iyi bi yöntem çok

Saçma menümü yazayım örnek teşkil etmesin adaptasyon menüsü
Sabah
Bi kare patatesli omlet
Bi parmak mercimekli börek(komşum gün için yapmış tatmam içim getirdi kahvaltı olunca şettirdim)
Öğle
4 yk kuru fasulye
2 yk bulgur
3 sarma
Ara
Az çerez
Bi avuç leblebi
Akşam
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
3-4 kaşık çorba
Ara
Az leblebi
Yarım çay bardağı süt
Bi kaşık nesfit
Su 1 (olamayan reglden patlayacak karnımla içemedim)
spor henüz YOk ama sizin pointlerinizi görünce niyetlendim ama karın ağrımda başladı yaparsam yazarım

Ahum gün ve diyetinin nasıl olacağı kahvaltıdan başlar ki zaten sen ondan mahv etmişsin olayı gerisine bakmadım bile...diyete adapte olmak içim diyette olmak gerek arkadaşım biliyosun.direk kesecen yasakları direk

Bu arada aşk olsun kaptan mortimin modifiye olsa 4 gün yapacağını demediydin ona göre gardını alırdım hemen yeni planlara yelken acmalıyım

Canım yaaa bende bugün anladım ... çakma makma bu menü 4 gün kokuyor dedim : )

Kaptan sence kelebek nerde???

Mutfakta olmasın da

Kaptanım bilirsin sen nickimi nerden deyişe bilirim?bulamadım da Ausencia

Canım sağ üstte kullanıcı adını tıkla.
Orda hesabınız bölümünü ... altında kişisel bilgilerde kullanıcı adını değiştir yazar.

Akşama kadar gayet iyi giden diyeti akşam mahvettim..menü yazmayayım bu akşam.,hava kötü olunca saldırdım azıcık..

3 günde toparlama için yeterli day `im

Yani öyle umuyorum .

Ahum ya yapma sen bi seferoğlusun unutma ...yarından itibaten 3gün ne yap et güzel bi eksi yap...yoksa elimden dilimden çekeceyin var...bi de listedesin ahum...
Tamam Aynura yarın bi tartılayım bakayım regl etkisi nasıl ondan sonra sıkı diyet cumaya Allah kerim

Olmamış tabii ki .
3 gün tüm silahlarını kullan ahu .
Şimdi buna şu olmamış bu olmamış demiyorum zaten ayan beyan ... salı çrş prş ... 3 koca gün ...
Hadi göreyim seni

Bugün hiç kendime yemek hazırlamaya vakit bulamadım hazırda ne varsa onu yedim hele öğlen kapıda kaldım Sonra bahçeye çıktım işlere dalınca kapıda kaldığını unuttum sonra kapıyı açmaya uğraştım açamadım pencere açtım ordan girdim çok açtım saldırdım
bugün biraz dışarı işlerimle oyalandım günlerdir ilgilenemiyodum yarın daha iyi olacak söz.regl canavarı da bırakır yarına

Bi gününde sıradan geçsin yahuuu bi güncük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…