Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ankarada yasiyorumdan sonrası için denden koyuyorum

Ne ortmeniydin

İçerde miyiz kaptanım

evet ya Begümcüm nedir bu durumSarp erken davranıp çelik yelek mi giydirdi Coşkun a yada ruhu mu geldi kardeşleri ziyarete haftaya belli olur ne nedir

Bulmaca gibi
Birazdan aus gelir yeni senaryo yazar

Bu rüya ya da kurmacaysa açıkcası bu film benim için biter böyle insanların isyanını da senaristler istemez bence kavuştu artık kardeşler hemde hiç beklemediğimiz atakla Çok güzel ve duygusaldı ben biraz daha haykırmalarını bekliyordum ama ben evde haykıracaktım yerlerine

Gunaydin kizlar

Yine kotu bi gece gecirdim ayyy bu nasil bi hastalıkmis... butun ilaclarimi aldim sanki ilaclarla beraber hastalığım zirveeee yapti...yine tukurugumu bile yutamadım sekilden sekile girdim bir damla su bile icemedim... bu nasil bi hastalik anlamadim tam 7 gün oldu bugun....

Ama şaka gibi sabah düzelmiş bogazim ..acaba zirve yapti dun gece cikti gitti mi ??? Ben basit bir usutme bogaz agrisi sanarken hayatım ilk defa boyle bisey yasadim kizlar.. normalde benim en agir hastaliklarim 2 gundur 3. Gun ayakta bitmis olur....bagisiklik sistemim mi coktu zayifladi toparlayamadim ???

Geçmiş olsun canım mikrop virüs falan mı vardır nedir bende iyice tıkandım İlaç kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…