Bende sarma yapıyorum yaprak mevsimi bana geldi sanki bu hafta 3. Sarışım
Günlük sporumu bitirdim, sürünerek yatağa geçmeden bildirimimi yapayım dedim. Bugün 1 saat yürüyüş, 40 dakika cardio, 25 dakika pilates. 15 dakikalık da esneme yogası ile günü kapattım. Çalışmayan metama söyleye söylene emekleyerek odaya gideyim o zaman.
Bence de ama çalışmıyor kör olmayasıca. Diyetisyenden kovulmuşluğum var benim, bu değerlerle kilo veremezsin sen diye. Zaten ondan sonra bir hırsla kendim birşeyler yapmaya başladım. Denedim kendimi yani. Kendime bir beslenme programı çıkarttım ve sporu yükselttim. Baktım kilo verebilmeye başladım, onaylayınca geldim takıma. Hele bir hedefe ulaşayım, bana 2 ayda 100 gram bile verdiremeyen diyetisyene gidip tart bakalım verir miymişim, vermez miymişim diye artistlik yapmaya gideceğim. İnat da bir murat benim için.owwww süper ya mekanın motor
O süper ya metanın motor takmasi lazım valla bu spora
Aslında onların yerine günlük bir dilim ekmeği soksan bile daha iyi olabilir. Sonuçta doğal bir şey her zaman paketli gıdadan daha iyi. Ama diğer açıdan da zaten diyette çoğu şeyi çıkartmışken canının istediği herşeyden de olmak zor olabilir.yarına çoban salata yapıp götürcem
malzemeleri yıkar, sabah doğrarim
şu etmekti ,form buskivi idi keseyim onlarıda diyorum ama canım istiyor ya
Aslında onların yerine günlük bir dilim ekmeği soksan bile daha iyi olabilir. Sonuçta doğal bir şey her zaman paketli gıdadan daha iyi. Ama diğer açıdan da zaten diyette çoğu şeyi çıkartmışken canının istediği herşeyden de olmak zor olabilir.
O zaman devam et, zaten çoğu şeyi kısmışsın, kaçamak da yapmıyorsun. Bu da senin keyfin olsun. Sonuçta az da olsa ekmekten gelen enerji de lazım. Yalnız düşündüm de diyette keyfimiz bile sunta- etimek. :) Bende de tam tersi o yumuşaklığı hissedip yiyince sanki kek falan yemiş gibi hissediyorum, ohoo bi sürü yedim deyip bırakıyorum genelde bir dilimde. Sunta kraker gibi eliyor otursam bütün paketi yerim gibi.ekmek hiç doyurmuyor .
1 dlm yesem dahada yiyesim gelir
ama iki sunta 1 etimek daha doyurucu oluyor
Geçmiş olsun,sabaha toparlanıp güzel uyanır inşallah. İyi geceler.Selam kızlar bugün zor bir gündü.
Prensesimin dua merasimi vardı. Birde üstüne hastalandı.Ateşi var şeker yüksek yatıyor şimdi meleğim. Bugün ne yediğimi bile pek hatırlamıyorum. Ausencia bugün beni affedin. Canım sıkkın çok. İyi geceler herkese.
demiştim kii.Bu kondisyon bisikleti yormuyor gibi geliyor ama yoruyormus.
Bugun intervalli yaptim ayy dokuluyorum
Mutfağı toplayıp makineyi calistiricaktim ama yok sabah yaparim ya.
Hazir ecede erken uyudu bugün bende erkenden yatayim kaslar titressin
zavallı eşim sızdı zaten.exmadon geçmiş olsun kızına cnm
inş düzelir bıran önce. .
Kedibochi sen böyle yazınca
eski günlerim geliyor aklıma oy oy oy biri yatar biri kalkar ,biri eşimde biri bende kafa kafaya verip sızmaya. eşim 2 saat uyur ise giderdi, bi doğurup birde emzirmedi hormonlar ek verse onlarıda yapardı
irmae bende ekmekte doymuyorum işte takır takır yediğimde çok yemiş gibi oluyorum herşeyden mahkumuz zaten birde bunlardan yoksun olursak , piskoloji bozulacak hahahaha. ..
salata malzememi yıkadım sabah doğramak üzere tezgahta bekliyor....
peynirimı saklama kabına koydum....
çevizimi kırdım poşetledim...
