yağmurlu hava filtre kahveeeee ohhh missssssssssssssssssss
bende yeşil çay içince çay kahve içemiyorum.aynen aç karna sade kahve seviyorum.klebek frenç pres ile yeşilçay yaptım iki kupa içitm kahve saatimde geldi
ama canım istemiyor kahve :8migdem doluuu
keşke 1 kupa içydim neyse akşam üstü içerim artıkkk
ben boş migdeye seviyorum kahve içmeyi
bende merak etmeye başladım.Kaptan nerde içerde mı kaldı acaba
Şaka bir yana bı ses ederdi bu saate
Nego canim benim kızım tuvalet egitiminde tam 2.5 ay tuttu bilerek yaomiyacam diye... bende sirf sertlesmesin diye bol armut kayisi kavun hergun sebze yemekleri yedirdim.. bir buyuk olsa tuvaletten cikmazdi bunlari yese ona ragmen tutmayi basardi 5 . Gun dr gittik doktot lavma sart dedi neyse evde yaptik lavma ile korkusunu yendi..
Catlak olayina gelunce bunu en iyiiiii ben bilirim benimki kronik catlaklik artik oturma banyosy kremler fitiller koymasam gecmiyor...
Sana tavsiyem o tutsada sen ona hergun sebze yemegi yedir sonra biraz z.yagi bir kasik fazla koy...kayisi pure yap yedir... makat catlakligi kroniklesince zor gecmiyor..
Canım büyük oğlum 6 yaşında, tam bir buçuk sene sürdü, lavmana rağmen tutuyordu, bir kere kabız olmuştu bezli iken sonra korktu tutmaya başladı, benim psikolojim ondan bozuldu, neler neler yaptım, ağlıyordum sinirden. En son kardeşi doğdu kendi kendine 3 yaş 9 aylıkken düzeldiAyyy icim gitti...cook gecmis olsun gotur doktora canimm bi krem veriyorlar anestolpomad cook kucuk suruyorsun ağrıyı alıyor aci olmayinca daha iyi yapabilir... anestolpomad cocuklara veriliyor mu bilmiyorum bi dr danis....
Ah otursa dün havuzunu doldurdum içinde oyuncaklar ama yok ağla ağla içi çıktı oturmuycam acıyor diyebenim küçük kızdada olmuştu.o ara kv dem gelip bizde kalmıştı ve okadar uyarmama rağmer tok tutar diye kızıma sürekli kuymak vs yedirdi.benim yaptıgım corbaları içirmedi onlar sıvı tok tutmaz diye.kuymak onu kabız yapar dedim ama yapmaz diye inat etti.süt ürünleri bende de sıkıntı yapıyor.
en sonuda kabız çatlak vs oldu ne ağladı yavrum.beynim deliniyor gibioluyordu o acıyı onun çektiğini düşündükçe.3 normal doğum sonrası bende yaşadım ve doğumdan beter sancı çektim sanki.
kendimden de biliyorum ağrıyı en iyi sıcak suya oturmak rahatlatıyor özellikle kakasını yaptıktan sonra makat kasları kasılıyor gevşetmenin yolu sıcak suya oturmak cok sıcak şart değil.
