Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tartı diyor ki sana .. banuuu asl7nda 63.6 sün ama çık artık şu wc ye

Yarın isteyecepim mr tatlım .
Geçen ay film çekildi spor kaynaklı ödem dedi.
1 aydır spor yapmıyorum sayılır ... hala var .
Sızı var böyle dayqnılmaz bi ağrı değil ama rahatsız edici

burda bi restorant var adı tok-yat bide aklıma öğrenciyken gece öğünümüz olan yat geber öğünü geldi.benim nöronlar bi bağlantı ağı kurdu Allah sonumu hayr getirsin.

ayyyy inşş yaaaaa , 63.6 olsam 10 numara 30 yıldız olur vallaaaa
ama bakalım wc bir gelse

Görev gibi bakıyorsun olaya bende evde spor yaparken öyle yapıyordum 45 dakika geçsin diye tv ye baka kalıyordum

kızlar rüyalarınız hayır olsun inşş, ama seninkine çok güldüm ausçekyat Ausencia ada81 yorum süperr

Bilinç altımda ada hep bi koltukta

ins canim cok sagol yarim kilo gitmis bile)

Ooooo

Seferoğullarına transferdin sen di miii _AYNURA_ duydun mu

burda bi restorant var adı tok-yat bide aklıma öğrenciyken gece öğünümüz olan yat geber öğünü geldi.benim nöronlar bi bağlantı ağı kurdu Allah sonumu hayr getirsin.

Bu bağlantıların sonu nereye varır bi düşündüm de

Çok geçmiş olsun, malum geçiş havaları.. burunda sıkıntı varsa grip çok daha zor geçiyor. Tez vakitte toparlarsın inşallah.

Efendim
Çok geçmiş olsun canım
ooo ozaman sen şanslısın ben spor sonrası eksilemeyenlerdenim.
Bende öyleyim sanki
Canım yarın sabah ilk gördüğün rakam çıkar benden söylemesi

cnm beniki baya baya bi kronik yaaa
diyet yapıncada daha çok nüks ediyor

kayısı filan çözüm degil artık bana

keten tohumu yagı alıcam bi aktara denk gelsem
Canım dün irmae benim oğlana probiyotik önerdi, nbl marka aldırdım dün, büyükler içinde var dene istersen

cnm beniki baya baya bi kronik yaaa
diyet yapıncada daha çok nüks ediyor

kayısı filan çözüm degil artık bana

keten tohumu yagı alıcam bi aktara denk gelsem
Kronikleşmesi fena olmuş. Bir doktora uğrasan hani düzenleyici bir şeyler belki daha rahatlatıcı olur. Ben diyetle birlikte haftada 2 bazen 3 gün probiyotik kullanmaya başladım. O da bazen gereğinden fazla çalıştırıyor ama başka türlü baş edemedim. Kronikleştiyse diyetten sonra korumad avs de canını sıkabilir o yüzden bi doktora uğramak iyi olabilir. Geçmiş olsun canım..

Çok geçmiş olsun, malum geçiş havaları.. burunda sıkıntı varsa grip çok daha zor geçiyor. Tez vakitte toparlarsın inşallah.
Evet akşam nefes alamıyorum diye resmen kafamı duvarlara vuracaktım nefes almak ne kadar önemli hiç değerini bilmiyoruz bazı şeylerin
Efendim

Çok geçmiş olsun canım

Bende öyleyim sanki

Canım yarın sabah ilk gördüğün rakam çıkar benden söylemesi

Sağol kuzum

Günaydınlar :)

Ya hu spor şişirebilir mi ? Görüntü olarak inceldiğimi hissediyorum ama tartı aynı gibi

Ausencia kapteniçem neyi yanlış yapıyorum ben akıl ver bana

Ramazan diyet listesi

Sahur:

Açık çay (şekersiz)
1 adet haşlanmış yumurta ve
3 dilim peynir
3-4 dilim ekmek
2 ceviz
Domates, salatalık

İftar:

1-2 hurma

1 kepçe çorba

10-20 dakika sonra:

1. seçenek – 5 yemek kaşığı sebze yemeği ve 1 büyük kâse cacık, 2 dilim ekmek, salata;

2. seçenek – 5 yemek kaşığı zeytinyağlı ve sebze yemeği, yoğurtlu salata, 2 ufak dilim pide, salata;

3. seçenek – 3 adet ızgara köfte veya ızgara tavuk, közlenmiş sebze salatası, 1 su bardağı ayran, 2 dilim ekmek, salata.

Yemekten sonra yeşil çay.

Yarım saat sonra: bir porsiyon meyve, haftada 1 kez 1 porsiyon sütlü tatlı.

Yarım saat sonra: 1 bardak ayran veya 1 bardak şekersiz limonata veya komposto; haftada 2 kez 2 top dondurma.

Not: ekmeğiniz tam buğday, çavdar veya kepekli olsun;

1 porsiyon meyve miktarı:

1 ufak elma;
1 ufak boy muz;
10 büyük tane üzüm;
1 ufak armut

Ender Saraç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…