Günaydınnnn mutlu günler her kerkeseeee...bomba gibi bi kahvaltı yaptım...birazdan dışarı çıkıcam yine...ayyy kv yok evin tadını çıkaramadım ya popom yer görmüyo
Partiler alıp başını gidiyor sürekli çünkü , sen bunları umay abla ile bi tanıştırsana
en sevdiğim replikler
DelyDoly
ne güzel yaaaRabbim yerine ulaştırsın en ihtiyaç sahiplerine
bu arada tartı için , elbette senin tartı önemli ama aldığın verdiğin de ... yine de 2 kilo fazla gösteren bi tartı istemezdim
benim tartı diyetisyenden 1.3 eksikti mesela
Evetttt bu çok iyi geldi bana ve inanılmaz kolay geçiyor...
Geçen dolma yaptım pişti mi diye catalla kontrol ettim
Hah bak bugün arayan soran olmuş
Tel.da int.bitti ya o yüzden eve geçip kahvaltıya oturunca yaza bilirim anca.o yüzden geç geldim bugünde canım kaptaniçemmm...
Hahhahahaa çalmadımm çalmadımmm zatii bana akşamalarıı iyice mıyıyy oldunn deyip duruyolar yakındır akbaba uçuşu banaa yaparlar zannımcaa
Bence senn Matmazel olmalısın ♡♡♡
irmae
ay ben baktım bu kreme herkes memmun sıkılaştırıcı almam yeterli olurmu acaba
hem sıkılaştırıcı hemde selülüt jelmi kullanmalıyım
ikisine birden bakayım en iyisi ben
huhuuuu günaydın beybileeeeer
kaptanım bana manken demişşşş
sana uçuşşşş kimin haddine güzelim
ooooo yo yoooo çok bi mıyıl mıyıl o :))
süleyman efendi olayım benbende az izlememişm ha
masummmmmmmmm öyle iştahla yazmışsın ki , ara öğün yapacaksın diye korktum jelleri
Ben son 4 haftadır cumaya kadar hep artiydim ausum.günaydınnnnnnnnnn şerimmmmmmmmm
anaaaam sen ne vakit artıydın da çoğu gitti
bence bugünde yap , yarın ara verirsin
Ben son 4 haftadır cumaya kadar hep artiydim ausum.
Bi bu hafta çarşamba sabahindan tenuzlenmis gördüm.
Arti 100 gr ama ben eksi gormus gibi sevindim.
Düşün artik halimi
Ay masumum inan dışarı çıkasım yok...yarına ertelerim belki.yatıp uyumak istiyorum.hava da tam yatmalık yani.günaydın cnmmmm , ay bence çıkar tadını yaaa
Ben bugünde yapayim sporeeeee senin şovun özellikle çarşambadan sonra geldiğini bildiğimiz için ...
Günün tek geçilen şarkısııı kopuyoruzz kızlarr
Ay masumum inan dışarı çıkasım yok...yarına ertelerim belki.yatıp uyumak istiyorum.hava da tam yatmalık yani.
Kv pazar ya pazartesi geliyormuş
Ev yapimi yogurt günü baaanuuu.ay evinde yat dinlen demek istedim
bencede dışarı çıkma zaten
Aynen bitti temizlik çok şükür kirlemeye hazırİyiyim ben de şimdi bir yanda çayımla bakınıyordum bir denk gelemedik şimdi görünce dedim bir halini hatrını sorayım. Temizliği falan da görünce yoğuncasın diye düşündüm. İşler bitince daha çok görüşürüz inşallah.
Ev yapimi yogurt günü baaanuuu.
Sizin sutu sutu evde yokken kim alıyor?
Ay ben kankimi kırarmıyım...hemen yatdım uyudumay evinde yat dinlen demek istedim
bencede dışarı çıkma zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?