Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahahahahah valla artı üstüne artı eklemiş olabilirim sabah kahvaltımlaa

havada karbonhidrat havası var.

aynı şeyi bend düşündüm böyle ahavalarda nednse benimde canım çekiyorrr

O geçmişte kaldı

Yok yok iyiyim :)

Vav tespite gel :)

A ha ha hayal pilavı yeme mortim kilo yapar

Çözüm pilates sende yap canım

cnm platesi bir ara çok yaptım
çokta faydasını gördümmm ama şimdi cn hiç istemiyor

Ausencia gelelim bana geçen hafta nasıl o kadar kilo verdim bende anlamadım öncelikle bunu belirteyim ))) hatta tartıya çıktım 68,600 görünce indim bidaha çıktım bozuldumu bu dedim eşimi çıkardım tartıyaaa sonra yine çıktım sonuç değişimedi.. benim vücucu metamı çözemedim hastalıktan mı verdim ıhlamur içtim o mu etki etti bilemedim yanii... çünkü yeme düzenin herhafta ada menüleriydi üstelik spor çok azdı geçen hafta....

gelelim bu haftaya valla nedesem bilemiyorum elimden geleni yapıyorummmm

Birden fazla evlilik yapanlar eğer eşlerinden razı ise hepsi ile evli olacakmış canım.
ama ben karşıysam istemiyorsam ben öldükten sonra evlenmiş misal ben kabul etmiyorsa ya o ya ben dersem ne olacak ayyyy ömür dünyada bile kıskançlık yapacak gibiyim tövbe yarabbi ....

ahu deli miyiz biz ölmüşüz lan niye kk ya kim haber verecek diye düşünüyoruz

Bu hafta artılar gitmesi asıl korku filmi gişe rekorları kıracak

ay bende düşünmüştüm yaaaa kızlar
bendee beni biri arar elbette dedim..
birde merak ederlemi acaba diye düşünüyordum
günlerce gelmeyince

Bu hafta artılar gitmesi asıl korku filmi gişe rekorları kıracak
Bana da öyle geliyor

Bende düşünmüştüm bunu ya olur da ölürsem sosyal medyada ya da burada mesela nasıl duyulur insanların tepkileri nasıl olur diye Rabbim korusun hepimizi

ama ben karşıysam istemiyorsam ben öldükten sonra evlenmiş misal ben kabul etmiyorsa ya o ya ben dersem ne olacak ayyyy ömür dünyada bile kıskançlık yapacak gibiyim tövbe yarabbi ....
Canım ahirette dünyadaki hisler duygular olmayacak, orda hep mutlu olucaz, kıskançlık gibi duygular olmayacak.
bu kadın içinde geçerli demi ? yani bir kadın iki kocası varsa ikisindende memnunsa ???
Hayır çünkü erkek aynı anda karısının da rızasını alarak birden fazla evlilik yapabiliyor ama kadın aynı anda iki evlilik yapamıyor, en son evlendiği eşi kimse onunla evli oluyor cennette

neyse kafamda başka sorular oluştu ... iyide ben ölmüşsem benden rıza almadı evlendiyse bunu gibi bir sürü soru oluştu elbet vardı bir cevabı mutlaka.. okumak lazımmm

beni kelebekolacam verir, ya dasen düşüp peşime öğrenirsin, kim bilir dua etmeyi unutmayın arkamdan.. am adurun ya, bi evleneyim de sonra öleyim, yoksa gözüm açık giderim

Bence ben ölürsem eşim elbette evlenmeli yalnızlık Allah a mahsus yıllarca acı çekmenin bi anlamı yok.yön değiştirmek lazım.alsın bi garip hem sevap işlesin hem hayatını yalnız geçirmesin kıyamam yalnız kalıp benim açımı her daim yaşamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…