Aile hekimim kapıda beni görünce iptalaynen bakışı şöyle idi inanamadım dedi sizi görünce ne güzel zayıflamışsın dedi
Vayyy ne güzelAile hekimim kapıda beni görünce iptalaynen bakışı şöyle idi inanamadım dedi sizi görünce ne güzel zayıflamışsın dedi
Aile hekimim kapıda beni görünce iptalaynen bakışı şöyle idi inanamadım dedi sizi görünce ne güzel zayıflamışsın dedi
Ne kadar guzel ya.Ohhh uyudum güzelce...dışarı da çıkmadım...evde arkadaşımla oturuyom.
Size şu arkadaşlarımı da anlatayım.ben kocamla universitede aynı sınıftaytık.şu arkadaş çiftimizden erkek olanda bizimle aynı sınıftaytık.daha ilk aydan kocam,arkadaşız ve ben sıkı 3dost olduk.son sınıfta biz nişanlandık ve biz yine 3sıkı dosttuk.evlendik yine aynı.evimize gelip giderdi.sonra o nişanlandı ve nişanlısı da eklendi arkadaşlığımıza.4iyi arkadaş olduk ve ailecek gel gitlere başladık.2yıl oldu evlendiler daha bi yapıştık.şimdi de böyle haftafa 1 2 kez görüşürüz.tüm tatillerle birlikte çıkar.tüm özel günlerimizi birlikte kutlarız.hep birlikteyiz maaşallah.bir birimiz için çok önemliyiz çok severiz....anlattım ki arkadaşımız dediyimde merak etmeyesinizben merak ederdim
Ayyy nr guzel ya acayip motivasyon olmuştur bu sana papatyam.Aile hekimim kapıda beni görünce iptalaynen bakışı şöyle idi inanamadım dedi sizi görünce ne güzel zayıflamışsınız dedi
yemekhaneden aradılar, maydanoz suyu kayyattık içermisin diye içmem mi dedimmm
kupamı kaptım gittim kahve içecektim aslında ben
ama ödem mödem ayagıda maydanoz içeyim dedimmm
artık saat 4:30 da french preste yeşilçay demleyip iki kupa içecegim
Hayırlı sabahlar kızlar
Bende bahçeyi suladım tavukları çıkardım civcivleri besledim evi yalandan topladım sütçü bekliyorum gelsin hemen çıkacam banka işleri falan var bende dün eliptikten fena artıdayım bugün leslie yapcam yarın yapmıycam asıl sporada cuma başlıycam iki hafta boşluktan Sonra fena ödem tuttum kiraz sapı maydonoz suyu Allah ne verdiyse cumaya kadar halletmem lazım yoksa @_AYNURA_ beni çiğ çiğ yer.
Kondisyon bisikletim den bildiriyorum. Tv karşısında da epey guzel oluyor. Kizim uyumusken firsat tabiki degerlendirilmeli
İşyeri mutfağı da tam sana göre
Yemez yemez sen devam et seferiğlu
Maaşallah açıldın shery yeni işin de hayırlı olsun
Evet ece cim Sagol cidden duzeldim Şükür.İşyeri mutfağı da tam sana göre
Yemez yemez sen devam et seferiğlu
Maaşallah açıldın shery yeni işin de hayırlı olsun
ayyyyy benimde hep sağdan ağrılar geliyor pazar günüde benim regli günüm keşke ramazan sonunda olaydımmm 1 gün tutup sonra 6 gün ara vermek zorunda kalacam....oooo süperr iyi yapmışsın
bizim adanın formülü
yarın akşamda yapıcam ben evde kaynatırım
ama soldan soldan bir agrı geliyor regli agrısı snaırım
hahahah adanın formülünü adamın formülü diye okudum hııım demekki masumun eşide içiyormuş maydanoz suyunuoooo süperr iyi yapmışsın
bizim adanın formülü
yarın akşamda yapıcam ben evde kaynatırım
ama soldan soldan bir agrı geliyor regli agrısı snaırım
masumcum bu kiraz işe yarıyor anacım öğle aramda kiraz yedim söylemesi ayıp koştur wc) gerçi üstüne birde türk kahvesi içmiştim hangisi tetikledi bilemedimmm ))
hahahah adanın formülünü adamın formülü diye okudum hııım demekki masumun eşide içiyormuş maydanoz suyunu
benim kp face var ama bizim yok hahahahoo süper şeryyyyy
bende bi koşuya başlasam fena olmayacak
bu cuma yapıcam inşş
eşim kv face açtı, allahım sabah beni aramışş ee banu ben bundan alnlayamadımm şurası soyle oldu
bi gün gelsem bakarmısın , akşama gelde bakayım dedimm
anam kaç yaşında kadın çok lazımdı
akraba takip edecek
şimdi gelince malum akşam benim balkon sefası
benimd edilim durma z, kahve mi , çaymı çorbamı
kurabiyelerde hazır yapılmış oh misss
bugünde bendeler yani
ya yaa tabi ne demezsinnn
ben onalrı içerken eşim uzaylı görmüş gibi bakıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?