Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun Adacım Canım ben bu yıl hep karbonat su ve sirkeyle gargara yaparak antibyotıksiz atlattım. Cidden üçü de boğaz enfeksiyonunda çok etkili, tavsiye ederim

geçmiş olsun Adacım Canım ben bu yıl hep karbonat su ve sirkeyle gargara yaparak antibyotıksiz atlattım. Cidden üçü de boğaz enfeksiyonunda çok etkili, tavsiye ederim
Sagol canim ...sirkeyi denedim ama karbinat yapmamistim onuda yapayim tesekkurler...

bakalım bu hali neler yaptıracak ?
diğer hali ile en az 700 , en çok 2 küsur görmüştüm takımda 4 günde
Şimdiden eksi çıktım bakalım
Çok geçmiş olsun, bu ara hepimizde bir hastalık halleri var tez vakitte geçer inşallah.
Sağol canım. Hastalık demiyim büyük tuvaletini tutuyor, abisi de 1.5 sene tuttu böyle. Duphalac lavman aklına ne gelirse ona rağmen tutuyorlar. Yeniden yaşıyorum aynı şeyleri kabus gibi. Dün sokola başladım, yapmıyor yapmıycam diye ağlıyor
Mutluluklar diliyorum:)
A ha ha hiç bayilmam, pilatesle fıstık gibi olucam :)
Yeşil vadi bizim cuma günü görüşücez :)
Çok güldüm ya

Çok geçmiş olsun mortim Allah şifa versin
Sağol canım
Yarın kan vermeye gideceğim sekiz tüp yazayım da mortim şike olmasın
Ovvv 8 tüp
Allah kolaylık versin
Canım antibiyotik şart oldu sana

Dun gittim dr verdi basladim antibiyotiğe canimmm daha bi fena oldum

Ben pıtır Nasılsın kuzum
iyiyim hamd olsun, diyeti bırakıp kilo almamın dışında.. Şimdi dişimi sıkıp cumaya kadar arınmaya ve cuma da kilomu bildirip ramazanı mübarek mübarek geçirmeye çalışacağım inşallah

gubaydin ada cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…