Şimdi bi makyaj temizleyip uyumaca
iyi geceler
Tamam ozaman yazokulu da var havuzlu kreş soran olursa söylersin ekolçocuk dünyası anaokuluBen Beylikdüzündeyim canım annemler Büyükçekmece çok yakınız hayırlı olsun inşallah
Kaptaniçem açıklamış.bende ondan öğrendimAhu060812 gortlak nekii
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusunSelam kızlar bugün zor bir gündü.
Prensesimin dua merasimi vardı. Birde üstüne hastalandı.Ateşi var şeker yüksek yatıyor şimdi meleğim. Bugün ne yediğimi bile pek hatırlamıyorum. Ausencia bugün beni affedin. Canım sıkkın çok. İyi geceler herkese.
Menüm
Sabah
Yumurtalı klasik kahvaltı ekmek yok ama 4 yada 5 adet sunta var
Arada
Kahve 3 adet hurma
Akşam tavuklu salata yarım kase çorba ayran
Arada
Biraz kiraz ve çilek(azdı ama saymadım)
3 ,4 adet fıstık
Galiba günün son menüsü benim
Sabah limonlu su
Kahvaltı
Az penir ile 1 yumtadan omlet
1 dilim kadar penir
2 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık çay
Ara 1 bardak süt
Akşamla öğlen yemeğini cem ettik
1 kase mercimek corbası
1 tabak zeytin yağlı taze fasülye
Bu yorgunluktan pek düzenli olmadı ama kacamaktan yapmadım çok şükür
Uykucu Aynura geldi.menümü verip yatıcam
11.30 2yumurtadan yağsız tavada omlet
Domates lor
8erik
Yeşil çay pro bar
16.00 3parça haşlama tavuk
Haşlama mantar
Lor domates
3.5lt su
4yeşil çay karışlml
70dakika sporAhu060812
Kaptanım bak bakalım karbon varmıymış?bence yok )))
herkese iyi aksamlar
bugunku menum
sabah: 2 galeta iki dilim peynir cok az maydanoz ve sekersiz cay ile
ara:sekersiz turk kahvesi
oglen: haslanmis 1 adet incik sebzeli
az bulgur pilavi
cacik
ara: yesilcay ve bir cay bardagindan az beyaz leblebi
aksam: bir tabak kabak yemegi
spor 35 dk eliptik karin hareketi karisik
2.5 litre su
toplam iki yesil cay
suanda da spor sonrasi soda
vay anam vay yine yorgun bitap geldim
ortalık toplayıp kosacaktım ,benimkiler anne elmali pasta yaparmisin diyince ,sıvadım kolları demesinler ilerde annem çalışıyordu, biz hiç mutfak ta kokan kurabiye yemedik, hazır yiyorduk diyehaydi birde dağılan yeri topla
yarım saat otur çocuklarla, gün değerlendirmesi yap onlar yattı
bu kez eşim hadi bi kahve yapta içelim dedi ,şuan kahve içiyorum 2. nes bu dalayim takıma dedim
sonra kalkıp cm işine dalicam
Selam kızlar bugün zor bir gündü.
Gece kuşu geldi hanıımmm
Akşam arkadaştaydık yazamadım menümü yazayım şimcik
Sabah
Bir yumurta
Az peynir
2 zeytin
Öğle
Kabak sote
Cacık
Akşam
Ispanak
Kabak sote
Yoğurt
Salata
Ara
1/2 muz
Su 2
Spor 60dk eliptik
30dk egzersiz 100 ip 1dk plank
Geçmiş olsun canım.Selam kızlar bugün zor bir gündü.
Bitti kuzumYine çok beğendim ben ... bu hafta esip gürleyeceksin ki sanki ece
tartıldın mı hiç
ahu gelmeden günün son menüsü verilemez genelde efsercim :)
görüşemedik bugün hiç seninle .
aynen kaçamaksız bir gün olmuş canım .
Bitt mi işler ?
yokmuş harbiden de :)))
güzel menü canım ... oldukça güzel hatta
gayet güzel menü ersesi.. keşke böyle devam etsen ...
yoğurt ekle mutlaka menülerine .
veAhu060812 yu etiketle yoksa sor bildirimlerin puansız kalır
Şu işaretli kısmı okurken sen gülmüşsün de ..valla benim tüyler tiken tiken oldu bacım ...çok mu duygusalım ne ?
wooooooowyattığın yeri bilmemişsindir elif:)
canım yarın haberleşiriz ... çok geçmiş olsun kuzucuğuma ... yoruldu bugün o .
adaptasyon süreci tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?