ayyy benim 3 tane öyle teslim edecegim ablam ve kızkardeşim var onlarında 3er 4er.rabbim küçük kuzulu annelere hayırlı uzun ömür ver.
Canım nasıl durabiliyorsun hayretle takip ediyorum seni :)
o yuzden mi bayagi iyi verdin.heo boyke mi yaptin.ara ogun yapiyormusun peki ogleden sonra
Karın kaslarım nasıl acıyor, koca sezaryen göbeği gidecek sonunda
benim yemedikçe yemeyesim yed,kçe yiyesim geliyor dün ikindi 4 gibi yedim sabah kadar bişey yemedim sabah tok kalktım yinede yeyim dedim ağzıma ilk lokmayı attım açıldım.
Düğüm düğüm oldu bogazim... ilahi takdirden sual olmaz elbet ama büyük aci geride kalan bebekler icin cook zor Rabbime emanetler..
Ayni acıları yasadik kuzenim 8 aylik bebegi geri kaldi... trafik kazasinda yitirdik cook buyuk travma yasadim 1 yil ostisnasiz hergun aklimdaydi...sonra sonra alistim.. bide esinin evlendigini duydugumda sook oldum kaldim oyle cook buyuk askla evlenmislerdi oysa .. hayat boyle iste demekki
ya evetttt.benimde bir arkadasım vefat etti nişanlıydı trafik kazasında.cok seviyorlardı birbirlerini,sonra kızkardeşiyle evlendi nişanlısı bende ona şaşırdım.
eşimin arkadasının eşide kanser olup vefat etti sonra cocuk tekarar evlenip coluk çocuga karıstı.hayatın geregi gibi olsada kendimize konduramıyoruz.bi ara bana fena gelmişlerdi ben ölünce bile olsa eşimin evlenmesini bırakın bi başkasına göz ucuyla bakacak olma ihtimali deli ediyordu.sanırım fırtınaydım duruldum artık düşünmüyorum.
@Auscencia başınız sağolsun.
Vefat eden kardeşimiz genç bir anne olmasi kadar Ardinda kalan 2 bebe cok daha fazla üzdü.
Ecenin de dediği gibi umarım o çocuklar merhametli insan lar ile buyur.
Bacağın içinde geçmiş olsun
Spor var menüler fena değil ama istediğim sonucu alamiyorum henüz.
Bu plato beni mahvedecek anlaşılan.1 ay 'olacak yaa...
Umarım kırarım bi şekilde. Spor ekledim işte. Bakalım sonuç alabilecek miyim.
Umarim home office işim baslayinca işimden ve kiizmdan fırsat bulurum spora. Çünkü eşim de bu ara çok gec geliyor maalesef
Öğlen bir dilim ekmek yemeseydim iyiydi ama akşama full telafi artık.
Tavşan kızımı buldum ya sabah, hain kendine yeni yürüyüş arkadaşı yapmış çok yavaş konuşa konuşa yürüyorlar, bi de ellerine çekirdek versen tam yani. "Ohoo bu hızla yerleri değişiriz sen kilo alır ben zayıflarım diye" çamur attım kadına içimden ve " beni kaybettin artık sen çook bekleyeceksin"diye mırıldanarak hızımı arttırdım. Bu yürüyüşler ve benim bulduğum her rakibeme yapışıp gizli anlamalar yüklemem beni şizofren yapmadan hayırlısıyla vereydim bi şu kiloları.
Çok acıktım gidip yumurtamı yiyeyimsonra mis gibi yeşil çay sonra da temizlik gelemezsem akşam görüşürüz şekerler ♡♡♡
yaaa sevgi dediğin kaptanım babanızın ki gibi olmalıı ... ben eşime diyorum sakın evlenmeee ruhumla size hiç rahat vermembide şimdi diğer dünyada eşler bir araya geliyorsa iki eşi olanlar hangisiyle bir araya gelecek bunlar hep benim aklımda sual her iki kadından da memnunsa her iki kadında erkekten memnunsa yaniii ilmim yetmiyorrrr cevabınaaa
evet.kızların babası damat adayını cok seviyormus o teklif etmiş diye duydum.kızkardeşi ilemi yok artık
Aha yalnız değilmişim. Evlenmeden önce söyledim ben, ben öldükten sonra evleneceksen hiç evlenmeyelim diye. Neyse ki adam çok şe yapmadı "Allahım ben nasıl bir manyakla evleniyorum" demedi de evlendik. Deliriyorum benden başka bir kadını sevdiğini düşününce. Zaten kuzenim, kardeşim falan da diyor, sende bu kıskançlık varken adam evlenmeye kalksa geri dirilir gelirsin nereye evlenecek diye..yok arada tehdit ediyorum eşimi hortlak olur gelir çarparım diye.
