- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Çilekle yapacam bunu evet
Nasılda çaldın aklını ama bir kaç çilekle kurtulur musun bilmemBak aklımı çeldin Nil'cim :) çileğin birkaçını erik olarak değiştireyim bari
Çilekle yapacam bunu evetmodifiyeli çilek diyetiyle ama
hahahahahahah çekilinnn cranberrieslerim ve ben akşam yemeğindeyiz
ofiste çılgın midye dolma partisi var
uuu çilek diyeti nedir saydınımmm
sizin ofiste maşallah hep gırtlak hep gırtlak
Sağol canımmmmm...bende özledim seni ..Nasıl gidiyor koruma bakayım :))afiyet, şifa olsun yavrulara . Seni de özlemişim şöyle birkondurayım
Cumadan sonra full hurdasın dimi Elif'im..kolay gelsin sana çok zorlama kendini temizlik yaparken..Çok yoğunluk oldu abla bu aralar. Pazar eve geldim, ramazana kadar dip köşe temizleneyim diye uğraşıyorum şimdi de.
Kilom da 5-6 günlük adet gecikmesi sonrası epey + gösteriyordu. Cumayı bekliyorum artık doğru rakamı görmek için
hepsi erkek olunca full sağlıksız gırtlaklar maşallah
Telliogullariiiiiiiii akşam yenilende hayır yoktur.sabah yersiniz bırakın elimizdekileri.
Kim o borege yan bakan pilavı koklayan
Dely akşam ne yiyon
Kermese gittim ordan avm eve geldim keki bütün götürdüğüm eve ayıramamıstım evdekilerin kekini yaptım şimdi..
Kermesten elde edilen gelirin bir kısmını gönüllüsü olduğum vakıf için istedim yönetimden..sağolsun verdiler..Ramazan paketi alacağım aileleri için..Nasıl mutluyum anlatamam..
Bırde benim tartı sanırım fazla tartıyor..geçen sene oğlanı diyetisyene götürdüğümde 2 kilo eksikti diyetisyenin tartısı..bugünablamda tartıldım 2 kilo eksik çıktım kıyafetli ve tok..tabi önemli olan benim tartı..
Ben hiç olcmeyimşimdi bu bacak ağrı mı taktım , azıcıkada81 lık var bende de ...
bacakların ince ...hep diyorum üste göre.
iyice inceldi... acaba ağrılar bundan kaynaklı mı ?
alt bacak ,alt baldırın en kalın yeri 33.5
üst bacak , üst baldırın en kalın yeri 46.5
bi bakın sizde :) özellikle 55-65 kilo arası olanlar ?
çöp bacak diyor eşim ?
Şimdi ben sana verdiğim 72,5 sözünü tutmuş oluyorum böylece..cuma sabahı ablama gidip tartılcammmPartiler alıp başını gidiyor sürekli çünkü , sen bunları umay abla ile bi tanıştırsana
en sevdiğim replikler
DelyDoly
ne güzel yaaaRabbim yerine ulaştırsın en ihtiyaç sahiplerine
bu arada tartı için , elbette senin tartı önemli ama aldığın verdiğin de ... yine de 2 kilo fazla gösteren bi tartı istemezdim
benim tartı diyetisyenden 1.3 eksikti mesela
Şimdi ben sana verdiğim 72,5 sözünü tutmuş oluyorum böylece..cuma sabahı ablama gidip tartılcammm
anladim canim benim de sarkik sezeryan gobegim var
cnm benmim bünye degişik işte, birde migdem küçüldü sanırım bugün biraz lkaçtı şuanda küp gibiyim meselaa
yok cnm 3 kilo kadar verdim bu yöntem, ara ögün yapmıyorum sabah kahvaltı birde öglen yemek
ben ara ögün sevmiyorum ya hiç yapmadım yanii
benimde sarkık bir serzeryann göbegim var , alt karın
heh , işte tam tarifim bu sabah çok yiyesim vardı mesela
çok yedimmm malesef ama ife güveniyorum halledecektir o yeidkleirmi gün içinde .
offf çocuk nerde ada
ay nasıl acılar bunlar ya
benimde bir tanıdık antalyada vefaat etti kazada 3.5 yaşındaki oglu ile kaldı eşi
4 yıl oldu evlendmedi
sonra ne olur bilmiyorum
kızkardeşi ilemi yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?