bol su kiraz yürüyüş kahvaltı direkt wcbende kahvaltıda yeidm kiraz bugün
ama artık meyvemi
yürüme öncesine alıcam
bol su kiraz yürüyüş kahvaltı direkt wc))))
ahhhh bide ben sarma sarabilsemmm her biri odun gibi oluyor azda koyuyorum malzeme hiç değişmiyor herbiri mangallık odunlar gibi oluyor vallaHayırlı günler kızlar bugün okulda kermes vardı sarma sardım pasta yaptım sattım geldim bide baktım geçmiş uçmuş çeneler çalışmış
Allah bozmasın dostluğunuzu ...Ohhh uyudum güzelce...dışarı da çıkmadım...evde arkadaşımla oturuyom.
Size şu arkadaşlarımı da anlatayım.ben kocamla universitede aynı sınıftaytık.şu arkadaş çiftimizden erkek olanda bizimle aynı sınıftaytık.daha ilk aydan kocam,arkadaşız ve ben sıkı 3dost olduk.son sınıfta biz nişanlandık ve biz yine 3sıkı dosttuk.evlendik yine aynı.evimize gelip giderdi.sonra o nişanlandı ve nişanlısı da eklendi arkadaşlığımıza.4iyi arkadaş olduk ve ailecek gel gitlere başladık.2yıl oldu evlendiler daha bi yapıştık.şimdi de böyle haftafa 1 2 kez görüşürüz.tüm tatillerle birlikte çıkar.tüm özel günlerimizi birlikte kutlarız.hep birlikteyiz maaşallah.bir birimiz için çok önemliyiz çok severiz....anlattım ki arkadaşımız dediyimde merak etmeyesinizben merak ederdim
bencede matmazelBence senn Matmazel olmalısın ♡♡♡
yokkk kızzz bana dedi mankennnnhuhuuuu günaydın beybileeeeer
kaptanım bana manken demişşşş
bencede matmazel)) kuralları olan disiplinli )))
ortalık 56 matmazel diyorki nihal piyano dersine geçelim hahahahahben olsam anammmm ne piyanosuu görmüyon mu ortalığı hahahahaha
kız ada çok komiksin haaaaa
"ben olsam anammmm ne piyanosuu görmüyon mu ortalığı"
hep öyle ama onun tepkileriii
kimi çekiştiriyorsunuz ayolevet gayet soguk, resmiiii
hızımızı alamadık artık hayali karakterlere sardık
matmazel aşkı memnu daki
Ben yoğurtlu tavuk bol dereotlu salata yiyeceğim canım bir de limonlu tavuk çorbası içeceğim çünkü fena tıkandım yineakşama ne yiyeceksiniz ???
ben z. y. yeşil fasülye bir tabak
1 kase yoğurt)
Öğlen salata ayran yedim, akşam da salata Yoğurt düşünüyorumakşama ne yiyeceksiniz ???
ben z. y. yeşil fasülye bir tabak
1 kase yoğurt)
Temizlik ev işi bitmez şekerimAy temizlik bitmiyor, fenalık geldi ya
oyyy iyileşmedşn demi kuzum ben bugün itibarı ile atlattım gibi şükür arada öksürük oluyor o kadar neydiii o yaaaa Allah kimseye vermesin.... canım bal karabiber yap boğazı fena yakıyor ama iyi geliyor sanki ben bunu yapınca daha çabuk geçti gibiBen yoğurtlu tavuk bol dereotlu salata yiyeceğim canım bir de limonlu tavuk çorbası içeceğim çünkü fena tıkandım yine
bitmezzz canımmm yaparsın yaparsın aynıAy temizlik bitmiyor, fenalık geldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?