Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım acının bilincindeyse istemdışı da tutuyor olabilir. Diyorum ya bizim koskoca arkadaş yirmi küsür yaşlardayken acile götürüyorduk acildeki arkadaşlar "yok hiçbir problem istemdışı kasılıyor" deyip lavman yapıyorlardı. Koskoca kadın bildiğin ağlıyordu sıkıntıdan yani. Yapmak istemesine rağmen yapamayanlar da var yani valla çok zor Allah kolay getirsin inşallah çözülür tez vakitte.

inşallah canımmm çok sağol

sağol canım biz çozdük canım şuan kızım 4 yaşında ... tuvalet eğitimi döneminde 2,5 yaşadık bitti... Amin canım onu bir kez bende yaşadım oturma banyoları sayesinde atlattım ama kabız olmamak için şuan herşeye çook dikkat ediyorummm....

Bende iyi olmaya çalışıyorum canımcım gribe dönderdi hastalığım Ben o işaretlenmeden mesela şüphelendim direk şu anda müdüründe yaşadığını düşünmeye başladım
Oyy geçmiş olsun tatlım ♡ Rabbim şifalar versin.

Evet yaa bende eşime acaba Yusuf müdür ölmedi mi? Sarpla Mert plan mı yaptılar acaba? çelik yeleği var mıydı ki müdürün dedim akşam

Çok sağol canım

Oyy geçmiş olsun tatlım ♡ Rabbim şifalar versin.

Evet yaa bende eşime acaba Yusuf müdür ölmedi mi? Sarpla Mert plan mı yaptılar acaba? çelik yeleği var mıydı ki müdürün dedim akşam
Sağol canım inşallah iyi olurum tam da zamanları iyi olmam gerekBende düşündüm vallahi bunlardan herşey beklenir Müdür neden yelek giymeden gitsin ki

sindirim bozuklugu ile alakalı olanda zor lakin kakasından korkan cocukta cok zor.bizimki sindirimle alakalıydı probiyotik olarak biogaia kullanmıstık.nbl atp yi de bi dönem bağışıklık için oğluma vermiştim.

Geldim eve güzeller .
Cenazeye kalmayacağım diye erken çıktım köye.
Rahmetliyi değil de kv sini tanırdım .
Gencecik kadın 30 unda ..trafik kazasında vefat etti.
Çarpan da 17 yaşında ehliyetsiz bir çocukmuş.
2 çocuk daha bebe arkada kaldı .

Bende sabah yine bacak ağrısı ile uyandım . Sporda yapmıyorum kaç zamandır . Üzerine basarken resmen canım yanıyor .
MS m dürtüyor bilemedim . Doktora gideyim diye hesap ederken sabah kaldı bugün .

Şimdi bir geçmişi okuyayım .

şişlik varmı bacagında.

kuzularinannesi elifim goremiyorum mesajlarini??nasilsin..?
Çok yoğunluk oldu abla bu aralar. Pazar eve geldim, ramazana kadar dip köşe temizleneyim diye uğraşıyorum şimdi de.
Kilom da 5-6 günlük adet gecikmesi sonrası epey + gösteriyordu. Cumayı bekliyorum artık doğru rakamı görmek için

şişlik varmı bacagında.

yok tatlım , dün eşim baktı iyice kıyasladı . tam ağrıyan yerde kaval kemiğinin alt noktası , resmen içerde çukur var .
ne bileyim nedir ?
geliyor gidiyor ... 3 gün sonra yine geliyor .
ortepedi ve travmatolojiye gitmiştim geçen sefer , film çekildi . Ödem ve kas çatlağı demişti .
Ama devamlı değil ki ..bir bakıyorum 3-4 gün hiç ağrı sızı yok .

Geçmiş olsun kaptanım...
Ölen kadına da Allah rahmet eylesin...bebeleri hayatda yalnız kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…