Ausencia güzelimmm hahh şimdide norm dilemee dolandı benim yaa
Basbayağı gizli bilgi bu
Dur biraz şok olayım
Ben bunu sanki bilmiyorum
Bana dediler! “Deli deli deli!”
Ablamin odasi camina her sene bir cift kumru yuva yapıyor muş.
Oda kiyamiyo asla da kiymaz.
Ailecek hayvan severi biz
Annem tavuklarini kizlarim diye sever.
Beni Boyle sevdigini gormedim diye takilirimbende ona
Gözümü açamıyorum öğlenden berikalkayım da bi Leslie patlatayım havam dağılsın
Ayyy inşaallah.
Keske 1800 gitsede 69 u görsem.
Askimmm 6 li rakamlar.
3.5 senedir görmedim
Teşekkür ederim canım bakayım bende..Ay öyle iştahla geldin ki ben de sıkılaştırıcı jel alayım bu akşam bari. Bende sadece kremi var normalde.
Canım krauterhof un selülit jeli. Yalnız aynı uyarıyı yapayım, ısıtıcı etkisi var baya yakıyor bi 15-20 dk. O yüzden ilk denemeyi evdeyken yap.
Ne güzel canım yeşil çayı sevdirdiyse. Benim eşim de seviyor artık hık mık yapmadan içiyor. :) evin de güle güle ve geç kirlensin inşallah.
Aile hekimim kapıda beni görünce iptalaynen bakışı şöyle idi inanamadım dedi sizi görünce ne güzel zayıflamışsınız dedi
Ayyy ada güldürdün benibencede matmazel)) kuralları olan disiplinli )))
ortalık 56 matmazel diyorki nihal piyano dersine geçelim hahahahahben olsam anammmm ne piyanosuu görmüyon mu ortalığı hahahahaha
Oyyy oyyy nazar mı değdi yoksamm.Gözümü açamıyorum öğlenden berikalkayım da bi Leslie patlatayım havam dağılsın
bence yiyeydin ... geç sana yaramıyor .Kahvaltıyı öyle bi yemişim ki acıkmadım bile.5.45 te biraz dut ve azcık peynir yedim.evdekilere de fırında tavuk ve pattates yapıyorum...acıkırsam kocamla tavuk yerim...umarım acıkmam ama...
Bu arada sacim karamel de olmadi
Küllu kumral diyelim
Ben de aktardan almadım, çaykurun kendi çayı var marketlerde, sallama değil demleme "zümrüt yeşil çay" diye yazıyor üzerinde ondan demliyorum. Güvenecek aktar aramak yerine direkt çaykurdan aldım.Teşekkür ederim canım bakayım bende..
Ben daha sallama içiyorum yokki yolumun üzerinde bir aktar
Ayyy ada güldürdün beni
Allahta seni guldursun.
Oyyy oyyy nazar mı değdi yoksamm.
Maşallah demedi dr un .
Ben de aktardan almadım, çaykurun kendi çayı var marketlerde, sallama değil demleme "zümrüt yeşil çay" diye yazıyor üzerinde ondan demliyorum. Güvenecek aktar aramak yerine direkt çaykurdan aldım.
Sevdim çok güźel oluyorAy öyle iştahla geldin ki ben de sıkılaştırıcı jel alayım bu akşam bari. Bende sadece kremi var normalde.
Canım krauterhof un selülit jeli. Yalnız aynı uyarıyı yapayım, ısıtıcı etkisi var baya yakıyor bi 15-20 dk. O yüzden ilk denemeyi evdeyken yap.
Ne güzel canım yeşil çayı sevdirdiyse. Benim eşim de seviyor artık hık mık yapmadan içiyor. :) evin de güle güle ve geç kirlensin inşallah.
Olur, bana da hem ramazanda aç gözlülül yapmamak için motivasyon olur.Aaaa alırım kii o zaman çok sağol canım tekrardan.
Bu arada haftaya kapisalim mı
Olur, bana da hem ramazanda aç gözlülül yapmamak için motivasyon olur.
İrade zayıflığından ölen bana bir haftada üçüncü misafir geliyor. Akşam onlara yüne pasta börek, bana yine yeşil çay var.Hayır bi de asabileşiyorum yiyemeyince, Allahtan gelenler beni biliyor da üstlerine alınmıyorlar.
Ben dişciye gittim kontoröle ordan 1 saat yürüdüm anneme uğradım öğlen yemegim oraya denk geldi yemek yedık tatli trilice vardı yemedim geldimbiraz kızdı bende şekerim çıkar benide düşün dedim
Ahu060812 diştiden sonra 1 saat yürüdüm yanız benim ayaklar çok canımı yakıyor önerisi olan var mı arka kısmı su topladı sonra söndü canım çok yanıyor
Beni bir böreği bir dilim keki telafi etmem 3-4 günden fazla sürüyor. YiyememBen yedimm börek ama hemen yakacagumm birazdan zaten 24 saat sonra yağa dönüşüyormus "Dönüştürmem ": : :
Menüm
Sabah 09:30
Beyaz peynirli 1 yumurta
3 ceviz
4-5 cherry domates
2 etiform
Çay
Akşam 16 : 30
1,5 dolma biber Yoğurtlu
Kızım börek istemişti 2 küçük dilim yedimama yakacagumm birazdan
2si bir arada
Şimdi yeşil çay içiyorum
Su 3 olur
Ausencia
İrade zayıflığından ölen bana bir haftada üçüncü misafir geliyor. Akşam onlara yüne pasta börek, bana yine yeşil çay var.Hayır bi de asabileşiyorum yiyemeyince, Allahtan gelenler beni biliyor da üstlerine alınmıyorlar.
Ben dişciye gittim kontoröle ordan 1 saat yürüdüm anneme uğradım öğlen yemegim oraya denk geldi yemek yedık tatli trilice vardı yemedim geldimbiraz kızdı bende şekerim çıkar benide düşün dedim
Ahu060812 diştiden sonra 1 saat yürüdüm yanız benim ayaklar çok canımı yakıyor önerisi olan var mı arka kısmı su topladı sonra söndü canım çok yanıyor
Canım çok geçmiş olsun. Ayakkabını tam ayağına oturacak şekilde sıkıca bağlıyor musun yoksa ayak biraz rahat sallanıyor mu içinde? Rahat sallanma modunda da zedeleyip su toplamaya sebep olabiliyor.Ben dişciye gittim kontoröle ordan 1 saat yürüdüm anneme uğradım öğlen yemegim oraya denk geldi yemek yedık tatli trilice vardı yemedim geldimbiraz kızdı bende şekerim çıkar benide düşün dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?