Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy nr guzel ya acayip motivasyon olmuştur bu sana papatyam.
Bende bi kac ay once ayni seyi aile hekimim icin3düşünmüştüm.
Kadin evlendikten sonra incecik olmasa da en az 10 kilo vermişti ve gerçekten cok farketmişti
Çok iyi hissettim Sherimm ya. Içimde kelebekler uçuştu resmen yüzünüz parlıyor gòzlerinizin içi gülüyor. Inanın yaşınızda en fazla 30-32 gibi der sizi gören dedi. mutluluktan uçarak çıktım odasından

Betulina tartıya 2 gün kaldı şekerim .... azıcık bir şeylere başladın di mii ? cuma bayılmayalım şuracığa

Betulina tartıya 2 gün kaldı şekerim .... azıcık bir şeylere başladın di mii ? cuma bayılmayalım şuracığa
bayılsakta ayılsakta geldim artık yapcak bir şey yok gidince daha kötü olacak, o sebeple olanla cuma günü burda sizi bayacam malesef

bayılsakta ayılsakta geldim artık yapcak bir şey yok gidince daha kötü olacak, o sebeple olanla cuma günü burda sizi bayacam malesef

Sen şimdi battı balık yapmışsındır da cumaya 80 deme de

ayyyyy dersen de de beeee dersen deeeeeeeeee

Ausencia paylaşırsa şaşırmammm ahahahaha

ben seneler evvel babama demiştim ... yok uğraşamam dedi .. bizden kimse yoktur dedi .. babam lise ve üniversite arkadaşları ile 50 senedir hala çok sık görüşür

gel dedim bakalım .... ooooo bütünn arkadaşları orda ... bi heveslendi ... hele bi foto vardı ..yıllardır görmemiş (bence eski sevgilisi idi )

aç aççç bakayım fotoyu dedi ... açtım ...oyyyyyyyyyyyyy ayseeel oyyyy .... nolmuşsun diye ekrana bakışı vardı ki

benden hızlı kimse menü paylaşamaz

sabah aspir yagı+su

kahvaltı 08:00
1 kk süzme peynir
1 yumurta
maydanoz,dom-sal-bib
10 zeytin
15-20 kiraz

öglen 13:00
bol peynirli salata
1 kase yogurt
3 tam ceviz
1tabak z.yaglı fasulye

içecekler
3 lt su ( hnüz 2,5 3 olur )
3 yeşilçay
1 kupa maydanoz suyu
1 soda
1 kahve ( evde 2 olurr)

buda akarabalara bakmak için açtı yaa
can sıkıntısındannn
o degilde hergün artık tepemdeeee

öğlen dolma olmadığıı görünce çok sevinmiştim zaten ..o kısmı okumuştum geçmişte

sabaha eksi 300 daha diyorum ...var mı arttıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…