Yapıyorum valla leptine dikkat ediyordum...İF mi yapıyorsum nefsim?
Ahum ya yapma sen bi seferoğlusun unutma ...yarından itibaten 3gün ne yap et güzel bi eksi yap...yoksa elimden dilimden çekeceyin var...bi de listedesin ahum...Eee kaptanım benim menü satılmadan geldi aslında bugün yazmaya niyet ettim ama benim erken gelecek diye beklediğim regl iki gün geç gelince etkisi büyük oldu bugün hem yorgunluk çıktı hem hava bulanık ve soğuk bi iş bitiremedim ağzımda hiç durmadı akşam regl geldide rahatladım inşallah düzelir yarına
Sekerim çok kanım az ciktiydi ne var ne yok bakılacak
Bugün bi arkadaşa uzun anlattım vpdan.. insanın sürekli yeme isteyine mani oluyo...beynimiz de buna alışıyor...çok iyi bi yöntem çokYapıyorum valla leptine dikkat ediyordum...
Şimdi if de ekledim bakalım..
Ama sevdim ifi.
Karatay zaten taş Devri diyetini öneriyor.
İki öğün kii İbni Sina da iki öğün diyormus :))
Beyni kodlamak asıl mesele zaten.Bugün bi arkadaşa uzun anlattım vpdan.. insanın sürekli yeme isteyine mani oluyo...beynimiz de buna alışıyor...çok iyi bi yöntem çok
Anaaam sen tellioğluydun demi?Akşama kadar gayet iyi giden diyeti akşam mahvettim..menü yazmayayım bu akşam.,hava kötü olunca saldırdım azıcık..
Nefsim kendinden bahs etsene bana?seninle ilgili bi şey bilmiyormuşum gizli ajan olman dışındaBeyni kodlamak asıl mesele zaten.
Valla oruç gibi dikkat ediyorum.
Vee yaşam tarzım oldu..
Ahum gün ve diyetinin nasıl olacağı kahvaltıdan başlar ki zaten sen ondan mahv etmişsin olayı gerisine bakmadım bile...diyete adapte olmak içim diyette olmak gerek arkadaşım biliyosun.direk kesecen yasakları direkSaçma menümü yazayım örnek teşkil etmesin adaptasyon menüsü
Sabah
Bi kare patatesli omlet
Bi parmak mercimekli börek(komşum gün için yapmış tatmam içim getirdi kahvaltı olunca şettirdim)
Öğle
4 yk kuru fasulye
2 yk bulgur
3 sarma
Ara
Az çerez
Bi avuç leblebi
Akşam
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
3-4 kaşık çorba
Ara
Az leblebi
Yarım çay bardağı süt
Bi kaşık nesfit
Su 1 (olamayan reglden patlayacak karnımla içemedim)
spor henüz YOk ama sizin pointlerinizi görünce niyetlendim ama karın ağrımda başladı yaparsam yazarım
Bu arada aşk olsun kaptan mortimin modifiye olsa 4 gün yapacağını demediydin ona göre gardını alırdım hemen yeni planlara yelken acmalıyım
Kaptan sence kelebek nerde???
Kaptanım bilirsin sen nickimi nerden deyişe bilirim?bulamadım daAusencia
Akşama kadar gayet iyi giden diyeti akşam mahvettim..menü yazmayayım bu akşam.,hava kötü olunca saldırdım azıcık..
Ahum ya yapma sen bi seferoğlusun unutma ...yarından itibaten 3gün ne yap et güzel bi eksi yap...yoksa elimden dilimden çekeceyin var...bi de listedesin ahum...
Saçma menümü yazayım örnek teşkil etmesin adaptasyon menüsü
Sabah
Bi kare patatesli omlet
Bi parmak mercimekli börek(komşum gün için yapmış tatmam içim getirdi kahvaltı olunca şettirdim)
Öğle
4 yk kuru fasulye
2 yk bulgur
3 sarma
Ara
Az çerez
Bi avuç leblebi
Akşam
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
3-4 kaşık çorba
Ara
Az leblebi
Yarım çay bardağı süt
Bi kaşık nesfit
Su 1 (olamayan reglden patlayacak karnımla içemedim)
spor henüz YOk ama sizin pointlerinizi görünce niyetlendim ama karın ağrımda başladı yaparsam yazarım
Bugün hiç kendime yemek hazırlamaya vakit bulamadım hazırda ne varsa onu yedim hele öğlen kapıda kaldım Sonra bahçeye çıktım işlere dalınca kapıda kaldığını unuttum sonra kapıyı açmaya uğraştım açamadım pencere açtım ordan girdim çok açtım saldırdımAhum gün ve diyetinin nasıl olacağı kahvaltıdan başlar ki zaten sen ondan mahv etmişsin olayı gerisine bakmadım bile...diyete adapte olmak içim diyette olmak gerek arkadaşım biliyosun.direk kesecen yasakları direk
Bugün hiç kendime yemek hazırlamaya vakit bulamadım hazırda ne varsa onu yedim hele öğlen kapıda kaldım Sonra bahçeye çıktım işlere dalınca kapıda kaldığını unuttum sonra kapıyı açmaya uğraştım açamadım pencere açtım ordan girdim çok açtım saldırdım
bugün biraz dışarı işlerimle oyalandım günlerdir ilgilenemiyodum yarın daha iyi olacak söz.regl canavarı da bırakır yarına
Bende öyle umuyorum ya bi güncük
Bi gününde sıradan geçsin yahuuu bi güncük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?