Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

sabah kahvesi var ya bende hızlı şarj etkisi yapıyor yanlız şuan şarjım yüzde 300 dolu fazlası kafa yapıyro

bende de şu an kahve var ...sek

cnm beniki baya baya bi kronik yaaa
diyet yapıncada daha çok nüks ediyor

kayısı filan çözüm degil artık bana

keten tohumu yagı alıcam bi aktara denk gelsem

canım sen çok erken kalkıyorsun ...kalkar kalmaz koca bir avuç kiraz ve ılık koca bir su iç .. sonra yürüyüşe mi çıkıyorsun ne yapıyorsan yap , sonra kahvaltı .
bunu her sabah düzenli yap.
inan ama wc ile dost kanka olacaksın

Günaydınlar :)

Ya hu spor şişirebilir mi ? Görüntü olarak inceldiğimi hissediyorum ama tartı aynı gibi

Ausencia kapteniçem neyi yanlış yapıyorum ben akıl ver bana

canım inceliyorsak her şey doğru gidiyordur ... yağ gidiyordur yağ

o yüzden tartı kadar ölçülerinizi de kontrol edin derim ben .

şu an spor şişliği olabilir, ödem olabilir ... hepsi 1-2 günlüktür ve aslında kilo veriyorsundur

Evet akşam nefes alamıyorum diye resmen kafamı duvarlara vuracaktım nefes almak ne kadar önemli hiç değerini bilmiyoruz bazı şeylerin

Sağol kuzum

Aslında ameliyat ile çözülecek bir şey burun konusu da işte "burun ameilyatı" biraz geriyor insanı. Ben de kaçıyorum her seferinde, yıllardır ameliyat diye kovalıyorlar her gittiğimde.

Günaydınlar :)

Ya hu spor şişirebilir mi ? Görüntü olarak inceldiğimi hissediyorum ama tartı aynı gibi

Ausencia kapteniçem neyi yanlış yapıyorum ben akıl ver bana

Spor ağırlıkla ya da aşırı yoğun tek bölge çalışılmadığı sürece şişirmez ama sıkılaştırır. Yani kilo değişmese de aynada incelme görülür.

benim kilo alma sebebim sürekli ağzıma bişeyler atmam bunu ramazanda zaten yapamıyorum eşimde bende yağlı yemekleri şerbetli tatlıları pek sevmeyiz.sahurumuz kahvaltı gibi olur oyüzden ben ramazanda kilo almam genelde veririm.

Ben nasipse olacağım canım araştırma hastanesi Ekim ayına gün verdi burnumda eğrilik vardı zaten şimdi et büyümesi de başladı resmen işkenceye dönüştüSende erteleme derim yarım saat süren bir ameliyatmış insanlar ne ameliyatlar oluyor

Kızlar ramazan menüsü var mı elinizde ne yapıcaz ramazanda

ender saraç menüsünü bende konu olarak açmıştım canım

bence altın noktalar ; sahurda kahvaltı .. haşlanmış yumurtalı mutlaka ..

iftarda da su, hurma ..çorbadan sonra mutlaka ara vermek ...

ben o sırada namaz , sonra kötü cızzzz ... 20 dk geçiyorum .

kızartmalardan ve hamur işlerinden de uzak durursak güzel geçecek bence.

yemeği iftarlığı meyveyi pastayı tatlıyı aynı anda sofraya koymamak gerek .

hep aralı ...

Spora devam edeyim mi? Cuma tartı üzmesin beni. Menülerim iyi dimi? Akşam Çorba salata ile aç yattım

kızlar sıkılaştırıcı bi ürün tavsiyeniz varmı baldır kızımlarımı sıkılaştırmam lazım.kollarım toparlandı lakin baldırlar pek iyi değil.
bi ara yves roche diye bi markanın kullanmıştım işe yarıyor aslında.ama türkiyede avrupaya göre nerdeyse 2 katı fiyatları.

Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

Spora devam edeyim mi? Cuma tartı üzmesin beni. Menülerim iyi dimi? Akşam Çorba salata ile aç yattım

canım bunu burada kişiye göre gözlemledik hep ..spor sonrası geçici artı çıkan arkadaşlar özellikle perşembeleri spor yapmıyor , cuma tartı için ... çarşamba da mümkünse yürüyüş gibi hafif egzersizler .

Canım sahurda ben hep yumurta kahvaltılık yerim, o elde :) akşam da aynen çorbamı içer namazımı kılarım, diyette isem asla tatlı yemem. Şöyle okkalı kilo vermek istiyorum. Tek sorunum uykusuz nasıl olacak bilmiyorum
Senin açtığın konuya bakayım, sen uyguladın mı? Kaç kilo verdin?

O zaman bugün sadece leslie yapayım ben tedbiri alayım, sağol canım

Günaydınnnnnn size de ....

Ada seni rüyamda gördüm . Çek yat alacakmışsın . Ada artık çek yat mı kaldı diyoruz ? Olsun çekince yatarım kapatınca otururum diyorsun

Betüllll
Hahaha ohhh dogru demişim cekince yatarim kapatinca otururummm bunu bi dusuneyim ben

Sanirim bu hafta hastaligimdan dolayi yan gelip yatmalarim sana ayan olmus )) bu haftayi hep yatarak gecirdim bi yemek yaptim iki yattim... ama vucud direncim çökmüştü temizlik bilem yapamadim artik ne durumdayim siz dusunun

Canım ben hiç bir ramazanı diyetle geçirmedim ..
5-6 sene kadar önce diyetisyen ile 38 kilo vermiştim en son 62 lerde ramazan menüsü vermişti .. orda bir bıraktım ..bırakış o bırakış

ama kilo almam , genelde vermem de ... öyle kalırım .

ne alırsam bayram da alıyorum , o 3 güne sığdırıyorum 1-2 kilo

günaydınnnn.bende rüyamda @aeben i gördüm.2mizde hamileymişiz o doguruyor.bende doguruyorum ama diyorlar ki seninki ikiz biri hala içinde .onu doğurmak için baya bi ugrastım.sonunu hatırlamıyorum.
Hayir olsun iki guzel haber alacaksin birini hemen digerini sonra ))

Amaaaaaaaaaaaaan MazaAllah ne olmuştur ev şimdi

iyisin ama dünden beri sanki ... gece son altın vuruşunu yapıp bıraktı seni şükür

Cook gecmis olsun canim insallah bisey cikmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…