Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne senaryolar yaa senarist mi olsak acep tatlım
izleyip görücez canım, zaten kaç bölüm kaldı ki

iyiyim tatlım sen nasılsın

Ne senaryolar yaa senarist mi olsak acep tatlım
izleyip görücez canım, zaten kaç bölüm kaldı ki

Bende iyi olmaya çalışıyorum canımcım gribe dönderdi hastalığım Ben o işaretlenmeden mesela şüphelendim direk şu anda müdüründe yaşadığını düşünmeye başladım

Büyüğe aynen hepsini yaptım canım, çizelge hazırladım sticker yapıştırdım, oyuncak vs neler neler. Çocuk gelişim uzmanına da götürdük. 500 e kadar sayiyorduk beraber, erkenden saymayı öğrenmişti :) küçüğe de en sevdiği süpriz yumurta onu söyledim ama nafile. Sokol ve anestol pomada devam ediyim bir süre belki bu abisi gibi uzun sürmez sağol ilgin için. Sana da çatlak için geçmiş olsun canım

Sağol canım tavsiye için. Sende yazınca rahatça kullanırım artık. Peki probiyotik için isim yazabilirmisin ne alıyım?

çoook teşekkürler canımmm .. nasıl kaptım ne oldu anlamadımm inşallah atlatırım ramazan gelmeden ...

çoook teşekkürler canımmm .. nasıl kaptım ne oldu anlamadımm inşallah atlatırım ramazan gelmeden ...
Bir kere senin gibi boğaz ağrısı yaşadım çok kötüydü ah dedim diş ağrısından zor. Anlıyorum seni. Bende sonradan antibiyotik kullanmaya başlamıştım ama bana iğne de yapmışlardı. Ondan sonra geçmişti. Seninkide geçer inşaallah

irmae şimdi baktım nbl diye bir marka var o olur sanırım. İnşaallah faydası olur.
Evet nbl güzel onun atp si sanırım bebek ve çocuklar için. Hatta diyette kabızlık yaşamamak için ben de yetişkinler için olan gold unu kullanıyorum. Yoğurdun içine karıştırıyorum tadı da değiştirmiyor yoğurda, süte ya da suya karıştırıp verebilirsin.

valla ayni bizim durumumuzu anlattin sanki alkislar annecim bak hicbisey yokmus diorum oyubcaklar gezmeler parklar oduller.tek basima mucadele ettim cok zor ins sorunu olanlarin da bian evvel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…