geçmiş olsun AdacımGunaydin kizlar
Yine kotu bi gece gecirdim ayyy bu nasil bi hastalıkmis... butun ilaclarimi aldim sanki ilaclarla beraber hastalığım zirveeee yapti...yine tukurugumu bile yutamadım sekilden sekile girdim bir damla su bile icemedim... bu nasil bi hastalik anlamadim tam 7 gün oldu bugun....
Ama şaka gibi sabah düzelmiş bogazim ..acaba zirve yapti dun gece cikti gitti mi ??? Ben basit bir usutme bogaz agrisi sanarken hayatım ilk defa boyle bisey yasadim kizlar.. normalde benim en agir hastaliklarim 2 gundur 3. Gun ayakta bitmis olur....bagisiklik sistemim mi coktu zayifladi toparlayamadim ???
afiyet, şifa olsun yavrulara . Seni de özlemişim şöyle birGunaydin guzelliklerrr
Oglumun okulunda kermes var islak kek yaptim pisiyor suan..temizligimi yapip okula gidecegim. Aksam görüşürüz insallah :)))
Kullaniyorum dun antibiyotik basladim ama daha fena oldum ilaclardan sonra tukurugumu bile yutamadım..Geçmiş olsun canım mikrop virüs falan mı vardır nedir bende iyice tıkandımİlaç kullanıyor musun
Sagol canim ...sirkeyi denedim ama karbinat yapmamistim onuda yapayim tesekkurler...geçmiş olsun AdacımCanım ben bu yıl hep karbonat su ve sirkeyle gargara yaparak antibyotıksiz atlattım. Cidden üçü de boğaz enfeksiyonunda çok etkili, tavsiye ederim
Şimdiden eksi çıktım bakalım
bakalım bu hali neler yaptıracak ?
diğer hali ile en az 700 , en çok 2 küsur görmüştüm takımda 4 günde
Sağol canım. Hastalık demiyim büyük tuvaletini tutuyor, abisi de 1.5 sene tuttu böyle. Duphalac lavman aklına ne gelirse ona rağmen tutuyorlar. Yeniden yaşıyorum aynı şeyleri kabus gibi. Dün sokola başladım, yapmıyor yapmıycam diye ağlıyorÇok geçmiş olsun, bu ara hepimizde bir hastalık halleri var tez vakitte geçer inşallah.
Mutluluklar diliyorum:)Selam hanımlar ben geldim
Seferoğullarına ayrıca selam
Şu 4 günde ne yediğimi fazla hatırlamıyorum telde app e yazardım ona bile fırsat bulamadım. Yeğenim ilk gö ağrım nişanlandı.Sanki kendi kızımı vermiş gibi hissettim. Çok zor oldu. Teyze olunca daha başka oluyor galiba. 4-5 kere takının arasına dalıp sarılıp öpmüşüm prensesimi haberim yok
Şimdi böyleysem ben kızımı nasıl veririm, çok çalışmam lazım iç güvesyi alıcam başka çare yok
A ha ha hiç bayilmam, pilatesle fıstık gibi olucam :)Nego mortim sakın düşüp bayılma emi sıkı dur sporumu yazıyorum
@Ahu060812
Sabah bir saatten biraz fazla tempolu yürüyüş
Sonra 20 dk 2 set yürüyüş
En son 40 dk tempolu intervalli ne ararsan yokuş yukarı yürüdüm
Artık bir Maaşallah deyin
Adım sayım yaklasik23 bincik
Yeşil vadi bizim cuma günü görüşücez :)Ahu bakalım nasıl puanlayacak ama ayaklarım şişti
Menüm
Sabah
MortimNego rekabet hatırına ekmeği kaldırdım yumurta peynir ıhlamur yeşillik zeytin
Öğlen
Ev yapımı tavuk döner in sadece tavuğu bol yeşillik domates ayran
Arada 3 hurma kahve
Akşam
Çorba yoğurtlu kabak salata
Şu ikiyi geçer sadece yeşil çay icmedigimi fark ettim
Yeşil vadi bizim Tellioğullari su sefer oğullarına bize rakip olmak neymiş gösterelim
Sağol canımÇok güldüm ya
Çok geçmiş olsun mortim Allah şifa versin
Ovvv 8 tüpYarın kan vermeye gideceğim sekiz tüp yazayım da mortim şike olmasın
Allah kolaylık versinIşten izin alıp eve geldim biri okula gitmeyince diğerleri de gitmedi.geldigimde bakicim fena haldeydi.onu dişçiye götürdüm.insallah yarına sağ salim gelir.
