Allah şifa versin canım
Geçmiş olsun nehirim kuzum
Wc nin olmaması fena oluyor ya, kayısı falan işe yarıyor mu onları denesen bir?bir tartıldımm sabah 63,6
sonra bir daha çıktım 64,6 nasıl ldu anlamadımmm
yanlışlıkla çıktı 63,6 sanrsamm keşke gerçek olaydı
düne göre -400
cumaya göre -100
wc 3. gün yokk
ins canim cok sagol yarim kilo gitmis bileGünaydın ersesiii
Kaçamaksız bir gün olsun sana da ...
bir tartıldımm sabah 63,6
düne göre -400
cumaya göre -100
wc 3. gün yokk
hiç emar çektirmişmiydin. Bende kist ve menüsküs olduğu için heleki bu mevsimde hep o teyzeler gibiyim. Sülüğü taktırdım rahat ettim hamd olsun.. Bir ay sonra yine yaptıracağım, tam rahatlayayaım diye..
Tartı diyor ki sana .. banuuu asl7nda 63.6 sün ama çık artık şu wc ye
Yarın isteyecepim mr tatlım .
Geçen ay film çekildi spor kaynaklı ödem dedi.
1 aydır spor yapmıyorum sayılır ... hala var .
Sızı var böyle dayqnılmaz bi ağrı değil ama rahatsız edici
Görev gibi bakıyorsun olaya bende evde spor yaparken öyle yapıyordum 45 dakika geçsin diye tv ye baka kalıyordumdün eşim eve azcık erken geldi cocukları yedirip içirip ona emanet edip bi koşu yürüyüşe çıktım.yürüyüşe resmen koşarak çıkıyorum biran evvell yürüyüp dönmek için acele acele yürüyorum.yahu spor mu yapıyorum yoksa bi iş mi yetiştiriyorum belli değil.o arada da yapılacak tel görüşmem varsa yapıyorum.
ins canim cok sagol yarim kilo gitmis bile)
burda bi restorant var adı tok-yat bide aklıma öğrenciyken gece öğünümüz olan yat geber öğünü geldi.benim nöronlar bi bağlantı ağı kurdu Allah sonumu hayr getirsin.
Wc nin olmaması fena oluyor ya, kayısı falan işe yarıyor mu onları denesen bir?
Günaydınlar herkese çok güzel bir gün olur inşallahBen gribe döndüm dün burnumdaki eğrilik ve etten dolayı da nefes almakta güçlük çektim akşamım bayağı zorlu geçti şimdi aynı şekilde idare ediyorum
Efendim
Çok geçmiş olsun canımGünaydınlar herkese çok güzel bir gün olur inşallahBen gribe döndüm dün burnumdaki eğrilik ve etten dolayı da nefes almakta güçlük çektim akşamım bayağı zorlu geçti şimdi aynı şekilde idare ediyorum
Bende öyleyim sankiooo ozaman sen şanslısın ben spor sonrası eksilemeyenlerdenim.
Canım yarın sabah ilk gördüğün rakam çıkar benden söylemesibir tartıldımm sabah 63,6
düne göre -400
cumaya göre -100
wc 3. gün yokk
Canım dün
cnm beniki baya baya bi kronik yaaa
diyet yapıncada daha çok nüks ediyor
kayısı filan çözüm degil artık bana
keten tohumu yagı alıcam bi aktara denk gelsem
sabah kahvesi var ya bende hızlı şarj etkisi yapıyor yanlız şuan şarjım yüzde 300 dolu fazlası kafa yapıyro
Kronikleşmesi fena olmuş. Bir doktora uğrasan hani düzenleyici bir şeyler belki daha rahatlatıcı olur. Ben diyetle birlikte haftada 2 bazen 3 gün probiyotik kullanmaya başladım. O da bazen gereğinden fazla çalıştırıyor ama başka türlü baş edemedim. Kronikleştiyse diyetten sonra korumad avs de canını sıkabilir o yüzden bi doktora uğramak iyi olabilir. Geçmiş olsun canım..
cnm beniki baya baya bi kronik yaaa
diyet yapıncada daha çok nüks ediyor
kayısı filan çözüm degil artık bana
keten tohumu yagı alıcam bi aktara denk gelsem
Evet akşam nefes alamıyorum diye resmen kafamı duvarlara vuracaktım nefes almak ne kadar önemli hiç değerini bilmiyoruz bazı şeylerinÇok geçmiş olsun, malum geçiş havaları.. burunda sıkıntı varsa grip çok daha zor geçiyor. Tez vakitte toparlarsın inşallah.
Efendim
Çok geçmiş olsun canım
Bende öyleyim sanki
Canım yarın sabah ilk gördüğün rakam çıkar benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?