Ömrümde ilk kez kendim mezura kullandım sayende :)) alt kalın baldır 35.5 üst kalın yer 56,5 ...73 kilo birisine göre benimde çöp..bugün etek aldım medium..taytlarım kız çocuk reyonundan..üst l-xl..şimdi bu bacak ağrı mı taktım , azıcıkada81 lık var bende de ...
bacakların ince ...hep diyorum üste göre.
iyice inceldi... acaba ağrılar bundan kaynaklı mı ?
alt bacak ,alt baldırın en kalın yeri 33.5
üst bacak , üst baldırın en kalın yeri 46.5
bi bakın sizde :) özellikle kilosu yakın olanlar ölçsenize?
çöp bacak diyor eşim ?
Akşam sadece yoğurt yiyeceğim hatta şuan :))
ahahahahhahh yoook onda senin tartı geçerli .. 3 günde tozu dumana katan hülyayı sahalara bekliyoruz tellioğlu
Ömrümde ilk kez kendim mezura kullandım sayende :)) alt kalın baldır 35.5 üst kalın yer 56,5 ...73 kilo birisine göre benimde çöp..bugün etek aldım medium..taytlarım kız çocuk reyonundan..üst l-xl..
Iyi aksamlar menumu vereyim
05.30
1 kucukkase yogurt
2cilek
3 dilim hellim
2 dilim ekmek ustune aci biber salcasi
11.30
2 sahanda yunurta
Domates salatalık
Süzme peynir
1 dilim ekmek
Bal tereyağ
17.30
2 tavuk baget
Bi büyük canak salata
1 kase çorba
1 kare çikolata
Su 2350 ml
Spor. Simdilik 26 dk eliptik. Kizim uyandigi için60 a tamamlayamadim. Tamamlayabilir sem yazarım.
Opuldunuz
Benim bugünkü menüm:
Sabah kahvaltı:
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
1 cherry domates
Kuzu kulağı ve roka karışık salata
Ara:
1 fincan sade türk kahvesi
3 hurma
Öğlen:
4 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak
1 kase bol biberli yoğurt
1 kase salata
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
Akşam:
2 kepçe domates çorbası
2 yemek kaşığı bol biberli yoğurt
3 lt su. 1 fincan yeşil çay içtim birazdan bir fincan daha içeceğim. Siyah çayı biraz özledim ama kaptanın yazısını okuduğumdan beri hiç içmedim. Bence birkaç ay daha dayanabilirim.
Oyy ne güzel ya Roberto Carlos gibi bacak var bende. Sanki şu son bir ayda bir incelme var gibi ama ölçmüyorum şimdilik. En kalın zamanında ölçtüm her yanımı şöyle güzel bir kilo verince ölçüp kıyaslayıp gaza getireceğim kendimi. Yani inşallah incelir de gazagelebilirim.Ömrümde ilk kez kendim mezura kullandım sayende :)) alt kalın baldır 35.5 üst kalın yer 56,5 ...73 kilo birisine göre benimde çöp..bugün etek aldım medium..taytlarım kız çocuk reyonundan..üst l-xl..
Oyy ne güzel ya Roberto Carlos gibi bacak var bende. Sanki şu son bir ayda bir incelme var gibi ama ölçmüyorum şimdilik. En kalın zamanında ölçtüm her yanımı şöyle güzel bir kilo verince ölçüp kıyaslayıp gaza getireceğim kendimi. Yani inşallah incelir de gazagelebilirim.
İnşallah gelsin o günler ya, pantolonlarda bir genişleme hali var basenlerde bir boşluk oluşuyor sanki ama ciddi bir incelme farkı görmek istediğim için ölçmüyorum çok merak etsem de. 119 kalçayla çıktım ben de yola, izindeyim kaptanım. Nolur ben de göreyim kendimi öyle yaaheeeey robertoinceleceğine eminim ben ...
bir zamanlar 120 lerde olan basen ölüçüsü 89 olan kadın diyor bunu
04.00 de kalkan ecebella sağolsun05:30 kahvaltıgüzeel .. karbonlar erken saatte tüketilip , akşama hafif geçmiş .
sporda da
sende öpüldün balım
Valla seferoğlum az önce öyle bo sınav atlattım ki hiss etmişsin resmen...arkadaşlarımız geldi.onlara spagetti üzerine tavuklu mantarlı kaymaklı sos yapmıştım.kendimde yemeyimi 16.00da yemiştim.onlar yerken amman daha 18.30 ye sende diyince bende kendime bi küçük tabak koydum.oturdum çatalımı aldım yiyecektimki saate baktım ve dedim ya ben bi saat sonra yağ yakıcam niye yiyip de kendimi geri atayım ki dedim...yemedim kalktım sofradan.çok zor oldu ama başardım çok şükür.şimdi de yeşil çayımı aldım oturdum...yaşasın seferoğullarıııııı_AYNURA_ seferoğlum nerdesin sen
Benimde üstüm hep kalin altta dar pantolonlar giyince cok guzel duruyor yukarisi kalin mi dersin sisko mu dersin odem mi dersinşimdi bu bacak ağrı mı taktım , azıcıkada81 lık var bende de ...
bacakların ince ...hep diyorum üste göre.
iyice inceldi... acaba ağrılar bundan kaynaklı mı ?
alt bacak ,alt baldırın en kalın yeri 33.5
üst bacak , üst baldırın en kalın yeri 46.5
bi bakın sizde :) özellikle kilosu yakın olanlar ölçsenize?
çöp bacak diyor eşim ?
İşte bu seferoğlu olmak budurValla seferoğlum az önce öyle bo sınav atlattım ki hiss etmişsin resmen...arkadaşlarımız geldi.onlara spagetti üzerine tavuklu mantarlı kaymaklı sos yapmıştım.kendimde yemeyimi 16.00da yemiştim.onlar yerken amman daha 18.30 ye sende diyince bende kendime bi küçük tabak koydum.oturdum çatalımı aldım yiyecektimki saate baktım ve dedim ya ben bi saat sonra yağ yakıcam niye yiyip de kendimi geri atayım ki dedim...yemedim kalktım sofradan.çok zor oldu ama başardım çok şükür.şimdi de yeşil çayımı aldım oturdum...yaşasın seferoğullarıııııı
İyi yapmışsın canımAynaya baktim zombi gibi olmusum bu hastalik beni mahvetti cook sıkıldim yagmur hafif yagmasina ragmen ciktim 45 dakika yürüyüş yaptim....
Tatlım atıyorum özelden, ben biraz değişiklik yaparak uyguluyorumhahahahahahah çekilinnn cranberrieslerim ve ben akşam yemeğindeyiz
ofiste çılgın midye dolma partisi var
uuu çilek diyeti nedir saydınımmm
Kurtuluyorum canım ya, kaseye sayılı koyuyorum sorun kalmıyorNasılda çaldın aklını ama bir kaç çilekle kurtulur musun bilmem
Bana da at bana da sarı papatyamTatlım atıyorum özelden, ben biraz değişiklik yaparak uyguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?