burcun ne kuzum senin?Aha yalnız değilmişim. Evlenmeden önce söyledim ben, ben öldükten sonra evleneceksen hiç evlenmeyelim diye. Neyse ki adam çok şe yapmadı "Allahım ben nasıl bir manyakla evleniyorum" demedi de evlendik. Deliriyorum benden başka bir kadını sevdiğini düşününce. Zaten kuzenim, kardeşim falan da diyor, sende bu kıskançlık varken adam evlenmeye kalksa geri dirilir gelirsin nereye evlenecek diye..
yok ben yinede eşime emanet ettim.. anamı emnaet edemem temizlik hastası sonra herşeye tepki verir bağıran biri kızım psikolojisi bozulur sakın anneme verme dedim... senin annenede diğer torunlarını çok seviyor ezerler benim kızımı dedim....ayyy benim 3 tane öyle teslim edecegim ablam ve kızkardeşim var onlarında 3er 4er.rabbim küçük kuzulu annelere hayırlı uzun ömür ver.
Kova, yükselenim de akrepmiş. :)burcun ne kuzum senin?
Yanlız kaptan babanı tebrik ediyorum ne vefa ne aşk Maaşallah
kabus geri döndü dur ben bu akşam blue eyes ı bi dürteyim.bi korkutayım.tehditlerimi yenileyim.
bilir tehditlerim gerçek olur benim.
uykuyu cok sever kendileri uyandırsamda yataktan kaldırmazdım dedim bir sürü çocuk doğurup başına saracam ozaman fırlıycan yataktan.
her haftasonu kehanetim gercek oluyor
İnna lillah ve inna ileyhi raciun. Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin, evlatlarını muhafaza etsin. Çocuklara üzüldümGeldim eve güzeller .
Cenazeye kalmayacağım diye erken çıktım köye.
Rahmetliyi değil de kv sini tanırdım .
Gencecik kadın 30 unda ..trafik kazasında vefat etti.
Çarpan da 17 yaşında ehliyetsiz bir çocukmuş.
2 çocuk daha bebe arkada kaldı .
Bende sabah yine bacak ağrısı ile uyandım . Sporda yapmıyorum kaç zamandır . Üzerine basarken resmen canım yanıyor .
MS m dürtüyor bilemedim . Doktora gideyim diye hesap ederken sabah kaldı bugün .
Şimdi bir geçmişi okuyayım .
çocuk amacam vermediii masumcum amcamlar büyütüyor 3 yaşına girdi....aynı annesi kopyası amcam zaten dedi ben kızımın yerine koydum onu vermem dedi... babasıda bişey diyemedi çünkü arabayı o kullanıyordu 6 takla atmışlar bebek ve baba kurtuldu anne kurtulamadı.. kendini suçlumu hissetti ne sesini çıkaramadı amcama... adamda malatyadan biriyle evlendi hem kızının yanında oluyor görüyor onu böylece....
cnm benmim bünye degişik işte, birde migdem küçüldü sanırım bugün biraz lkaçtı şuanda küp gibiyim meselaa
yok cnm 3 kilo kadar verdim bu yöntem, ara ögün yapmıyorum sabah kahvaltı birde öglen yemek
ben ara ögün sevmiyorum ya hiç yapmadım yanii
benimde sarkık bir serzeryann göbegim var , alt karın
heh , işte tam tarifim bu sabah çok yiyesim vardı mesela
çok yedimmm malesef ama ife güveniyorum halledecektir o yeidkleirmi gün içinde .