Tellioğlu ablası 180 dk 30 puan interval ekstra olmuyo sadece koşu olursa daha fazla veriyorum çünkü km fazlalaşıyor gül gibi 25 pointin nesi kötü ayol.bak Dely e de aynı puanı verdim 60+80 dkAhu arkadaş 145 dk yürüyüş 25 puan mı hemde intervallisinden
Kuzum ya çok zor Allah şifa versin yavrunun acı çekmesine bi çare bulamamak en zor şey inşallah en kısa zamanda geçerCanım büyük oğlum 6 yaşında, tam bir buçuk sene sürdü, lavmana rağmen tutuyordu, bir kere kabız olmuştu bezli iken sonra korktu tutmaya başladı, benim psikolojim ondan bozuldu, neler neler yaptım, ağlıyordum sinirden. En son kardeşi doğdu kendi kendine 3 yaş 9 aylıkken düzeldişimdi küçük aynı çıldırıcam, zeytinyağı veriyorum, sokol aldırdım dün şurup duphalac etki etmedi bu da etse de farketmez mesele afedersin sert olması değil acıyor diye yapmaması anestol pomad sürüyorum, o kadar çok araştırdım ki doktora gitmeden başladım, ama çocuk cerrahına götürücem zaten kontrolü var testis ameliyatı olmuştu
Ah otursa dün havuzunu doldurdum içinde oyuncaklar ama yok ağla ağla içi çıktı oturmuycam acıyor diye
Canım bir iki gün anestol pomad sür acımadığını görünce yapabilir. Moralini bozma bizim üniversiteden bir arkadaş kaç yaşında kadın, o da kabızlığı çok yaşıyor ve acillik hale geliyor. Normalde bi problem falan da yok en son dedi çok acıyor istemdılı kasılmaya başlıyorum diye. Kaç defa lavman yapıldı mecburen yapamadığı için. Söyleyince anestol kullan dedik, bir iki kullanıp yanında kabızlığı giderici ilaçla da olunca acımadığına ikna olup acilsiz halleti derdini. Arada olduğunda yine anestol kullanıyor ama daha önemlisi sık kabızlık yaşıyorsa yavrucak onu çözmek lazım. Herhangi bir problem var kı diye, olmazsa düzenli probiyotik kullanın eczaneden alıp. O düzenler bağırsakları.Canım büyük oğlum 6 yaşında, tam bir buçuk sene sürdü, lavmana rağmen tutuyordu, bir kere kabız olmuştu bezli iken sonra korktu tutmaya başladı, benim psikolojim ondan bozuldu, neler neler yaptım, ağlıyordum sinirden. En son kardeşi doğdu kendi kendine 3 yaş 9 aylıkken düzeldişimdi küçük aynı çıldırıcam, zeytinyağı veriyorum, sokol aldırdım dün şurup duphalac etki etmedi bu da etse de farketmez mesele afedersin sert olması değil acıyor diye yapmaması anestol pomad sürüyorum, o kadar çok araştırdım ki doktora gitmeden başladım, ama çocuk cerrahına götürücem zaten kontrolü var testis ameliyatı olmuştu
Ah otursa dün havuzunu doldurdum içinde oyuncaklar ama yok ağla ağla içi çıktı oturmuycam acıyor diye
Tünaydın tatlım ♡♡♡Günaydınlar çıtırlar pıtırlar
En sevdigimyağmurlu hava filtre kahveeeee ohhh missssssssssssssssssss
Nasılsın canımTünaydın tatlım ♡♡♡
Sağolasın canım.
Hepsi kurgudan ibaret tatlım. Su an aklıma şu sahne geldi. Hani umut ve sarp kavga ediyorlardı da Coşkun etmeyin siz kardeşsiniz oglum demişti ya. Belki de izlediğimiz bu birkaç bölüm gelecek zamandıBu rüya ya da kurmacaysa açıkcası bu film benim için biter böyle insanların isyanını da senaristler istemez bence kavuştu artık kardeşler hemde hiç beklemediğimiz ataklaÇok güzel ve duygusaldı ben biraz daha haykırmalarını bekliyordum ama ben evde haykıracaktım yerlerine
Kardeş olduklarını yani öğrenemediler mi dün yaşadığımız sahnenin gerçek olmasını umut ediyorum yoksa diğer şeyler kurgu olabilir çok heyecanlıHepsi kurgudan ibaret tatlım. Su an aklıma şu sahne geldi. Hani umut ve sarp kavga ediyorlardı da Coşkun etmeyin siz kardeşsiniz oglum demişti ya. Belki de izlediğimiz bu birkaç bölüm gelecek zamandıCoşkun söyledimi o zaman acep bilemedim kurgu karmaşası yaşıyorum şu an yazarken
Cook gecmis olsun canim o stresini cook iyi anliyorum bende o 2.5 ayda neler cektim tutmasin diye... kucuk tuvalateti 2 gunde ogrendi buyukte zorlandik iste....Canım büyük oğlum 6 yaşında, tam bir buçuk sene sürdü, lavmana rağmen tutuyordu, bir kere kabız olmuştu bezli iken sonra korktu tutmaya başladı, benim psikolojim ondan bozuldu, neler neler yaptım, ağlıyordum sinirden. En son kardeşi doğdu kendi kendine 3 yaş 9 aylıkken düzeldişimdi küçük aynı çıldırıcam, zeytinyağı veriyorum, sokol aldırdım dün şurup duphalac etki etmedi bu da etse de farketmez mesele afedersin sert olması değil acıyor diye yapmaması anestol pomad sürüyorum, o kadar çok araştırdım ki doktora gitmeden başladım, ama çocuk cerrahına götürücem zaten kontrolü var testis ameliyatı olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?