- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
iyiyim tatlım sen nasılsınNasılsın canım
Ne senaryolar yaaKardeş olduklarını yani öğrenemediler mi dün yaşadığımız sahnenin gerçek olmasını umut ediyorum yoksa diğer şeyler kurgu olabilir çok heyecanlıBence son sıralarda öğrendiler ya o kavga sırasında öğrenmiş olmaları bilemedim ki Sarp dışarı çıktığında polislerle beraber Mert ile göz göze geldi ya arabanın içindeydi Mert o sıralarda bak biliyor olabilir kaş göz yaptılar birbirlerine
iyiyim tatlım sen nasılsın♡
Ne senaryolar yaasenarist mi olsak acep tatlım
izleyip görücez canım, zaten kaç bölüm kaldı ki
Büyüğe aynen hepsini yaptım canım, çizelge hazırladım sticker yapıştırdım, oyuncak vs neler neler. Çocuk gelişim uzmanına da götürdük. 500 e kadar sayiyorduk beraber, erkenden saymayı öğrenmişti :) küçüğe de en sevdiği süpriz yumurta onu söyledim ama nafile. Sokol ve anestol pomada devam ediyim bir süre belki bu abisi gibi uzun sürmezCook gecmis olsun canim o stresini cook iyi anliyorum bende o 2.5 ayda neler cektim tutmasin diye... kucuk tuvalateti 2 gunde ogrendi buyukte zorlandik iste....
Canim az cok yapsada oldullendirme yaptin mi ??? Belliki bilerek tutuyor cunku yumusak olan catlakligi olsa bile agritmaz yasadigim icin bilirim...
Biz inan o ay 500 tl oyuncağa para yatirdik her yaptiginda evde bayram havalari alkislar isliklarciddi ciddi halaylar cekildi evde.. hemen teyzemizi dedemizi aramalar onlar telde wawwwlar alkislar babam ablam hediye alma sozleri... sonra boyle boyle gecti bitti yapinca cook baditmis anne cok kolaymis diyordu sipamam annecim bak senin icin yaptim der sıpa )
Herkes bizi elestirdi birakin cok abarttiniz kendi isterse yapar ... yok yapmiyirdu kii inatti boyle boyle denedik alisti ama inan bu surecte kabak , yesil fasulye, patlican arada bulgur pilavi verdimm ...cok nadir iki kasik anca pirinc yedirdim alisti gitti... zor surec biliyorum annede harap oluyor...
Banyoda oturdum masal okudum onun alismasini sagladim ...insallah atlatir canim...
Sağol canım inşaallah geçer çabucakKuzum ya çok zor Allah şifa versin yavrunun acı çekmesine bi çare bulamamak en zor şey inşallah en kısa zamanda geçer
Sağol canım tavsiye için. Sende yazınca rahatça kullanırım artık. Peki probiyotik için isim yazabilirmisin ne alıyım?Canım bir iki gün anestol pomad sür acımadığını görünce yapabilir. Moralini bozma bizim üniversiteden bir arkadaş kaç yaşında kadın, o da kabızlığı çok yaşıyor ve acillik hale geliyor. Normalde bi problem falan da yok en son dedi çok acıyor istemdılı kasılmaya başlıyorum diye. Kaç defa lavman yapıldı mecburen yapamadığı için. Söyleyince anestol kullan dedik, bir iki kullanıp yanında kabızlığı giderici ilaçla da olunca acımadığına ikna olup acilsiz halleti derdini. Arada olduğunda yine anestol kullanıyor ama daha önemlisi sık kabızlık yaşıyorsa yavrucak onu çözmek lazım. Herhangi bir problem var kı diye, olmazsa düzenli probiyotik kullanın eczaneden alıp. O düzenler bağırsakları.
çoook teşekkürler canımmm .. nasıl kaptım ne oldu anlamadımm inşallah atlatırım ramazan gelmeden ...Günaydın babies
Misafir yoğunluğunu attım yorgunluğunu atamadım şu an misafir sonrası toparlanma aşamasındayım ee en son 18 kişi kalınca yatak yorgan karıştı tabi
Ay Adaa bu sene bende hayatımda ilk kez 10 gün antibiyotikli 10 gün öncesi hastalık çektim ve bir ay da anca geçti ilk kez sinüzit oldum ya niye böyle oldukki
Çok geçmiş olsun
Son halini en son yaz karışmasın
Oyy çok geçmiş olsun büyük insanlar katlanamıyo ona yavru nasıl dayansın
Bir kere senin gibi boğaz ağrısı yaşadım çok kötüydü ah dedim diş ağrısından zor. Anlıyorum seni. Bende sonradan antibiyotik kullanmaya başlamıştım ama bana iğne de yapmışlardı. Ondan sonra geçmişti. Seninkide geçer inşaallahçoook teşekkürler canımmm .. nasıl kaptım ne oldu anlamadımm inşallah atlatırım ramazan gelmeden ...
Evet nbl güzel onun atp si sanırım bebek ve çocuklar için. Hatta diyette kabızlık yaşamamak için ben de yetişkinler için olan gold unu kullanıyorum. Yoğurdun içine karıştırıyorum tadı da değiştirmiyor yoğurda, süte ya da suya karıştırıp verebilirsin.irmae şimdi baktım nbl diye bir marka var o olur sanırım. İnşaallah faydası olur.
Cook gecmis olsun canim o stresini cook iyi anliyorum bende o 2.5 ayda neler cektim tutmasin diye... kucuk tuvalateti 2 gunde ogrendi buyukte zorlandik iste....
Canim az cok yapsada oldullendirme yaptin mi ??? Belliki bilerek tutuyor cunku yumusak olan catlakligi olsa bile agritmaz yasadigim icin bilirim...
Biz inan o ay 500 tl oyuncağa para yatirdik her yaptiginda evde bayram havalari alkislar isliklarciddi ciddi halaylar cekildi evde.. hemen teyzemizi dedemizi aramalar onlar telde wawwwlar alkislar babam ablam hediye alma sozleri... sonra boyle boyle gecti bitti yapinca cook baditmis anne cok kolaymis diyordu sipamam annecim bak senin icin yaptim der sıpa )
Herkes bizi elestirdi birakin cok abarttiniz kendi isterse yapar ... yok yapmiyirdu kii inatti boyle boyle denedik alisti ama inan bu surecte kabak , yesil fasulye, patlican arada bulgur pilavi verdimm ...cok nadir iki kasik anca pirinc yedirdim alisti gitti... zor surec biliyorum annede harap oluyor...
Banyoda oturdum masal okudum onun alismasini sagladim ...insallah atlatir canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?