perşembe daha fena imiş . nohutun sende ki etkisini bilmesem aslında öğle yenen nohut salata ile IF süper olur da .. perşembe zaten herhalükarda nohut yemiyoruz takımca:)
yarın taze fasulye , yoğurt ..kepek ekmek yesen ... dolmadan daha iyi tercih bence .
bağırsaklarının ihtiyacı var hem .
Sağol canım benim geçmiş olsun dileklerin için ... yarın alacağım bir randevu nasipse.
ve aminnnnnnnnnnnnnnn güzel duaların için de
Menum 23.05.2017 Sali
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dlm ekmek
3 bardak cay
Öğle
1 por tavuk sis
1 ayrN
Akşam
1 tabak corba
3 çatal patates zar büyüklüğü
1 kase yogurt
4 lt su 65 dakika yürüyüş
Iyii akşamlar kızlar
TELLİOĞULLARI
1.DelyDoly akıbeti belli değil ...spor çok iyi ama karbonlarda alınmaya devam ediyor
2.ada81 boğaz ağrısı ile cebelleşti ...spor yok ...sporsuz ada 3 günde ne yapar muamma
3. @kelebekolacamçok sessiz ... menüler kuş kadar ... bu hafta mezuniyet hırsı ile bir atak yapabilir. dürtülmeli
4.saydin78 mezuniyet ve 59.9 heyecanı ile , çilek diyeti ile iyi bir yüzde yakalayabilir
5. @ecemavirakibi @eflalim e karşı atak arıyor , en intervallisinden spor yapıyor , geçen akşam gelmiş geçmiş en şahane ece menüsünü verdi
6.Nare83 bu sabah itibarıyla +400 yazmış ıf ile 3 günde toparlar diye umulan banu ..geçen hafta sabiitten sonra bu hafta atağa geçecektir
7.Kedibochi ovulasyon bitti , menüler güzel , sporda var
8 @daydream- artılardayım şarkısını söyleyebilecek akşamdan sonra 3 gün işi sıkı tutacaktır
9. @nehirnil111 bilinmezlerdeiçerde mi dışarda mı ? artıda mı ekside mi
10.Nefs spor aletlerini çıkaran nefs ...güzel menüleri ile bence iddialı
SEFEROĞULLARI
1.Ahu060812 adaptasyon için son 3 gün cızlı cozlu menüsünden sonra acil toparlanmalı ... acil dürtülmeli
2._AYNURA_ istikrarlı gidiyor , ovulasyon şişliğide gidince seferoğullarının iddialısı oldu
3. @Efser @kelebekolacam dan yeterli ses çıkmayınca , iddiası söndü mü acep ? geçen haftanın yüzde kazasının omuzlarındaki yükü ile bence iyi bir atak gelecek bu hafta efserden
4. @mimu88artıdan sonra yeni spor hocasıyla bir bombada mimudan bekleniyor bu hafta
5. @eflalim modifiye 4 gün diyeti ile eksileri görmeye başlamış bile
6. @irmaetavşan kızını kaybeden irmae kendini güzel menülere verdi.. süpriz sonuç burdan
7. @exmadoncumadan beri 2 kiloya yakın vermişdaha ne diyeim ki
8. @Dilekiyi akıbet belli değil .. az da gidebilir çokta ... azıcık dürtülse gazla bir 500 gr garanti
9. @begum75 menülerini de görmüyorum sankievlat artı mısın eksi misinnnnnnn
10. @ErSeSi yeni geldiği için bu hafta bir heyecan ve motive ile iyi sonuç alacaktır bence
EVET BAKIN BAKALIM TAKIM DURUMUNUZ NE ?
RAKİP TAKIM DURUMU NE ?
BENCE TELLİOĞULLARININ BİRAZ ATAĞA GEÇMESİ GEREK ...SEFEROĞULLARININ DA ÖZELLİKLE AHU VE DİLEK İKİLİSİNİ DÜRTMESİ
payıma düşecek olan 2 ymk zeytinyağli fasulye ile if yapmam mümkün değil
Ahu060812 gortlak nekii
yani dolma yerine 2 dlm kepek kepek aynı doyuruculukta ama daha sağlıklı olur bence ... sen bilirsin tabii de .
Anladım canım
eşimin köyünde anne tavuğa gortlak derler .. yavrularını etrafında toplamış haline ..
ahu foto paylaştığında ahanda gortlak demiştim de o yüzden :)
ahunun tavukları var canım bu arada
Ay doyamıyim bilemedim ki o ekmekler beni hiç doyurmuyor ki , salata olaydı iyiydi belki evden salata yapar götürürüm peynirli yanında fasulye yoğurt süper olur gibi
Of şerrim çok zor olmuştur biliyorum.uzun zamandır bende bugünki kadar zorlanmamıştım...ama yenik düşmedim...aferin bize
Aynen canim aferin bize.
eşimin köyünde anne tavuğa gortlak derler .. yavrularını etrafında toplamış haline ..
ahu foto paylaştığında ahanda gortlak demiştim de o yüzden :)
ahunun tavukları var canım bu arada
Aynen canim aferin bize._AYNURA_
Zor oldu ama oldu.
Yesilcay dan kafayi buldum sanirim ama.
Su an başım dönüyor.)
26 dk da kaldim ya. Çıktım yine bisiklete.
Eşim bugün erken geldi. Kızım ona sardı Ahahha ben rahatım..
@auscencia bizde de gulük derler o tavuga.
Ben cok severim onlari izlemeyi.
Birde horoz varsa yiyecek bulup diger tavuk ve civcivler çağırıp kendisi yemeden başlarında duran aile babasi horozu izlemek te bambaska dir.
Wawww tarti nediyor peki ??Ben bugün hiç karbon almadım na abeeer? Kahvaltımda 2dilim ekmeyi tost makinesine koymuşum.kahvaltı bittikten sonra unuttuğumu fark ettim.aslında ekmeksiz de doyuyorum.ama işte vücudumu kıtlığa alışmasın diye öyünlerimde kısmıyorum.dünde bugün de sıfır yağ kullandım ama
Menüm
Sabah 06:30
Beyaz peynir
4 ceryy domates
3 ceviz
2 etimek
Çay
İkisi bir arada
Öğlen 12 :30
Arkadaşa bebek görmeye gittik acele acele yedik
Haşlanmış yumurta
Cherry domates
2 Ceviz
1 Hurma
Fırında yapılmış 3 elma dilim patates
3 tane minicik pişi
Yeşillik
Akşam 18:00
Küçük bir kase Yoğurtlu yulaf
Yeşilçay içiyorum.
Su bugün az
Ausencia
Pişili patatesli öğlene sevmedim tabii ki , karbondan sonra akşamı hafif geçirmişsin ama yulaf tercih etmezdim ben pişilerden sonra .
yaa meyve doğar yoğurt yerdim ya da bol limonlu salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?