Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte ben ne ameliyatlar oldum da burundan korkuyorum nedense. Ki yıllar önce kırılıp hatalı kaynama sorunu var ama bakalım olmadı kışa doğru ben de düşünüyorum artık, ağzım açık uyuyorum çünkü.
Krauterhof un selülit jeli çok güzel toparlıyor. Ben bi düzenli kullanamadım ama birlikte aldığımız ve düzenli yürüyüşte kullanan arkadaşı çok sağlam toparladı. Yalnız sürdüğünde ilk 15-20 dakika acayip yakıyor ısınıyor haberin olsun. :)

probitotikler çok pahalı geldi bana hep birde snaki işe yaramaz diye bir ön yargı oluşturdu bende
aslında lıp deneyebilirim hangi marka kullanıyorsun sen özelden yazabilirmisin ?

ya aslında bu sabag bende onu düşündüm
sabah kayısı bekletip suda onu içip gideyim dedim
yada incir yiyim , kirazda tam mevsimi zaten
yemek için

yarından itibaren yürüyüş öncesi meyvemi yiyip çıkıyım ben üstünede suu
inşş çözüm olur

kelebek biz senle çok benzeşiyoruz benimde atıştırma huyum var işte
hep ondan alıyorum kilo , atıştır atırştır
bi bakıyorum hiç birşey yok ortada ama dünya şey yemişim

yani abartı yiyorum
agzım boş durmuyor , bu if o yüzden çok iyi oldu banaa bırak aızma bişiy atmayı
yemegin suyundan tadına bile bakmıyorum
bildiign oruç .....

iç bacaklar içinde kullanabilirmiyiz aacaba

38 kilo mu, ya canım sen maşallah iradelisin, 38 kilo ne demek ramazanda almam da iki kilo anca veririm. Bir 5 kilo gitse ne güzel olur . 69 u görsem

ah ah bende atıştırıyordum, kahvaltı dışında öğünüm yoktu

aa işimdi baktımda çokta uygun ffiyatları
iç bacakalrı toparlarsa bende alabilirim yaaa

Nare83 kesinlikle yap ..ama alışkanlık haline getir ... zor da değil ..hooop koca avuç kiraz bir bardak ılık su ...

bak yarından itibaren göreyim menülerinde .

Yaaa evde koyacak yerin varsa al bi eliptik bisiklet omurluk olsun evde inan coook iyi geliyor popoyu baldiri tas gibi yapiyor kendini bile cimdikleyemiyorsun.... bende spora uzak kaldim bu aralar ramazanda geliyor baslamam lazim....

Yaaa evde koyacak yerin varsa al bi eliptik bisiklet omurluk olsun evde inan coook iyi geliyor popoyu baldiri tas gibi yapiyor kendini bile cimdikleyemiyorsun.... bende spora uzak kaldim bu aralar ramazanda geliyor baslamam lazim....
Bor ben sevemedim şu eliptigi sıkılmasam da yapsam keşke

38 kilo mu, ya canım sen maşallah iradelisin, 38 kilo ne demek ramazanda almam da iki kilo anca veririm. Bir 5 kilo gitse ne güzel olur . 69 u görsem

Olacak güzelim inşallah .
biraz haraketsiz kalacağız .... iftar sonrası yürüyüş için gaza getirsek birbirimizi

Ramazanda birde ne pişirsem derdi var

artık onu da burdan birbirimizin menülerinden kopya çeke çeke halledeceğiz inşallah

Nare83 kesinlikle yap ..ama alışkanlık haline getir ... zor da değil ..hooop koca avuç kiraz bir bardak ılık su ...

bak yarından itibaren göreyim menülerinde .

ben yıllarca öyle yaptım aslında
hep meyvemi yer , suyumu içer yürüeye çıakrdım sonra kahvaltı
yarından itibaren tekrar başlayım eski yönteme

Olacak güzelim inşallah .
biraz haraketsiz kalacağız .... iftar sonrası yürüyüş için gaza getirsek birbirimizi

artık onu da burdan birbirimizin menülerinden kopya çeke çeke halledeceğiz inşallah
Eşim yürür desem de iki çocukla yürüyüş değil sirk oluyor bizimki çocuklar babannede dursa biz karı koca yürüsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…