Gördüm gördüm canım ekliycem listeyi bi araoncelikle gunaydin herkese.
aus hatirlatti seni etiketlemeyi unutmusum@Ahu060812 dun 35 dk spor yapildi
Öğretmenleri falan var hazırda ama açık olursa aklımda olsun canımcımNe güzel benim aklım dolapta kalıyor gidip gelip o meyve bölümünü açıp yiyorum
Tabi ki canım hayırlı olsun tekrardan havuzlu falan ne güzel yaÖğretmen alımları var mı peki ? Biz eltimle konuşmuyoruz ama aklıma geldi onun okulu devlet sözleşmeli çalışıyor ama çok az para veriyorlardı öğleden sonra gidiyordu akşama kadar
günaydınnnn.bende rüyamda @aeben i gördüm.2mizde hamileymişiz o doguruyor.bende doguruyorum ama diyorlar ki seninki ikiz biri hala içinde .onu doğurmak için baya bi ugrastım.sonunu hatırlamıyorum.
Bende bugün öyle hafif yapıyım inşallah gider ödemlergünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bunu burada kişiye göre gözlemledik hep ..spor sonrası geçici artı çıkan arkadaşlar özellikle perşembeleri spor yapmıyor , cuma tartı için ... çarşamba da mümkünse yürüyüş gibi hafif egzersizler .
Ay ben kankimi kırarmıyım...hemen yatdım uyudum
Tamam canımcım çok sağolGördüm gördüm canım ekliycem listeyi bi ara
Öğretmenleri falan var hazırda ama açık olursa aklımda olsun canımcım
korkulu rüyamız
Bende bugün öyle hafif yapıyım inşallah gider ödemler
@begum75 mücverimmmmmmmmm
mimu88 mankenimmmmmmmmmmmm
ecemavi bacımmmmmmmmmmmmm
_AYNURA_ güzelliğimmmmmmmmmmmmmmmmmm
@_SARAYCA_ tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm
sabah tayfasından eksik kalanlar :)) diğerleri hani bana hani demesin ... bu isimler sabah uğrardı mutlaka
Kondisyon bisikletim den bildiriyorum. Tv karşısında da epey guzel oluyor. Kizim uyumusken firsat tabiki degerlendirilmeli
irmae
ay ben baktım bu kreme herkes memmun sıkılaştırıcı almam yeterli olurmu acaba
hem sıkılaştırıcı hemde selülüt jelmi kullanmalıyım
ikisine birden bakayım en iyisi ben
Aynen bitti temizlik çok şükür kirlemeye hazırsağol kuzum benim valla cayın favörüm oldu
Ay öyle iştahla geldin ki ben de sıkılaştırıcı jel alayım bu akşam bari. Bende sadece kremi var normalde.
Canım krauterhof un selülit jeli. Yalnız aynı uyarıyı yapayım, ısıtıcı etkisi var baya yakıyor bi 15-20 dk. O yüzden ilk denemeyi evdeyken yap.
Ne güzel canım yeşil çayı sevdirdiyse. Benim eşim de seviyor artık hık mık yapmadan içiyor. :) evin de güle güle ve geç kirlensin inşallah.
Ahuuuuuu ahuuuu yerim seni çiy çiy de pişmiş te...bak yenilirsek seferoğullarından kim artı ya da sabit çıkarsa benim ceza sporlarımı da yapacak haberiniz olsunHayırlı sabahlar kızlar
Bende bahçeyi suladım tavukları çıkardım civcivleri besledim evi yalandan topladım sütçü bekliyorum gelsin hemen çıkacam banka işleri falan var bende dün eliptikten fena artıdayım bugün leslie yapcam yarın yapmıycam asıl sporada cuma başlıycam iki hafta boşluktan Sonra fena ödem tuttum kiraz sapı maydonoz suyu Allah ne verdiyse cumaya kadar halletmem lazım yoksa_AYNURA_ beni çiğ çiğ yer.
Yaaaaaay ne uykucusun beeeee
atıcam seni kankiliktennn
hiç bana göre degil okadar uyumakkk
Sarkmaları toplamanın en iyi yolu spor canım.keşke zamanın olsa da bi yete yazılıp iyi bi hocayla çalışsanyaAusencia da aynı yorumu yapmışşş
kız karnım filan sarkık nebilim , iç bacaklarımm kötü onlarıda topalrlar deidm
bi gidip bakayım ilk fırsatta
Allah muhabbetinizi bozmasın canım :)Ohhh uyudum güzelce...dışarı da çıkmadım...evde arkadaşımla oturuyom.
Size şu arkadaşlarımı da anlatayım.ben kocamla universitede aynı sınıftaytık.şu arkadaş çiftimizden erkek olanda bizimle aynı sınıftaytık.daha ilk aydan kocam,arkadaşız ve ben sıkı 3dost olduk.son sınıfta biz nişanlandık ve biz yine 3sıkı dosttuk.evlendik yine aynı.evimize gelip giderdi.sonra o nişanlandı ve nişanlısı da eklendi arkadaşlığımıza.4iyi arkadaş olduk ve ailecek gel gitlere başladık.2yıl oldu evlendiler daha bi yapıştık.şimdi de böyle haftafa 1 2 kez görüşürüz.tüm tatillerle birlikte çıkar.tüm özel günlerimizi birlikte kutlarız.hep birlikteyiz maaşallah.bir birimiz için çok önemliyiz çok severiz....anlattım ki arkadaşımız dediyimde merak etmeyesinizben merak ederdim
Ahuuuuuu ahuuuu yerim seni çiy çiy de pişmiş te...bak yenilirsek seferoğullarından kim artı ya da sabit çıkarsa benim ceza sporlarımı da yapacak haberiniz olsun
Yaaaaainsan hiç uyudu diye kankisini silermi yaaaa
Sarkmaları toplamanın en iyi yolu spor canım.keşke zamanın olsa da bi yete yazılıp iyi bi hocayla çalışsan
Ohhh uyudum güzelce...dışarı da çıkmadım...evde arkadaşımla oturuyom.
Size şu arkadaşlarımı da anlatayım.ben kocamla universitede aynı sınıftaytık.şu arkadaş çiftimizden erkek olanda bizimle aynı sınıftaytık.daha ilk aydan kocam,arkadaşız ve ben sıkı 3dost olduk.son sınıfta biz nişanlandık ve biz yine 3sıkı dosttuk.evlendik yine aynı.evimize gelip giderdi.sonra o nişanlandı ve nişanlısı da eklendi arkadaşlığımıza.4iyi arkadaş olduk ve ailecek gel gitlere başladık.2yıl oldu evlendiler daha bi yapıştık.şimdi de böyle haftafa 1 2 kez görüşürüz.tüm tatillerle birlikte çıkar.tüm özel günlerimizi birlikte kutlarız.hep birlikteyiz maaşallah.bir birimiz için çok önemliyiz çok severiz....anlattım ki arkadaşımız dediyimde merak etmeyesinizben merak ederdim
Terası mda her sene çatıya yuva yapan bir serçe var.
Ayni serçe mi bilmiyorum ama her sene ayni yerde 1 yuva oluyor.
Az once çamaşır asmaya çıktım oda gelmis yuvaya gidecekmiş.
Beni görünce cirik cırık telasla ötmeye başladı.
Renklerinden anladım bu erkek olan idi.
Tamam oğlum dedim hızla çamaşırları asıp içeri girdim :
Adam evine girecek alla allaaa tabi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?