offf çocuk nerde ada
ay nasıl acılar bunlar ya
benimde bir tanıdık antalyada vefaat etti kazada 3.5 yaşındaki oglu ile kaldı eşi
4 yıl oldu evlendmedi
sonra ne olur bilmiyorum
kızkardeşi ilemi yok artık
çocuk amacam vermediii masumcum amcamlar büyütüyor 3 yaşına girdi....aynı annesi kopyası amcam zaten dedi ben kızımın yerine koydum onu vermem dedi... babasıda bişey diyemedi çünkü arabayı o kullanıyordu 6 takla atmışlar bebek ve baba kurtuldu anne kurtulamadı.. kendini suçlumu hissetti ne sesini çıkaramadı amcama... adamda malatyadan biriyle evlendi hem kızının yanında oluyor görüyor onu böylece....
Kaptanım artıdayım ama bir sor niye artıdayımTELLİOĞULLARI
1. @DelyDoly akıbeti belli değil ...spor çok iyi ama karbonlarda alınmaya devam ediyor
2.ada81 boğaz ağrısı ile cebelleşti ...spor yok ...sporsuz ada 3 günde ne yapar muamma
3.kelebekolacam çok sessiz ... menüler kuş kadar ... bu hafta mezuniyet hırsı ile bir atak yapabilir. dürtülmeli
4. @saydin78 mezuniyet ve 59.9 heyecanı ile , çilek diyeti ile iyi bir yüzde yakalayabilir
5.ecemavi rakibi @eflalim e karşı atak arıyor , en intervallisinden spor yapıyor , geçen akşam gelmiş geçmiş en şahane ece menüsünü verdi
6.Nare83 bu sabah itibarıyla +400 yazmış ıf ile 3 günde toparlar diye umulan banu ..geçen hafta sabiitten sonra bu hafta atağa geçecektir
7.Kedibochi ovulasyon bitti , menüler güzel , sporda var
8 @daydream- artılardayım şarkısını söyleyebilecek akşamdan sonra 3 gün işi sıkı tutacaktır
9.nehirnil111 bilinmezlerde içerde mi dışarda mı ? artıda mı ekside mi
10. @Nefsspor aletlerini çıkaran nefs ...güzel menüleri ile bence iddialı
SEFEROĞULLARI
1. @Ahu060812adaptasyon için son 3 güncızlı cozlu menüsünden sonra acil toparlanmalı ... acil dürtülmeli
2. @_AYNURA_istikrarlı gidiyor , ovulasyon şişliğide gidince seferoğullarının iddialısı oldu
3. @Efserkelebekolacam dan yeterli ses çıkmayınca , iddiası söndü mü acep ? geçen haftanın yüzde kazasının omuzlarındaki yükü ile bence iyi bir atak gelecek bu hafta efserden
4. @mimu88artıdan sonra yeni spor hocasıyla bir bombada mimudan bekleniyor bu hafta
5. @eflalim modifiye 4 gün diyeti ile eksileri görmeye başlamış bile
6.irmae tavşan kızını kaybeden irmae kendini güzel menülere verdi.. süpriz sonuç burdan
7.exmadon cumadan beri 2 kiloya yakın vermiş daha ne diyeim ki
8. @Dilekiyi akıbet belli değil .. az da gidebilir çokta ... azıcık dürtülse gazla bir 500 gr garanti
9.begum75 menülerini de görmüyorum sanki evlat artı mısın eksi misinnnnnnn
10. @ErSeSi yeni geldiği için bu hafta bir heyecan ve motive ile iyi sonuç alacaktır bence
EVET BAKIN BAKALIM TAKIM DURUMUNUZ NE ?
RAKİP TAKIM DURUMU NE ?
BENCE TELLİOĞULLARININ BİRAZ ATAĞA GEÇMESİ GEREK ...SEFEROĞULLARININ DA ÖZELLİKLE AHU VE DİLEK İKİLİSİNİ DÜRTMESİ
çok acı hikayelerr yaaa
kk dan ölen üyeler olmuş ben bi ara baya takılıp okumuştum
en çokta küçük çocukalra üzülüyor insan
Çocuğu olan, hayırlı birini bulsun evlensin ya.. Çocuklar anasız babasız büyümesinKimse de eşsiz kalmasın bence, ben öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?