Tesekkurler canimm.. sende hosgeldin aramizagubaydin ada cok gecmis olsun
hosbuldum canimTesekkurler canimm.. sende hosgeldin aramiza)
Yerleşmeyen kiloları vermek kolay olur canım hiç sıkıntı etme hemen el atar verirsin bende regl olacağım şişmeye başladımiyiyim hamd olsun, diyeti bırakıp kilo almamın dışında.. Şimdi dişimi sıkıp cumaya kadar arınmaya ve cuma da kilomu bildirip ramazanı mübarek mübarek geçirmeye çalışacağım inşallah
Bu nedir ya oyy kıyamam
İnşallah iyi olursun canımBilrmiyorum ki bugunde devam ilaclara deniyecem..
Ahhh kuzummm onu en iyi ben bilirum neler nrler yasadim...ben goturudm canim direk.catlak var dedi doktor kanamasi da olmustu bikac kez. bilmezmiyim gece kalkip bezli halde aglliyor yapmak icin onla beraber agladum ter icinde kaliyordu
Sagol canimmm sanadaaa coook gecmid olsun minnakim amsn ihmal etme cok surunduruyor uzayinca ilaclarini al ic canim...Yerleşmeyen kiloları vermek kolay olur canım hiç sıkıntı etme hemen el atar verirsin bende regl olacağım şişmeye başladım
Bu nedir ya oyy kıyamam
İnşallah iyi olursun canım
Bende doktora gitmedim ılık şeylerle geçirmeye çalışıyorumSagol canimmm sanadaaa coook gecmid olsun minnakim amsn ihmal etme cok surunduruyor uzayinca ilaclarini al ic canim...
Ayyy icim gitti...cook gecmis olsun gotur doktora canimm bi krem veriyorlar anestolpomad cook kucuk suruyorsun ağrıyı alıyor aci olmayinca daha iyi yapabilir... anestolpomad cocuklara veriliyor mu bilmiyorum bi dr danis....Bende sürmeye çalışıyorum, doktora götürmedik, çatlak mı var acaba diyorum. Çok zor yaşayan bilir anlarsın beni. Gözümün önünde ağlıyor çaresiz kalıyorum
Haklisin calisimca ekstra zor.. ben kizim yatinca uzaniyorum hememnn yavrumda mutsuz benim hastaligim ona gecmesin diye yaklaşmıyorum oyun pek oynamiyorum cunku ben hokur hökur öksürünce ona gecmesin diye uzak duruyom... dun babasına sarilmis diyor ki ben annemi cook ozledim cok seviyorum onu.. gozlerim dolduuuu canim kizim seni seviyorum hastayim sen hasta olma diye sana yaklasmiyorum dedim ama tabiii anlamadıBende doktora gitmedim ılık şeylerle geçirmeye çalışıyorumSağol kuzum dinlenmeye vaktimde yok ki SDün ders çalışacaktım yemek yaptım çamaşırları topladım bulaşık makinesini boşalttım mutfağı toparladım saat 11 di uyudum dizinin sonuna bakıp
Kıyamam yavrum ya evlat olunca işler daha zor gerçekten inşallah iyileşirsin bir an önceHaklisin calisimca ekstra zor.. ben kizim yatinca uzaniyorum hememnn yavrumda mutsuz benim hastaligim ona gecmesin diye yaklaşmıyorum oyun pek oynamiyorum cunku ben hokur hökur öksürünce ona gecmesin diye uzak duruyom... dun babasına sarilmis diyor ki ben annemi cook ozledim cok seviyorum onu.. gozlerim dolduuuu canim kizim seni seviyorum hastayim sen hasta olma diye sana yaklasmiyorum dedim ama tabiii anlamadı)))
Misafir yoğunluğunu attım yorgunluğunu atamadım şu an misafir sonrası toparlanma aşamasındayım ee en son 18 kişi kalınca yatak yorgan karıştı tabi
Ay Adaa bu sene bende hayatımda ilk kez 10 gün antibiyotikli 10 gün öncesi hastalık çektim ve bir ay da anca geçti ilk kez sinüzit oldum ya niye böyle oldukkiGunaydin kizlar
Yine kotu bi gece gecirdim ayyy bu nasil bi hastalıkmis... butun ilaclarimi aldim sanki ilaclarla beraber hastalığım zirveeee yapti...yine tukurugumu bile yutamadım sekilden sekile girdim bir damla su bile icemedim... bu nasil bi hastalik anlamadim tam 7 gün oldu bugun....
Ama şaka gibi sabah düzelmiş bogazim ..acaba zirve yapti dun gece cikti gitti mi ??? Ben basit bir usutme bogaz agrisi sanarken hayatım ilk defa boyle bisey yasadim kizlar.. normalde benim en agir hastaliklarim 2 gundur 3. Gun ayakta bitmis olur....bagisiklik sistemim mi coktu zayifladi toparlayamadim ???
Son halini en son yaz karışmasınAhu060812 sabah 20 dakika eliptik. Devamı gelecek sporumun tabi ki :) pilates leslie cardio Allah ne verdiyse
Oyy çok geçmiş olsun büyük insanlar katlanamıyo ona yavru nasıl dayansınben goturudm canim direk.catlak var dedi doktor kanamasi da olmustu bikac kez. bilmezmiyim gece kalkip bezli halde aglliyor yapmak icin onla beraber agladum ter icinde kaliyordu
Günaydın babies
Misafir yoğunluğunu attım yorgunluğunu atamadım şu an misafir sonrası toparlanma aşamasındayım ee en son 18 kişi kalınca yatak yorgan karıştı tabi
Ay Adaa bu sene bende hayatımda ilk kez 10 gün antibiyotikli 10 gün öncesi hastalık çektim ve bir ay da anca geçti ilk kez sinüzit oldum ya niye böyle oldukki
Çok geçmiş olsun
Son halini en son yaz karışmasın
Oyy çok geçmiş olsun büyük insanlar katlanamıyo ona yavru nasıl dayansın
Akşama kadar gayet iyi giden diyeti akşam mahvettim..menü yazmayayım bu akşam.,hava kötü olunca saldırdım azıcık..
Şettir sen şettir SeferoğluSaçma menümü yazayım örnek teşkil etmesin adaptasyon menüsü
Sabah
Bi kare patatesli omlet
Bi parmak mercimekli börek(komşum gün için yapmış tatmam içim getirdi kahvaltı olunca şettirdim)
Öğle
4 yk kuru fasulye
2 yk bulgur
3 sarma
Ara
Az çerez
Bi avuç leblebi
Akşam
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
3-4 kaşık çorba
Ara
Az leblebi
Yarım çay bardağı süt
Bi kaşık nesfit
Su 1 (olamayan reglden patlayacak karnımla içemedim)
spor henüz YOk ama sizin pointlerinizi görünce niyetlendim ama karın ağrımda başladı yaparsam yazarım
Canım yaaa bende bugün anladım ... çakma makma bu menü 4 gün kokuyor dedim : )
Mutfakta olmasın da
Canım sağ üstte kullanıcı adını tıkla.
Orda hesabınız bölümünü ... altında kişisel bilgilerde kullanıcı adını değiştir yazar.
3 günde toparlama için yeterli day `im
Yani öyle umuyorum .
Günaydın 7.takım günaydın seferoğullarıgüne 20 dakika eliptik le başladım.
serçe kuzum ya ağaçtan düşmüş yağmurlu havada küçükte bişey.aldım az ısndı ötüyor.çıkmaya çalışıyor kutudankelebekolacam daktırım o kuş ne kuşu ki.ne yapamayı düşünüyorsun sevimli şeyle.bence eve götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?