En doğrusu aslında bu, vücudu alıştırmak lazım.valla ben bu if te buldum çözümüüü
çokta rahat ettimm 58 e kadar ( 56 da olabilir mezun olduktan sonra hedef) bu yntemi kullanıcam
İç bacaklarda ne kadar etkili bilmiyorum, arkadaşım baya düzenli birisi şimdi o hem yürüyüşe çıkarken hem de pilates yaparken düzenli olarak kullanıyor. Sporlarını da düzenli yapıyor. Spor kremin etkisini, ya da krem sporun etkisini arttırmış olabilir. Ama etkisi çok güzel kızdaki. Ben de her görüştüğümüzde ben de kullanacağım artık düzenli diye gaza gelip sonra ya unutuyorum ya da sürmeye üşeniyorum. Ama kız kreminden çok memnun. Bana da hep kullan bak göreceksin işini çok iyi yapıyor falan diyor da işte tembellik hep benimkisi.iç bacaklar içinde kullanabilirmiyiz aacaba
Geçmiş olsun canım dikkat kendine ...Günaydınlar herkese çok güzel bir gün olur inşallahBen gribe döndüm dün burnumdaki eğrilik ve etten dolayı da nefes almakta güçlük çektim akşamım bayağı zorlu geçti şimdi aynı şekilde idare ediyorum
Kaptanım yalnız yanma olayı ciddi, o yüzden evdeyken başlayın kullanmaya, sonra kulaklarımı çınlatmayın arkamdan kötü kötübende baktım şimdi .... bende alacağım
Sağol canım benim nasılsınGeçmiş olsun canım dikkat kendine ...
,Kaptanım yalnız yanma olayı ciddi, o yüzden evdeyken başlayın kullanmaya, sonra kulaklarımı çınlatmayın arkamdan kötü kötü
Yani ben bunu "ne kadar yanacak yahu" deyip dışarıya çıkarken sürdüm ilk. İnsanlar bişi anlatıyor ama benim kafa tamamen baldırlarda maraş biberi tarlasında yürüyor gibiyim. Öyle ısıtıp yakıyor ama işini yapıyor.
Buğday ruşeymi aldım, ne yapıcam bilmiyorum
ben yıllarca öyle yaptım aslında
hep meyvemi yer , suyumu içer yürüeye çıakrdım sonra kahvaltı
yarından itibaren tekrar başlayım eski yönteme
Eşim yürür desem de iki çocukla yürüyüş değil sirk oluyor bizimkiçocuklar babannede dursa biz karı koca yürüsek
Kaptanım yalnız yanma olayı ciddi, o yüzden evdeyken başlayın kullanmaya, sonra kulaklarımı çınlatmayın arkamdan kötü kötü
Yani ben bunu "ne kadar yanacak yahu" deyip dışarıya çıkarken sürdüm ilk. İnsanlar bişi anlatıyor ama benim kafa tamamen baldırlarda maraş biberi tarlasında yürüyor gibiyim. Öyle ısıtıp yakıyor ama işini yapıyor.
Evet selülit jeli kavanoz içerisinde etiketi yeşil yazılıydı sanırım. Serumu falan da varmış da onları denemedim bilmiyorum ben de tam.,
selülüt jelimi ?
çok çeşiti var çünkü
Ben de çok sevdimm ifi. .valla ben bu if te buldum çözümüüü
çokta rahat ettimm 58 e kadar ( 56 da olabilir mezun olduktan sonra hedef) bu yntemi kullanıcam
Günaydın kızlar musmutlu sabahlar
Bende katıyım bari :)
her bir yere kattım ben onu .. şimdi buğday kepeği favorim ..
yoğurtta , meyve pürelerinde ... çorba da ... hep kullandım ...salata da ...
ay aklıma ne geldi , daha nişanlıyız eşimle ... bjk-fb maçı var , bir cafede izleyeceğiz ... sırtım ağrıyor nasıl , abime dedim şu ilaçtan sürsene , kımıldayamıyorum resmen ... yılların hıncını mı aldı neee bi sürmekneyse buluştuk eşimle .. gittik maç izliyoruz .. Allahım o ne yanmaaaaaaaaa sırtımı çaktırmadan koltuğa sürtüyorum yook , gittim wc ye elim erdiğince sildim sırtımı yook
iyi ki adam bitli mitli diyip evlenmekten vazgeçmedi
Ben de çok sevdimm ifi. .
Şu anda 20 saat sonrası kahvaltı yapıyorum...
Bugün erken yiyip kapatacam dükkanı.
Sabah erken kalkış var.
Birde yarın arkadaşa gidilecek öğlen iyi yiyip bu seferde öğlen kapatayim diyorum.
Bugünn iyiyimmm güzelimm dünnn bitiktimmmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
naber delim dolummmmmmmmm
Günaydın
Bugun daha vakitlice uyandik.
Sevindim tartida. Artilarimin cogu gitmiş. Çarşamba dan bunu gorebilmek mutlu etti beni.
Spora 2 gun ara verecektim bugunde mi yapsam acaba.
Dun gece nerde yattığımi bilmemisim oyle yormuş
Hah bu da aynısı işte.
her bir yere kattım ben onu .. şimdi buğday kepeği favorim ..
yoğurtta , meyve pürelerinde ... çorba da ... hep kullandım ...salata da ...
ay aklıma ne geldi , daha nişanlıyız eşimle ... bjk-fb maçı var , bir cafede izleyeceğiz ... sırtım ağrıyor nasıl , abime dedim şu ilaçtan sürsene , kımıldayamıyorum resmen ... yılların hıncını mı aldı neee bi sürmekneyse buluştuk eşimle .. gittik maç izliyoruz .. Allahım o ne yanmaaaaaaaaa sırtımı çaktırmadan koltuğa sürtüyorum yook , gittim wc ye elim erdiğince sildim sırtımı yook
iyi ki adam bitli mitli diyip evlenmekten vazgeçmedi
Bende katıyım bari :)
Bugünn iyiyimmm güzelimm dünnn bitiktimmmsen nasılsınn dün yazamadım okey zarı kadardı 3cm*3 cm gibi
İyilik temizlik filan işte şimdide dinlenmeceSağol canım benim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?