Oglusum yarın artık okula gider.
Evdeki mesai daha yorucu ve yoğun oluyor en son saat akşam 9 da top kek yaptım.
Menü mu yazayım
Sabah 1 elma kahve
4 e kadar fırsatım olmadı tek öğün gibi oldu sucuklu yumurta 2 yuvarlak çavdar yedim biraz zeytin peynir 1 tk bal kaymak
Akşam 4 de 3 armut
Işde evde karışık bu ara bide araya temizlik girdi ben nerdeyim bilmiyorum
Canım antibiyotik şart oldu sanaGunaydin kizlar
Yine kotu bi gece gecirdim ayyy bu nasil bi hastalıkmis... butun ilaclarimi aldim sanki ilaclarla beraber hastalığım zirveeee yapti...yine tukurugumu bile yutamadım sekilden sekile girdim bir damla su bile icemedim... bu nasil bi hastalik anlamadim tam 7 gün oldu bugun....
Ama şaka gibi sabah düzelmiş bogazim ..acaba zirve yapti dun gece cikti gitti mi ??? Ben basit bir usutme bogaz agrisi sanarken hayatım ilk defa boyle bisey yasadim kizlar.. normalde benim en agir hastaliklarim 2 gundur 3. Gun ayakta bitmis olur....bagisiklik sistemim mi coktu zayifladi toparlayamadim ???
Dun gittim dr verdi basladim antibiyotiğe canimmm daha bi fena oldumŞimdiden eksi çıktım bakalım
Sağol canım. Hastalık demiyim büyük tuvaletini tutuyor, abisi de 1.5 sene tuttu böyle. Duphalac lavman aklına ne gelirse ona rağmen tutuyorlar. Yeniden yaşıyorum aynı şeyleri kabus gibi. Dün sokola başladım, yapmıyor yapmıycam diye ağlıyor
Mutluluklar diliyorum:)
A ha ha hiç bayilmam, pilatesle fıstık gibi olucam :)
Yeşil vadi bizim cuma günü görüşücez :)
Sağol canım
Ovvv 8 tüp
Allah kolaylık versin
Canım antibiyotik şart oldu sana
İşe yaradıkları için mi acaba önce kötü ediyor sonra iyileştirmeyee başlıyor o tarz şeyler vardı ya aklıma o geldiKullaniyorum dun antibiyotik basladim ama daha fena oldum ilaclardan sonra tukurugumu bile yutamadım..
karobonatla tuzu karıştırıyorum, su yazmışım yanlışlıkla :)Sagol canim ...sirkeyi denedim ama karbinat yapmamistim onuda yapayim tesekkurler...
Günaydın 7.takım günaydın seferoğullarıgüne 20 dakika eliptik le başladım.
iyiyim hamd olsun, diyeti bırakıp kilo almamın dışında.. Şimdi dişimi sıkıp cumaya kadar arınmaya ve cuma da kilomu bildirip ramazanı mübarek mübarek geçirmeye çalışacağım inşallahBen pıtırNasılsın kuzum
Bilrmiyorum ki bugunde devam ilaclara deniyecem..İşe yaradıkları için mi acaba önce kötü ediyor sonra iyileştirmeyee başlıyor o tarz şeyler vardı ya aklıma o geldi
gubaydin ada cok gecmis olsunGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?