Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı günler kızlar bugün okulda kermes vardı sarma sardım pasta yaptım sattım geldim bide baktım geçmiş uçmuş çeneler çalışmış
ahhhh bide ben sarma sarabilsemmm her biri odun gibi oluyor azda koyuyorum malzeme hiç değişmiyor herbiri mangallık odunlar gibi oluyor valla )) halbuki o kadar çook severim ki sarmayı şimdi memlkete giderken ablamdan ve anamdan isteyem yapsınlar bol bol yiyem.. gerçi düğün var acep düğünden sonra mı yapsalar ))

Allah bozmasın dostluğunuzu ...
ben sıkılırım ama öyle hep sürekli birlikte olmak bana göre değil... eni sonuuuuuu cılkııı çıkıyor birgün ... özel günlerde eşimle olmak isterim tatillerde ise denize gireceksem arkadaşlarımla olmak istemem ama bi tarihi gezisi doğa gezisi olabilir sıkıntı yok..... yaaa da ben çok mu resmi biriyim bilemedim ..
çook samimi olduğum arkadaşımla 1 ayda bir anca araşırız kiii paylaşımlarımız olmuştur kaynana çekiştirmişiz hahaha ))bend eonun o huyunu seviyorum aramayız arayıncada anlatırız birbirimize herşeyi terapi gibi kapatırız 1 ay aramayız birbirimizi hahaha biz değişiz demekki

uffffff gelmeyin emiiiiiiiii ben tek başımada konuşurum kiiii kızımda bana çekmişşşşş kimin geliniyim kp bi konuşur bi konuşur abowwww o anlatırken ben artık dinlemiyom bilemmm arada ayıp olmasın diye soru soruyom diyor ki kızım anlattım yaaaa tüh diyorum şimdi oradan başa alacak kiiii alıyordaaaaa tabii bu dediklerim 2 sene önceeeydiii ))

Ben yoğurtlu tavuk bol dereotlu salata yiyeceğim canım bir de limonlu tavuk çorbası içeceğim çünkü fena tıkandım yine
oyyy iyileşmedşn demi kuzum ben bugün itibarı ile atlattım gibi şükür arada öksürük oluyor o kadar neydiii o yaaaa Allah kimseye vermesin.... canım bal karabiber yap boğazı fena yakıyor ama iyi geliyor sanki ben bunu yapınca daha çabuk geçti gibi ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…