Canım acının bilincindeyse istemdışı da tutuyor olabilir. Diyorum ya bizim koskoca arkadaş yirmi küsür yaşlardayken acile götürüyorduk acildeki arkadaşlar "yok hiçbir problem istemdışı kasılıyor" deyip lavman yapıyorlardı. Koskoca kadın bildiğin ağlıyordu sıkıntıdan yani. Yapmak istemesine rağmen yapamayanlar da var yani valla çok zor Allah kolay getirsin inşallah çözülür tez vakitte.Cook gecmis olsun canim o stresini cook iyi anliyorum bende o 2.5 ayda neler cektim tutmasin diye... kucuk tuvalateti 2 gunde ogrendi buyukte zorlandik iste....
Canim az cok yapsada oldullendirme yaptin mi ??? Belliki bilerek tutuyor cunku yumusak olan catlakligi olsa bile agritmaz yasadigim icin bilirim...
Biz inan o ay 500 tl oyuncağa para yatirdik her yaptiginda evde bayram havalari alkislar isliklarciddi ciddi halaylar cekildi evde.. hemen teyzemizi dedemizi aramalar onlar telde wawwwlar alkislar babam ablam hediye alma sozleri... sonra boyle boyle gecti bitti yapinca cook baditmis anne cok kolaymis diyordu sipamam annecim bak senin icin yaptim der sıpa )
Herkes bizi elestirdi birakin cok abarttiniz kendi isterse yapar ... yok yapmiyirdu kii inatti boyle boyle denedik alisti ama inan bu surecte kabak , yesil fasulye, patlican arada bulgur pilavi verdimm ...cok nadir iki kasik anca pirinc yedirdim alisti gitti... zor surec biliyorum annede harap oluyor...
Banyoda oturdum masal okudum onun alismasini sagladim ...insallah atlatir canim...
inşallah canımmm çok sağolBir kere senin gibi boğaz ağrısı yaşadım çok kötüydü ah dedim diş ağrısından zor. Anlıyorum seni. Bende sonradan antibiyotik kullanmaya başlamıştım ama bana iğne de yapmışlardı. Ondan sonra geçmişti. Seninkide geçer inşaallah
sağol canım biz çozdük canım şuan kızım 4 yaşında ... tuvalet eğitimi döneminde 2,5 yaşadık bitti... Amin canım onu bir kez bende yaşadım oturma banyoları sayesinde atlattım ama kabız olmamak için şuan herşeye çook dikkat ediyorummm....Canım acının bilincindeyse istemdışı da tutuyor olabilir. Diyorum ya bizim koskoca arkadaş yirmi küsür yaşlardayken acile götürüyorduk acildeki arkadaşlar "yok hiçbir problem istemdışı kasılıyor" deyip lavman yapıyorlardı. Koskoca kadın bildiğin ağlıyordu sıkıntıdan yani. Yapmak istemesine rağmen yapamayanlar da var yani valla çok zor Allah kolay getirsin inşallah çözülür tez vakitte.
Oyy geçmiş olsun tatlım ♡ Rabbim şifalar versin.Bende iyi olmaya çalışıyorum canımcım gribe dönderdi hastalığımBen o işaretlenmeden mesela şüphelendim direk şu anda müdüründe yaşadığını düşünmeye başladım
Çok sağol canımEvet nbl güzel onun atp si sanırım bebek ve çocuklar için. Hatta diyette kabızlık yaşamamak için ben de yetişkinler için olan gold unu kullanıyorum. Yoğurdun içine karıştırıyorum tadı da değiştirmiyor yoğurda, süte ya da suya karıştırıp verebilirsin.
Sağol canım inşallah iyi olurum tam da zamanları iyi olmam gerekOyy geçmiş olsun tatlım ♡ Rabbim şifalar versin.
Evet yaa bende eşime acaba Yusuf müdür ölmedi mi? Sarpla Mert plan mı yaptılar acaba? çelik yeleği var mıydı ki müdürün dedim akşam
Herşey olabilir canım mümkündürSağol canım inşallah iyi olurum tam da zamanları iyi olmam gerekBende düşündüm vallahi bunlardan herşey beklenir Müdür neden yelek giymeden gitsin ki
inşallah öyle olur canımYerleşmeyen kiloları vermek kolay olur canım hiç sıkıntı etme hemen el atar verirsin bende regl olacağım şişmeye başladım
şişlik varmı bacagında.Geldim eve güzeller .
Cenazeye kalmayacağım diye erken çıktım köye.
Rahmetliyi değil de kv sini tanırdım .
Gencecik kadın 30 unda ..trafik kazasında vefat etti.
Çarpan da 17 yaşında ehliyetsiz bir çocukmuş.
2 çocuk daha bebe arkada kaldı .
Bende sabah yine bacak ağrısı ile uyandım . Sporda yapmıyorum kaç zamandır . Üzerine basarken resmen canım yanıyor .
MS m dürtüyor bilemedim . Doktora gideyim diye hesap ederken sabah kaldı bugün .
Şimdi bir geçmişi okuyayım .
Çok yoğunluk oldu abla bu aralar. Pazar eve geldim, ramazana kadar dip köşe temizleneyim diye uğraşıyorum şimdi de.kuzularinannesi elifim goremiyorum mesajlarini??nasilsin..?
şişlik varmı bacagında.
Geçmiş olsun kaptanım...Geldim eve güzeller .
Cenazeye kalmayacağım diye erken çıktım köye.
Rahmetliyi değil de kv sini tanırdım .
Gencecik kadın 30 unda ..trafik kazasında vefat etti.
Çarpan da 17 yaşında ehliyetsiz bir çocukmuş.
2 çocuk daha bebe arkada kaldı .
Bende sabah yine bacak ağrısı ile uyandım . Sporda yapmıyorum kaç zamandır . Üzerine basarken resmen canım yanıyor .
MS m dürtüyor bilemedim . Doktora gideyim diye hesap ederken sabah kaldı bugün .
Şimdi bir geçmişi okuyayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?