Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım nasıl durabiliyorsun hayretle takip ediyorum seni :)

cnm benmim bünye degişik işte, birde migdem küçüldü sanırım bugün biraz lkaçtı şuanda küp gibiyim meselaa

o yuzden mi bayagi iyi verdin.heo boyke mi yaptin.ara ogun yapiyormusun peki ogleden sonra

yok cnm 3 kilo kadar verdim bu yöntem, ara ögün yapmıyorum sabah kahvaltı birde öglen yemek
ben ara ögün sevmiyorum ya hiç yapmadım yanii

Karın kaslarım nasıl acıyor, koca sezaryen göbeği gidecek sonunda

benimde sarkık bir serzeryann göbegim var , alt karın

benim yemedikçe yemeyesim yed,kçe yiyesim geliyor dün ikindi 4 gibi yedim sabah kadar bişey yemedim sabah tok kalktım yinede yeyim dedim ağzıma ilk lokmayı attım açıldım.

heh , işte tam tarifim bu sabah çok yiyesim vardı mesela
çok yedimmm malesef ama ife güveniyorum halledecektir o yeidkleirmi gün içinde .

offf çocuk nerde ada
ay nasıl acılar bunlar ya
benimde bir tanıdık antalyada vefaat etti kazada 3.5 yaşındaki oglu ile kaldı eşi
4 yıl oldu evlendmedi
sonra ne olur bilmiyorum

kızkardeşi ilemi yok artık

Amin güzelim amin .

Plato döneminin illa ki bir kırılma noktası var .

Sporunu intervale çevirmek Umay ablanın dediğine göre plato dönemini aşmaya yardımcı oluyormuş.

vaaaaaay abla zayıf diye çekirdeğe bağlayacak olayı demek

neyse sende tur bindirme yarışı yap onlarla .. bir kaç güne gaza gelirler , senin yanlarından 5. geçişini görünce

Çok acıktım gidip yumurtamı yiyeyim sonra mis gibi yeşil çay sonra da temizlik gelemezsem akşam görüşürüz şekerler ♡♡♡

Kolay gelsin canımmmm

Deşme hiç oraları .. ilmimim bittiği yerde düşünmeyei bırakırım ben

yok arada tehdit ediyorum eşimi hortlak olur gelir çarparım diye.
Aha yalnız değilmişim. Evlenmeden önce söyledim ben, ben öldükten sonra evleneceksen hiç evlenmeyelim diye. Neyse ki adam çok şe yapmadı "Allahım ben nasıl bir manyakla evleniyorum" demedi de evlendik. Deliriyorum benden başka bir kadını sevdiğini düşününce. Zaten kuzenim, kardeşim falan da diyor, sende bu kıskançlık varken adam evlenmeye kalksa geri dirilir gelirsin nereye evlenecek diye..

burcun ne kuzum senin?

ayyy benim 3 tane öyle teslim edecegim ablam ve kızkardeşim var onlarında 3er 4er.rabbim küçük kuzulu annelere hayırlı uzun ömür ver.
yok ben yinede eşime emanet ettim.. anamı emnaet edemem temizlik hastası sonra herşeye tepki verir bağıran biri kızım psikolojisi bozulur sakın anneme verme dedim... senin annenede diğer torunlarını çok seviyor ezerler benim kızımı dedim....
ablam kızımı çok seviyor yinede olmaz kendi çocukları ile uğraşır benim kız arada kaynar olmazz.. en iyisi önce Allaha sonra eşime emanet....

kabus geri döndü dur ben bu akşam blue eyes ı bi dürteyim.bi korkutayım.tehditlerimi yenileyim.
bilir tehditlerim gerçek olur benim.
uykuyu cok sever kendileri uyandırsamda yataktan kaldırmazdım dedim bir sürü çocuk doğurup başına saracam ozaman fırlıycan yataktan.
her haftasonu kehanetim gercek oluyor

Yanlız kaptan babanı tebrik ediyorum ne vefa ne aşk Maaşallah

Rahmetli annem cidden çok güzel bir kadınmış gençliğinde . Bak dön bir daha bak .
10 yaşında okuldan alınıp çalışmaya başlamış konfeksiyonda .... 25 inde de işe gidip gelirken , çapkın o yıllar üniversitede olan babam görmüş bunu yolda ... öyle başlamış hikayeleri .... ama arada neler neler ...

İnna lillah ve inna ileyhi raciun. Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin, evlatlarını muhafaza etsin. Çocuklara üzüldüm

çocuk amacam vermediii masumcum amcamlar büyütüyor 3 yaşına girdi....aynı annesi kopyası amcam zaten dedi ben kızımın yerine koydum onu vermem dedi... babasıda bişey diyemedi çünkü arabayı o kullanıyordu 6 takla atmışlar bebek ve baba kurtuldu anne kurtulamadı.. kendini suçlumu hissetti ne sesini çıkaramadı amcama... adamda malatyadan biriyle evlendi hem kızının yanında oluyor görüyor onu böylece....

çok acı hikayelerr yaaa

kk dan ölen üyeler olmuş ben bi ara baya takılıp okumuştum
en çokta küçük çocukalra üzülüyor insan

Kaptanım artıdayım ama bir sor niye artıdayım Regl yaklaşıyor

Begüş tetikte sanırım denetçilerle beraber yağları da eritmiştir o begum75

Son düzenleme:

çok acı hikayelerr yaaa

kk dan ölen üyeler olmuş ben bi ara baya takılıp okumuştum
en çokta küçük çocukalra üzülüyor insan

Bende okumuştum ya .. hele biri vardı ..burda da sürekli dert topiğinde yazıyormuş ..

Hatta tövbe yarabbim ... ben hemen yazarım kafam da ... o zaman derdim kendime herhalde ben ölsen kk da exmadon yazar diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…