Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@eflalim canim benim kızım tuvalet egitiminde tam 2.5 ay tuttu bilerek yaomiyacam diye... bende sirf sertlesmesin diye bol armut kayisi kavun hergun sebze yemekleri yedirdim.. bir buyuk olsa tuvaletten cikmazdi bunlari yese ona ragmen tutmayi basardi 5 . Gun dr gittik doktot lavma sart dedi neyse evde yaptik lavma ile korkusunu yendi..

Catlak olayina gelunce bunu en iyiiiii ben bilirim benimki kronik catlaklik artik oturma banyosy kremler fitiller koymasam gecmiyor...

Sana tavsiyem o tutsada sen ona hergun sebze yemegi yedir sonra biraz z.yagi bir kasik fazla koy...kayisi pure yap yedir... makat catlakligi kroniklesince zor gecmiyor..

iyiyim hamd olsun, diyeti bırakıp kilo almamın dışında.. Şimdi dişimi sıkıp cumaya kadar arınmaya ve cuma da kilomu bildirip ramazanı mübarek mübarek geçirmeye çalışacağım inşallah
Yerleşmeyen kiloları vermek kolay olur canım hiç sıkıntı etme hemen el atar verirsin bende regl olacağım şişmeye başladım
Bu nedir ya oyy kıyamam
Bilrmiyorum ki bugunde devam ilaclara deniyecem..
İnşallah iyi olursun canım

Yerleşmeyen kiloları vermek kolay olur canım hiç sıkıntı etme hemen el atar verirsin bende regl olacağım şişmeye başladım

Bu nedir ya oyy kıyamam

İnşallah iyi olursun canım
Sagol canimmm sanadaaa coook gecmid olsun minnakim amsn ihmal etme cok surunduruyor uzayinca ilaclarini al ic canim...

Sagol canimmm sanadaaa coook gecmid olsun minnakim amsn ihmal etme cok surunduruyor uzayinca ilaclarini al ic canim...
Bende doktora gitmedim ılık şeylerle geçirmeye çalışıyorumSağol kuzum dinlenmeye vaktimde yok kiSDün ders çalışacaktım yemek yaptım çamaşırları topladım bulaşık makinesini boşalttım mutfağı toparladım saat 11 di uyudum dizinin sonuna bakıp

Bende sürmeye çalışıyorum, doktora götürmedik, çatlak mı var acaba diyorum. Çok zor yaşayan bilir anlarsın beni. Gözümün önünde ağlıyor çaresiz kalıyorum
Ayyy icim gitti...cook gecmis olsun gotur doktora canimm bi krem veriyorlar anestolpomad cook kucuk suruyorsun ağrıyı alıyor aci olmayinca daha iyi yapabilir... anestolpomad cocuklara veriliyor mu bilmiyorum bi dr danis....

Haklisin calisimca ekstra zor.. ben kizim yatinca uzaniyorum hememnn yavrumda mutsuz benim hastaligim ona gecmesin diye yaklaşmıyorum oyun pek oynamiyorum cunku ben hokur hökur öksürünce ona gecmesin diye uzak duruyom... dun babasına sarilmis diyor ki ben annemi cook ozledim cok seviyorum onu.. gozlerim dolduuuu canim kizim seni seviyorum hastayim sen hasta olma diye sana yaklasmiyorum dedim ama tabiii anlamadı )))

Ahu060812 dün sporum

30 dk 3.5 km koşu çılgınlar gibi :)
40 dk yer hareketleri ama hışım çıktı

Menüm:

sabah limonlu su
öğle ve tüm gün : yarım tavuk - zeytinyağlı mantar- 1 kadın budu- 1 dlm ekmek...

3.5 lt su

benim küçük kızdada olmuştu.o ara kv dem gelip bizde kalmıştı ve okadar uyarmama rağmer tok tutar diye kızıma sürekli kuymak vs yedirdi.benim yaptıgım corbaları içirmedi onlar sıvı tok tutmaz diye.kuymak onu kabız yapar dedim ama yapmaz diye inat etti.süt ürünleri bende de sıkıntı yapıyor.
en sonuda kabız çatlak vs oldu ne ağladı yavrum.beynim deliniyor gibioluyordu o acıyı onun çektiğini düşündükçe.3 normal doğum sonrası bende yaşadım ve doğumdan beter sancı çektim sanki.
kendimden de biliyorum ağrıyı en iyi sıcak suya oturmak rahatlatıyor özellikle kakasını yaptıktan sonra makat kasları kasılıyor gevşetmenin yolu sıcak suya oturmak cok sıcak şart değil.

Kıyamam yavrum ya evlat olunca işler daha zor gerçekten inşallah iyileşirsin bir an önce

Günaydın babies

Ahu060812 ne eğlenceli hayatın var valla ne güzel...
Sen attin mi misafir yorgunluğunu
Misafir yoğunluğunu attım yorgunluğunu atamadım şu an misafir sonrası toparlanma aşamasındayım ee en son 18 kişi kalınca yatak yorgan karıştı tabi
Ay Adaa bu sene bende hayatımda ilk kez 10 gün antibiyotikli 10 gün öncesi hastalık çektim ve bir ay da anca geçti ilk kez sinüzit oldum ya niye böyle oldukki
Çok geçmiş olsun
Ahu060812 sabah 20 dakika eliptik. Devamı gelecek sporumun tabi ki :) pilates leslie cardio Allah ne verdiyse
Son halini en son yaz karışmasın

ben goturudm canim direk.catlak var dedi doktor kanamasi da olmustu bikac kez. bilmezmiyim gece kalkip bezli halde aglliyor yapmak icin onla beraber agladum ter icinde kaliyordu
Oyy çok geçmiş olsun büyük insanlar katlanamıyo ona yavru nasıl dayansın

cok sagol canim. kolay gelsin sanda o kadar misafirden sonra )

Akşama kadar gayet iyi giden diyeti akşam mahvettim..menü yazmayayım bu akşam.,hava kötü olunca saldırdım azıcık..

Tellioğlu toparlanma vakti

Şettir sen şettir Seferoğlu

Ay 4 gün nolamaz nimkansız ama yeni planlar devrede

Günaydın 7.takım günaydın seferoğulları güne 20 dakika eliptik le başladım.

Ne haber bende 55 dk yürüyüşle başladım

kelebekolacam daktırım o kuş ne kuşu ki.ne yapamayı düşünüyorsun sevimli şeyle.bence eve götür
serçe kuzum ya ağaçtan düşmüş yağmurlu havada küçükte bişey.aldım az ısndı ötüyor.çıkmaya çalışıyor kutudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…