Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın hanımlar

Valla kaptanım tartı menülerime karşılığı layığıyla vermiyordu. Ben de spora asılayımbi titresin kendine gelsin dedim. Tartı, şu an hala titreyen kaslarım ve ağzı beş karış açık kıpırdayamadan uyumamın karşılığını verdi. Hala çok ağrım var ama mutluyum.

Günaydın şekerler, musmutlu günler ♡♡♡

Günaydın sanada

günaydınnnnnnnn

Gunaydinnnnn herkeseeee

hayırlı, nurlu sabahlar can dostlar

Günaydınlar herkese çok güzel bir gün olur inşallah Ben gribe döndüm dün burnumdaki eğrilik ve etten dolayı da nefes almakta güçlük çektim akşamım bayağı zorlu geçti şimdi aynı şekilde idare ediyorum

Allah şifa versin canım

Yine çok beğendim ben ... bu hafta esip gürleyeceksin ki sanki ece

aslında alttaki paragraf içindi o
bende duygusalım bakma sen, işte çalışan annenin eksi taraflarını en aza indirmeye çalışıyorum..
yaptım , oldu,mis gibide koktuuu
banu içi onlar yoktu

günaydınnnn.bende rüyamda aeben i gördüm.2mizde hamileymişiz o doguruyor.bende doguruyorum ama diyorlar ki seninki ikiz biri hala içinde .onu doğurmak için baya bi ugrastım.sonunu hatırlamıyorum.
muhteşem bir rüya.. hayr olsun... Zannımca ikinizde yağlarınızı atıyorsunuz

Geçmiş olsun, neren ağrıyor ausum?

Bacağım tatlım ... siyatikli teyzelere döndüm :))

Günaydınnnnn

Tartı sandığımız kadar nankör değildir aslında ... er geç cevap verir bize.

muhteşem olmuş, muhteşemmmm. Resmini görenler hayran kaldı, bir çok evilik teklifi aldı

Bende bi fotosunu gördüm

Öteki yarın nerde dedim

ooo ozaman sen şanslısın ben spor sonrası eksilemeyenlerdenim.

Günaydınnnnnn size de ....

Ada seni rüyamda gördüm . Çek yat alacakmışsın . Ada artık çek yat mı kaldı diyoruz ? Olsun çekince yatarım kapatınca otururum diyorsun

Betüllll
anam rüya gören görene.. bu da hayr olsun inşallah Hic bir şey görmedim, yorgunluktan herhalde.. Akşam mutfağı döktüm, anca çöpünü atabildim, bugünde temizlerim inşallah

Canım çok geçmiş olsun kuzuna

hiç emar çektirmişmiydin. Bende kist ve menüsküs olduğu için heleki bu mevsimde hep o teyzeler gibiyim. Sülüğü taktırdım rahat ettim hamd olsun.. Bir ay sonra yine yaptıracağım, tam rahatlayayaım diye..

Geçmiş olsun nehirim kuzum

günaydınnnn.bende rüyamda aeben i gördüm.2mizde hamileymişiz o doguruyor.bende doguruyorum ama diyorlar ki seninki ikiz biri hala içinde .onu doğurmak için baya bi ugrastım.sonunu hatırlamıyorum.

Ayyyy betül yağlarınıza yormuş demek aeben fit oldu da sende hala bi bebek kadar yağ kalmış

aslında alttaki paragraf içindi o
bende duygusalım bakma sen, işte çalışan annenin eksi taraflarını en aza indirmeye çalışıyorum..
yaptım , oldu,mis gibide koktuuu

banu içi onlar yoktu

tabii ki yoktu

Geçmiş olsu kuzum neyin var ?

Bacak ağrısı canım

ooo ozaman sen şanslısın ben spor sonrası eksilemeyenlerdenim.

Benim vücut zaten kafası karışık baya bazen spora bazen sadece menüye tepki veriyor. Hangisine tepkisiz kalırsa ötekine asılıyorum. Çook uzun bir süre spora sıfır tepkiydi. Son zamanlarda spor istiyor. Hiç sevmesem de ne istiyorsa onu yapıyorum. Yoksa artı geliyor direkt.

dün eşim eve azcık erken geldi cocukları yedirip içirip ona emanet edip bi koşu yürüyüşe çıktım.yürüyüşe resmen koşarak çıkıyorum biran evvell yürüyüp dönmek için acele acele yürüyorum.yahu spor mu yapıyorum yoksa bi iş mi yetiştiriyorum belli değil.o arada da yapılacak tel görüşmem varsa yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…