Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia güzelimmm hahh şimdide norm dilemee dolandı benim yaa
Basbayağı gizli bilgi bu
Dur biraz şok olayım
Ben bunu sanki bilmiyorum
Bana dediler! “Deli deli deli!”

o benim eşime armağan ettiğim şarkı

söylemesi ayıp lakabı deli de harbiden en az 3-4 arkadaşının telinde deli diye kayıtlı liseden beri...
beni görünce çomağını sakladı o ayrı

Ablamin odasi camina her sene bir cift kumru yuva yapıyor muş.
Oda kiyamiyo asla da kiymaz.
Ailecek hayvan severi biz
Annem tavuklarini kizlarim diye sever.
Beni Boyle sevdigini gormedim diye takilirimbende ona

bende çok severim ... kıyamam hiç birine ...

Gözümü açamıyorum öğlenden beri kalkayım da bi Leslie patlatayım havam dağılsın

Ayyy inşaallah.
Keske 1800 gitsede 69 u görsem.
Askimmm 6 li rakamlar.
3.5 senedir görmedim

vuslat yakın canımmmmmmmmmm çoook yakın

Teşekkür ederim canım bakayım bende..
Ben daha sallama içiyorum yokki yolumun üzerinde bir aktar
Aile hekimim kapıda beni görünce iptal aynen bakışı şöyle idi inanamadım dedi sizi görünce ne güzel zayıflamışsınız dedi

bencede matmazel )) kuralları olan disiplinli )))

ortalık 56 matmazel diyorki nihal piyano dersine geçelim hahahahah ben olsam anammmm ne piyanosuu görmüyon mu ortalığı hahahahaha
Ayyy ada güldürdün beni
Allahta seni guldursun.

Gözümü açamıyorum öğlenden beri kalkayım da bi Leslie patlatayım havam dağılsın
Oyyy oyyy nazar mı değdi yoksamm.
Maşallah demedi dr un .

Kahvaltıyı öyle bi yemişim ki acıkmadım bile.5.45 te biraz dut ve azcık peynir yedim.evdekilere de fırında tavuk ve pattates yapıyorum...acıkırsam kocamla tavuk yerim...umarım acıkmam ama...
bence yiyeydin ... geç sana yaramıyor .
hee %100 acıkmama garantili isen kal böyle

Bu arada sacim karamel de olmadi
Küllu kumral diyelim

o saçta bu ara yaşadığı kadar kimlik bunalımı yaşamamıştır bence

Teşekkür ederim canım bakayım bende..
Ben daha sallama içiyorum yokki yolumun üzerinde bir aktar

Ayyy ada güldürdün beni
Allahta seni guldursun.

Oyyy oyyy nazar mı değdi yoksamm.
Maşallah demedi dr un .
Ben de aktardan almadım, çaykurun kendi çayı var marketlerde, sallama değil demleme "zümrüt yeşil çay" diye yazıyor üzerinde ondan demliyorum. Güvenecek aktar aramak yerine direkt çaykurdan aldım.

Ben de aktardan almadım, çaykurun kendi çayı var marketlerde, sallama değil demleme "zümrüt yeşil çay" diye yazıyor üzerinde ondan demliyorum. Güvenecek aktar aramak yerine direkt çaykurdan aldım.

Aaaa alırım kii o zaman çok sağol canım tekrardan.
Bu arada haftaya kapisalim mı

Sevdim çok güźel oluyor sağol inşallah öyle olur inşallah

Menüm
Sabah 09:30
Beyaz peynirli 1 yumurta
3 ceviz
4-5 cherry domates
2 etiform
Çay

Akşam 16 : 30
1,5 dolma biber Yoğurtlu
Kızım börek istemişti 2 küçük dilim yedim ama yakacagumm birazdan
2si bir arada

Şimdi yeşil çay içiyorum
Su 3 olur
Ausencia

İrade zayıflığından ölen bana bir haftada üçüncü misafir geliyor. Akşam onlara yüne pasta börek, bana yine yeşil çay var. Hayır bi de asabileşiyorum yiyemeyince, Allahtan gelenler beni biliyor da üstlerine alınmıyorlar.

Ben yedimm börek ama hemen yakacagumm birazdan zaten 24 saat sonra yağa dönüşüyormus "Dönüştürmem " : : :

Ben dişciye gittim kontoröle ordan 1 saat yürüdüm anneme uğradım öğlen yemegim oraya denk geldi yemek yedık tatli trilice vardı yemedim geldim biraz kızdı bende şekerim çıkar benide düşün dedim
Ahu060812 diştiden sonra 1 saat yürüdüm yanız benim ayaklar çok canımı yakıyor önerisi olan var mı arka kısmı su topladı sonra söndü canım çok yanıyor

Oyy çok acir o geçmiş olsun.
Niye oluyor kii çorabin ve ayakkabi önemli onlara dikkat etmek lazım.

Ben yedimm börek ama hemen yakacagumm birazdan zaten 24 saat sonra yağa dönüşüyormus "Dönüştürmem " : : :
Beni bir böreği bir dilim keki telafi etmem 3-4 günden fazla sürüyor. Yiyemem Gecenin bir yarılarında sırtım ağrıya ağrıya sarıp derin dondurucuya attığım sarmalardan pişiricem, ben o kadar sırt ağrıtayım başkaları yesin diye gerginlik gelmeye başladı bile. İnsanlar tabaklarını yerken pis pis bakmasam bari.

oyyyyyyyyy dolma sonrası börek ....tez yakıla teez

bu da bir sınaaaav , ya sabır diyeceğiz ya sabır

tabi ki yemeyeceksin efserim ... artık bize cız mız coz moz yok ...listenin şanlı gülleri huuuu 7. takım güzelleri huuuuuuuuuuuuu

Canım çok geçmiş olsun. Ayakkabını tam ayağına oturacak şekilde sıkıca bağlıyor musun yoksa ayak biraz rahat sallanıyor mu içinde? Rahat sallanma modunda da zedeleyip su toplamaya sebep olabiliyor.

ayakkabıdan olabilirrr mi efser acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…