Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iç bacaklar içinde kullanabilirmiyiz aacaba
İç bacaklarda ne kadar etkili bilmiyorum, arkadaşım baya düzenli birisi şimdi o hem yürüyüşe çıkarken hem de pilates yaparken düzenli olarak kullanıyor. Sporlarını da düzenli yapıyor. Spor kremin etkisini, ya da krem sporun etkisini arttırmış olabilir. Ama etkisi çok güzel kızdaki. Ben de her görüştüğümüzde ben de kullanacağım artık düzenli diye gaza gelip sonra ya unutuyorum ya da sürmeye üşeniyorum. Ama kız kreminden çok memnun. Bana da hep kullan bak göreceksin işini çok iyi yapıyor falan diyor da işte tembellik hep benimkisi.
Probiyotik olarak ben nbl kullanıyorum ama diğer bütün markalar da aynı işi görüyordur bence açıkcası. Ama istersen hazır mevsimiyken önce Ausencia kaptanımın kiraz önerisini dene. Ben kullanmaya kullanıyorum ama önce doğal yöntem çözerse hep tercihim o. Paketli, hazır ürün kullanmaya pek bayılmıyorum normalde. :)

bende baktım şimdi .... bende alacağım
Kaptanım yalnız yanma olayı ciddi, o yüzden evdeyken başlayın kullanmaya, sonra kulaklarımı çınlatmayın arkamdan kötü kötü
Yani ben bunu "ne kadar yanacak yahu" deyip dışarıya çıkarken sürdüm ilk. İnsanlar bişi anlatıyor ama benim kafa tamamen baldırlarda maraş biberi tarlasında yürüyor gibiyim. Öyle ısıtıp yakıyor ama işini yapıyor.

Günaydın
Bugun daha vakitlice uyandik.
Sevindim tartida. Artilarimin cogu gitmiş. Çarşamba dan bunu gorebilmek mutlu etti beni.
Spora 2 gun ara verecektim bugunde mi yapsam acaba.
Dun gece nerde yattığımi bilmemisim oyle yormuş

,

selülüt jelimi ?
çok çeşiti var çünkü

Buğday ruşeymi aldım, ne yapıcam bilmiyorum

her bir yere kattım ben onu .. şimdi buğday kepeği favorim ..

yoğurtta , meyve pürelerinde ... çorba da ... hep kullandım ...salata da ...

ben yıllarca öyle yaptım aslında
hep meyvemi yer , suyumu içer yürüeye çıakrdım sonra kahvaltı
yarından itibaren tekrar başlayım eski yönteme

Eşim yürür desem de iki çocukla yürüyüş değil sirk oluyor bizimki çocuklar babannede dursa biz karı koca yürüsek

ay aklıma ne geldi , daha nişanlıyız eşimle ... bjk-fb maçı var , bir cafede izleyeceğiz ... sırtım ağrıyor nasıl , abime dedim şu ilaçtan sürsene , kımıldayamıyorum resmen ... yılların hıncını mı aldı neee bi sürmek neyse buluştuk eşimle .. gittik maç izliyoruz .. Allahım o ne yanmaaaaaaaaa sırtımı çaktırmadan koltuğa sürtüyorum yook , gittim wc ye elim erdiğince sildim sırtımı yook

iyi ki adam bitli mitli diyip evlenmekten vazgeçmedi

valla ben bu if te buldum çözümüüü
çokta rahat ettimm 58 e kadar ( 56 da olabilir mezun olduktan sonra hedef) bu yntemi kullanıcam
Ben de çok sevdimm ifi. .
Şu anda 20 saat sonrası kahvaltı yapıyorum...
Bugün erken yiyip kapatacam dükkanı.
Sabah erken kalkış var.
Birde yarın arkadaşa gidilecek öğlen iyi yiyip bu seferde öğlen kapatayim diyorum.

Bende katıyım bari :)

sen tek ögünmü yiyorsun ?
sabah yiyip bırakıyorsun dogrumu anladım ?

günaydınnnnnnnnnn şerimmmmmmmmm

anaaaam sen ne vakit artıydın da çoğu gitti

bence bugünde yap , yarın ara verirsin

Hah bu da aynısı işte.
Ben de yorumları okumuşum tavsiye edeni görmüşüm bir gaza gel sen, Allahım o nasıl sürmek iç bacak, baldır, kalça her yere buladım. Klimaya falan yaklaşıyorum popoyu dönüyorum falan ama yok yani. Ondan dedim dikkatli olun, benim kız beni uyarmadı siz yanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…