havada karbonhidrat havası var.
O geçmişte kaldı
Yok yok iyiyim :)
Vav tespite gel :)
A ha ha hayal pilavı yeme mortim kilo yapar
Çözüm pilates sende yap canım
Birden fazla evlilik yapanlar eğer eşlerinden razı ise hepsi ile evli olacakmış canım.Oyle miii o zaman iyi amellere sahip olalim insallah...
ama ben karşıysam istemiyorsam ben öldükten sonra evlenmiş misal ben kabul etmiyorsa ya o ya ben dersem ne olacak ayyyy ömür dünyada bile kıskançlık yapacak gibiyim tövbe yarabbi ....Birden fazla evlilik yapanlar eğer eşlerinden razı ise hepsi ile evli olacakmış canım.
bu kadın içinde geçerli demi ? yani bir kadın iki kocası varsa ikisindende memnunsa ???Birden fazla evlilik yapanlar eğer eşlerinden razı ise hepsi ile evli olacakmış canım.
bir kova dahaKova, yükselenim de akrepmiş. :)
ahu deli miyiz bizölmüşüz lan niye kk ya kim haber verecek diye düşünüyoruz
Bu hafta artılar gitmesi asıl korku filmi gişe rekorları kıracak
Bana da öyle geliyorahu deli miyiz bizölmüşüz lan niye kk ya kim haber verecek diye düşünüyoruz
Bu hafta artılar gitmesi asıl korku filmi gişe rekorları kıracak
Canım ahirette dünyadaki hisler duygular olmayacak, orda hep mutlu olucaz, kıskançlık gibi duygular olmayacak.ama ben karşıysam istemiyorsam ben öldükten sonra evlenmiş misal ben kabul etmiyorsa ya o ya ben dersem ne olacak ayyyy ömür dünyada bile kıskançlık yapacak gibiyim tövbe yarabbi ....
Hayır çünkü erkek aynı anda karısının da rızasını alarak birden fazla evlilik yapabiliyor ama kadın aynı anda iki evlilik yapamıyor, en son evlendiği eşi kimse onunla evli oluyor cennettebu kadın içinde geçerli demi ? yani bir kadın iki kocası varsa ikisindende memnunsa ???
Amin inşallah canımÖldükten sonra arkamızdan neler oluyor görücez kızlar düşünmeyin bunuAllah hayırlı ömür versin hepimize
neyse kafamda başka sorularCanım ahirette dünyadaki hisler duygular olmayacak, orda hep mutlu olucaz, kıskançlık gibi duygular olmayacak.
Hayır çünkü erkek aynı anda karısının da rızasını alarak birden fazla evlilik yapabiliyor ama kadın aynı anda iki evlilik yapamıyor, en son evlendiği eşi kimse onunla evli oluyor cennette
Akıllımıydık ki Ausahu deli miyiz bizölmüşüz lan niye kk ya kim haber verecek diye düşünüyoruz
Finito mu babyAhu060812 20 dakika eliptik, 45 dakika pilates, 42 dakika lesli cardio 3 mil.
adaa kafsamızı karıştırdın bi susbir kova daha)) benimde burcum kova yükselenim terazii
neyse kafamda başka sorularoluştu ... iyide ben ölmüşsem benden rıza almadı evlendiyse bunu gibi bir sürü soru oluştu elbet vardı bir cevabı mutlaka.. okumak lazımmm
ahu deli miyiz bizölmüşüz lan niye kk ya kim haber verecek diye düşünüyoruz
Finito :)Akıllımıydık ki Aus
Finito mu baby
adaa kafsamızı karıştırdın bi suskarıştırma o tarafları ay adama ordada rahat vermeyecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?