Geçmiş olsun, neren ağrıyor ausum?Sağol canım ... hala ağrı var ... ama geçecek inşallah .
Ne olduğu çıksın da bir ortaya
Yine çok beğendim ben ... bu hafta esip gürleyeceksin ki sanki ece
tartıldın mı hiç
ahu gelmeden günün son menüsü verilemez genelde efsercim :)
görüşemedik bugün hiç seninle .
aynen kaçamaksız bir gün olmuş canım .
Bitt mi işler ?
yokmuş harbiden de :)))
güzel menü canım ... oldukça güzel hatta
gayet güzel menü ersesi.. keşke böyle devam etsen ...
yoğurt ekle mutlaka menülerine .
ve @Ahu060812 yu etiketle yoksa sor bildirimlerin puansız kalır
Şu işaretli kısmı okurken sen gülmüşsün de ..valla benim tüyler tiken tiken oldu bacım ...çok mu duygusalım ne ?
wooooooowyattığın yeri bilmemişsindir elif:)
canım yarın haberleşiriz ... çok geçmiş olsun kuzucuğuma ... yoruldu bugün o .
adaptasyon süreci tamam
muhteşem olmuş, muhteşemmmm. Resmini görenler hayran kaldı, bir çok evilik teklifi aldı
Günaydın şekerler, musmutlu günler ♡♡♡
Günaydın sanada
günaydınnnnnnnn
Gunaydinnnnn herkeseeee
hayırlı, nurlu sabahlar can dostlar
Günaydın hanımlar
Valla kaptanım tartı menülerime karşılığı layığıyla vermiyordu. Ben de spora asılayımbi titresin kendine gelsin dedim. Tartı, şu an hala titreyen kaslarım ve ağzı beş karış açık kıpırdayamadan uyumamın karşılığını verdi. Hala çok ağrım var ama mutluyum.
Allah şifa versin canımGünaydınlar herkese çok güzel bir gün olur inşallahBen gribe döndüm dün burnumdaki eğrilik ve etten dolayı da nefes almakta güçlük çektim akşamım bayağı zorlu geçti şimdi aynı şekilde idare ediyorum
Yine çok beğendim ben ... bu hafta esip gürleyeceksin ki sanki ece
tartıldın mı hiç
ahu gelmeden günün son menüsü verilemez genelde efsercim :)
görüşemedik bugün hiç seninle .
aynen kaçamaksız bir gün olmuş canım .
Bitt mi işler ?
yokmuş harbiden de :)))
güzel menü canım ... oldukça güzel hatta
gayet güzel menü ersesi.. keşke böyle devam etsen ...
yoğurt ekle mutlaka menülerine .
ve @Ahu060812 yu etiketle yoksa sor bildirimlerin puansız kalır
Şu işaretli kısmı okurken sen gülmüşsün de ..valla benim tüyler tiken tiken oldu bacım ...çok mu duygusalım ne ?
wooooooowyattığın yeri bilmemişsindir elif:)
canım yarın haberleşiriz ... çok geçmiş olsun kuzucuğuma ... yoruldu bugün o .
adaptasyon süreci tamam
muhteşem bir rüya.. hayr olsun... Zannımca ikinizde yağlarınızı atıyorsunuzgünaydınnnn.bende rüyamdaaeben i gördüm.2mizde hamileymişiz o doguruyor.bende doguruyorum ama diyorlar ki seninki ikiz biri hala içinde .onu doğurmak için baya bi ugrastım.sonunu hatırlamıyorum.
Geçmiş olsu kuzum neyin var ?Bugün nasipse artık mutfağa girişeyim diyorum
Ayyy iyice tembel oldum çıktım .
Dr.dan randevu bulamadım bugüne , yarın 11 de aldım .
Gece bol masaj , krem ve yün içlikle yattım :)
Geçmiş olsun, neren ağrıyor ausum?
Günaydın hanımlar
Valla kaptanım tartı menülerime karşılığı layığıyla vermiyordu. Ben de spora asılayımbi titresin kendine gelsin dedim. Tartı, şu an hala titreyen kaslarım ve ağzı beş karış açık kıpırdayamadan uyumamın karşılığını verdi. Hala çok ağrım var ama mutluyum.
muhteşem olmuş, muhteşemmmm. Resmini görenler hayran kaldı, bir çok evilik teklifi aldı
ooo ozaman sen şanslısın ben spor sonrası eksilemeyenlerdenim.Günaydın hanımlar
anam rüya gören görene.. bu da hayr olsun inşallah
Günaydınnnnnn size de ....
Ada seni rüyamda gördüm . Çek yat alacakmışsın . Ada artık çek yat mı kaldı diyoruz ? Olsun çekince yatarım kapatınca otururum diyorsun
Betüllll
Canım çok geçmiş olsun kuzunaSelam kızlar bugün zor bir gündü.
Prensesimin dua merasimi vardı. Birde üstüne hastalandı.Ateşi var şeker yüksek yatıyor şimdi meleğim. Bugün ne yediğimi bile pek hatırlamıyorum. Ausencia bugün beni affedin. Canım sıkkın çok. İyi geceler herkese.
hiç emar çektirmişmiydin. Bende kist ve menüsküs olduğu için heleki bu mevsimde hep o teyzeler gibiyim. Sülüğü taktırdım rahat ettim hamd olsun.. Bir ay sonra yine yaptıracağım, tam rahatlayayaım diye..
Bacağım tatlım ... siyatikli teyzelere döndüm :))
Günaydınnnnn
Tartı sandığımız kadar nankör değildir aslında ... er geç cevap verir bize.
Bende bi fotosunu gördüm
Öteki yarın nerde dedim
Günaydınlar herkese çok güzel bir gün olur inşallahBen gribe döndüm dün burnumdaki eğrilik ve etten dolayı da nefes almakta güçlük çektim akşamım bayağı zorlu geçti şimdi aynı şekilde idare ediyorum
günaydınnnn.bende rüyamdaaeben i gördüm.2mizde hamileymişiz o doguruyor.bende doguruyorum ama diyorlar ki seninki ikiz biri hala içinde .onu doğurmak için baya bi ugrastım.sonunu hatırlamıyorum.
aslında alttaki paragraf içindi o
bende duygusalım bakma sen, işte çalışan annenin eksi taraflarını en aza indirmeye çalışıyorum..
yaptım , oldu,mis gibide koktuuu
banu içi onlar yoktu
Geçmiş olsu kuzum neyin var ?
Bacağım tatlım ... siyatikli teyzelere döndüm :))
Günaydınnnnn
Tartı sandığımız kadar nankör değildir aslında ... er geç cevap verir bize.
Bende bi fotosunu gördüm
Öteki yarın nerde dedim
ooo ozaman sen şanslısın ben spor sonrası eksilemeyenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?