Kaptanım artıdayım ama bir sor niye artıdayımRegl yaklaşıyor
Begüş tetikte sanırım denetçilerle beraber yağları da eritmiştir o@begum75
Uff ya az kiloda olmanın dezavantajını yaşıyorum resmenHeeeeeeeeeeeeeeeeey TELLİOĞULLARI bir artınız daha var
üstelik bu minnak hatunun 100 gr artısı belli epey yüzde ediyor
Yürüyün üzerineeeeeeeeeeee
walla ben pek hayırlı olanı görmedim.Çocuğu olan, hayırlı birini bulsun evlensin ya.. Çocuklar anasız babasız büyümesinKimse de eşsiz kalmasın bence, ben öyle düşünüyorum
Begüş şuanda kapsama alanı dışında yoksa aklına gireceğim de perşembeye kadar yoknehirnil111
hemennnnnn begüşe bi kutu çiko bi tepsi baklava vs yolluyorsun ve kendini dengeliyorsun.
Hayırlı birini bulursa ne ala ...
Ben eşe hem çocuğa ..
Niyet çok önemli.. bol dua.. bi de çevre çocukların hürmetine yol gösterici, aracı olacak bu durumlarda.walla ben pek hayırlı olanı görmedim.
Ahahahahahah Salı salı çok iyi geldi
tosun paşa da seni dider walla.Ahahahahahah Salı salı çok iyi geldiTellioğullarından Nehir dün tavuk haşlamış ditmiş bu akşamdan itibaren yoğurtlu tavuk salatası bol maydanoz dereotlu yiyecekmiş benden duymuş olma da
kız sen ne delisin sen
Yolunacak tüyüm de vardı zatitosun paşa da seni dider walla.
İlahi Ada bak şimdi benimde aklıma takıldı hangisiyle beraber olacağıyaaa sevgi dediğin kaptanım babanızın ki gibi olmalıı ... ben eşime diyorum sakın evlenmeee ruhumla size hiç rahat vermembide şimdi diğer dünyada eşler bir araya geliyorsa iki eşi olanlar hangisiyle bir araya gelecek bunlar hep benim aklımda sual her iki kadından da memnunsa her iki kadında erkekten memnunsa yaniii ilmim yetmiyorrrr cevabınaaa
Ay bende düşündüm bunu en son telefonum olanlar arar öğrenir diye düşünmüştümBende okumuştum ya .. hele biri vardı ..burda da sürekli dert topiğinde yazıyormuş ..
Hatta tövbe yarabbim ... ben hemen yazarım kafam da ... o zaman derdim kendime herhalde ben ölsen kk da @exmadon yazar diye ...
He hee hiç te bilene
O geçmişte kaldıgecen sefer var ya gecen sefer o yeşil vadinin seferoğullarının oldugunu hiç görmedim.ama tellioğullarındaAusencia da vardı.
