Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cumadan sonra full hurdasın dimi Elif'im..kolay gelsin sana çok zorlama kendini temizlik yaparken..

Kermese gittim ordan avm eve geldim keki bütün götürdüğüm eve ayıramamıstım evdekilerin kekini yaptım şimdi..

Kermesten elde edilen gelirin bir kısmını gönüllüsü olduğum vakıf için istedim yönetimden..sağolsun verdiler..Ramazan paketi alacağım aileleri için..Nasıl mutluyum anlatamam..

Bırde benim tartı sanırım fazla tartıyor..geçen sene oğlanı diyetisyene götürdüğümde 2 kilo eksikti diyetisyenin tartısı..bugünablamda tartıldım 2 kilo eksik çıktım kıyafetli ve tok..tabi önemli olan benim tartı..

şimdi bu bacak ağrı mı taktım , azıcık ada81 lık var bende de ...
bacakların ince ...hep diyorum üste göre.
iyice inceldi... acaba ağrılar bundan kaynaklı mı ?
alt bacak ,alt baldırın en kalın yeri 33.5
üst bacak , üst baldırın en kalın yeri 46.5

bi bakın sizde :) özellikle kilosu yakın olanlar ölçsenize?

çöp bacak diyor eşim ?

hepsi erkek olunca full sağlıksız gırtlaklar maşallah

Partiler alıp başını gidiyor sürekli çünkü , sen bunları umay abla ile bi tanıştırsana

Telliogullariiiiiiiii akşam yenilende hayır yoktur.sabah yersiniz bırakın elimizdekileri.
Kim o borege yan bakan pilavı koklayan

en sevdiğim replikler

Dely akşam ne yiyon

DelyDoly

ne güzel yaaa Rabbim yerine ulaştırsın en ihtiyaç sahiplerine

bu arada tartı için , elbette senin tartı önemli ama aldığın verdiğin de ... yine de 2 kilo fazla gösteren bi tartı istemezdim
benim tartı diyetisyenden 1.3 eksikti mesela

Ben hiç olcmeyim

Şimdi ben sana verdiğim 72,5 sözünü tutmuş oluyorum böylece..cuma sabahı ablama gidip tartılcammm

anladim canim benim de sarkik sezeryan gobegim var(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…