Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim cheesecake almış.
Hafif tatlıları oldum olasi sevmisimdir.
Cayin yanina ne guzel giderdi.
Ama kendime hakim oldum olacagim.
Zaten plato donemindeyim. Bedenim kaybettiklerini geri kazanma peşinde. Bana vazgeçmem iicn2oyun oynuyor.
Bu oyuna kanmadim kanmamalyim.
Nasil olsa kilo veremiyorum demememliyim.
Çok zehirli bir düşünce.
Tüm emekler uçup gidiyor bu düşünceye dalmaya izin verirsem.
Açlık yaşamak istiyorum bu akşam.
Gece uykularım deliksiz olsa daha kolaydi.
En kötüsü yoğurt yerim.
Bugun 3. French press yesilcaayimi demledim bile.
Birde bunu dene be serinin metasi. Belki olur...

Of şerrim çok zor olmuştur biliyorum.uzun zamandır bende bugünki kadar zorlanmamıştım...ama yenik düşmedim...aferin bize

Ben bugün hiç karbon almadım na abeeer? Kahvaltımda 2dilim ekmeyi tost makinesine koymuşum.kahvaltı bittikten sonra unuttuğumu fark ettim.aslında ekmeksiz de doyuyorum.ama işte vücudumu kıtlığa alışmasın diye öyünlerimde kısmıyorum.dünde bugün de sıfır yağ kullandım ama

Ben eminim ya ... er olur geç olur ama olur ...

Benim avantajımda metabolizmam ...ama burada metası inatçı nice arkadaşlar eridi gitti sende gideceksin canım .

İşte buna mendil sallanır

yeseydin cidden mutsuz ve pişman olacaktın bir de ...

Hmmm kurabiye ... 3 banudan 1 adadan ... cumaya hayrola

bir mendilde buraya sallayayaım

bir seferoğlu bir tellioğlu ikinizde sıkı sınav vermişsiniz

Ama sen de çok incelmişsın be kaptanım.90 60 90 mısın?

yoook nerde üst kalın benim aynura ...
93-72-89 gibi bir şey galiba ...abuk sabuk ölçüler yani

Mutlaka koş bence .. bol kiraz tüket ... sabah ve öğle ye ... ödem için tam mevsimi zaten .

yoook nerde üst kalın benim aynura ...
93-72-89 gibi bir şey galiba ...abuk sabuk ölçüler yani

Mutlaka koş bence .. bol kiraz tüket ... sabah ve öğle ye ... ödem için tam mevsimi zaten .

nasıl yığılıp kaldim balkona bilemezsin
bulaşık makinesi boşaltmak
kirliliği yerleştirdim
cm şeri cem, halim kalırsa koşmak istiyorum

nasıl yığılıp kaldim balkona bilemezsin
bulaşık makinesi boşaltmak
kirliliği yerleştirdim
cm şeri cem, halim kalırsa koşmak istiyorum

Çamaşır sericeksin di mi

yap ama ya ... biliyorum yorgunsun .. zor oluyor eve gelince .. çoluk çocuk iş güç ... derken o bisiklet gözünde büyüyor haklı olarak ...

ama kendin için yap be güzelim ...

karbon alımı sadece ekmekle olmaz ki , menünde ne vardı bilmiyorum ama meyvelerin çoğu özellikle muz,kiraz .. mercimek , fasulye ... patlıcan , yer fısıtğı ... bunlar hep iyi kh lı besinler .

yarın yemek hiç diyetlik değil
tarhana çorbası, kuru dolma, yoğurt

bugün ki fasulye den ayırmışlar biraz ondan yerim ,iki dolma yerim ,taze fasulye ,yoğurt 10 numara olur

dolmalar yemek kaşığı kadar en fazla

perşembe nohut,salata açarım ortaya bi ton balığı

İnat ettim olacak öyle ya da böyle. Metabolizma kendi yakmazsa ben de gücüm yettiğince sporla yakarım o yağları. Yanacaklar bir kısmını yaptım günlük sporumun, birazdan devamı gelecek.

Geçmişe bakayım dedim direk bunu gördüm
Rabbimden rahmet diliyorum.
Çocuklarını korusun kollasin.
İyi yürekli merhametli insanlarla karsilastirsin..

Sana da geçmiş olsun kaptanım

perşembe daha fena imiş . nohutun sende ki etkisini bilmesem aslında öğle yenen nohut salata ile IF süper olur da .. perşembe zaten herhalükarda nohut yemiyoruz takımca:)

yarın taze fasulye , yoğurt ..kepek ekmek yesen ... dolmadan daha iyi tercih bence .
bağırsaklarının ihtiyacı var hem .

İnat ettim olacak öyle ya da böyle. Metabolizma kendi yakmazsa ben de gücüm yettiğince sporla yakarım o yağları. Yanacaklar bir kısmını yaptım günlük sporumun, birazdan devamı gelecek.

Geçmişe bakayım dedim direk bunu gördüm
Rabbimden rahmet diliyorum.
Çocuklarını korusun kollasin.
İyi yürekli merhametli insanlarla karsilastirsin..

Sana da geçmiş olsun kaptanım

Sağol canım benim geçmiş olsun dileklerin için ... yarın alacağım bir randevu nasipse.

ve aminnnnnnnnnnnnnnn güzel duaların için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…