Yok yok iyiyim :)Yorma kendini dinlen biraz
Vav tespite gel :)TELLİOĞULLARI
1. @DelyDoly akıbeti belli değil ...spor çok iyi ama karbonlarda alınmaya devam ediyor
2.ada81 boğaz ağrısı ile cebelleşti ...spor yok ...sporsuz ada 3 günde ne yapar muamma
3.kelebekolacam çok sessiz ... menüler kuş kadar ... bu hafta mezuniyet hırsı ile bir atak yapabilir. dürtülmeli
4. @saydin78 mezuniyet ve 59.9 heyecanı ile , çilek diyeti ile iyi bir yüzde yakalayabilir
5. @ecemavirakibiNego e karşı atak arıyor , en intervallisinden spor yapıyor , geçen akşam gelmiş geçmiş en şahane ece menüsünü verdi
6. @masummbu sabah itibarıyla +400 yazmışıf ile 3 günde toparlar diye umulan banu ..geçen hafta sabiitten sonra bu hafta atağa geçecektir
7. @Sherrysherrylady ovulasyon bitti , menüler güzel , sporda var
8 @daydream- artılardayım şarkısını söyleyebilecek akşamdan sonra 3 gün işi sıkı tutacaktır
9.nehirnil111 bilinmezlerde içerde mi dışarda mı ? artıda mı ekside mi
10. @Nefsspor aletlerini çıkaran nefs ...güzel menüleri ile bence iddialı
SEFEROĞULLARI
1.Ahu060812 adaptasyon için son 3 gün cızlı cozlu menüsünden sonra acil toparlanmalı ... acil dürtülmeli
2. @_AYNURA_istikrarlı gidiyor , ovulasyon şişliğide gidince seferoğullarının iddialısı oldu
3. @Efserkelebekolacam dan yeterli ses çıkmayınca , iddiası söndü mü acep ? geçen haftanın yüzde kazasının omuzlarındaki yükü ile bence iyi bir atak gelecek bu hafta efserden
4. @mimu88artıdan sonra yeni spor hocasıyla bir bombada mimudan bekleniyor bu hafta
5.Nego modifiye 4 gün diyeti ile eksileri görmeye başlamış bile
6. @irmaetavşan kızını kaybeden irmae kendini güzel menülere verdi.. süpriz sonuç burdan
7. @exmadoncumadan beri 2 kiloya yakın vermişdaha ne diyeim ki
8. @Dilekiyi akıbet belli değil .. az da gidebilir çokta ... azıcık dürtülse gazla bir 500 gr garanti
9. @begum75 menülerini de görmüyorum sankievlat artı mısın eksi misinnnnnnn
10. @ErSeSi yeni geldiği için bu hafta bir heyecan ve motive ile iyi sonuç alacaktır bence
EVET BAKIN BAKALIM TAKIM DURUMUNUZ NE ?
RAKİP TAKIM DURUMU NE ?
BENCE TELLİOĞULLARININ BİRAZ ATAĞA GEÇMESİ GEREK ...SEFEROĞULLARININ DA ÖZELLİKLE AHU VE DİLEK İKİLİSİNİ DÜRTMESİ
A ha ha hayal pilavı yeme mortim kilo yaparYanlız bu mortim fena geliyor dört günlük spor falan derken iyisin iyiii
Bak buda kaplumbağa tavşan hikayesi gibi sen benden iyisin deyip rakibi yumuşatıp son hamle ile kupayı elinden alırım
Çözüm pilates sende yap canım
cnm benmim bünye degişik işte, birde migdem küçüldü sanırım bugün biraz lkaçtı şuanda küp gibiyim meselaa
yok cnm 3 kilo kadar verdim bu yöntem, ara ögün yapmıyorum sabah kahvaltı birde öglen yemek
ben ara ögün sevmiyorum ya hiç yapmadım yanii
benimde sarkık bir serzeryann göbegim var , alt karın
heh , işte tam tarifim bu sabah çok yiyesim vardı mesela
çok yedimmm malesef ama ife güveniyorum halledecektir o yeidkleirmi gün içinde .
offf çocuk nerde ada
ay nasıl acılar bunlar ya
benimde bir tanıdık antalyada vefaat etti kazada 3.5 yaşındaki oglu ile kaldı eşi
4 yıl oldu evlendmedi
sonra ne olur bilmiyorum
kızkardeşi ilemi yok artık
Oyle miii o zaman iyi amellere sahip olalim insallah...ada81 canım bir kere okumuştum ilmihalde, amel olarak üstün olan olacaktı.
Unutmazsam yine bakarım, bir ara çok okuyordum ilmihali.Oyle miii o zaman iyi amellere sahip olalim insallah...
İlahi Ada bak şimdi benimde aklıma takıldı hangisiyle beraber olacağı
Ay bende düşündüm bunu en son telefonum olanlar arar öğrenir diye düşünmüştüm
He hee hiç te bilene
Sabah yumurta peynir zeytin yedim şimdi kabağım pişiyo yoğurtla yiycem onuda..
Hemde bu misafir şeysinden benim plato geçti gibi beynimde.sanki mola vermiş şimdi yeni başlıyomuş gibi hissediyorum.sanki diyette ilk günüm gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?