öğlen dolma olmadığıı görünce çok sevinmiştim zaten ..o kısmı okumuştum geçmişte
sabaha eksi 300 daha diyorum ...var mı arttıran
Öyle oldu tatlım yaaaabacımmmmmmmm okudum ya ...şov yapmışsın asm de
Vallaa paylaşş tatlım benimlee ben oynakkk fadimeetüm gün dinliyorum ... hele arabada ... kezban şarkısı var o yusufun favorisi :)
benim favorim sonumu görüyorum ....
Sonumu görüyorum geçiyo' zaman
Nerede uyanırım bilemem artık
Yine çok oluyorum ona da tamam
Kimsenin tribini çekemem artık
Sarıı papatyammm maşallahh maşallahhhhÖyle oldu tatlım yaaaakadın çok mutlu ve motive etti beni sağolsun
Oyyyy zeytin gözlüm Sağol bitanem
Canımmm bir gün mezuniyet ve zafer kupasını kaldıracagız bir daha gelmesinnn kglalarımızzz gitsinlerrOyyyy zeytin gözlüm Sağol bitanemsana da maşallah kuzum
canim yazamasamda okuyorum takibimdesinizSelam
Aus bacı sabah 2 dk baktım nasıl gördün hemen
Canım arada 2 dk bakıp beni etiketleyen vs varmı diye bakıyorum o kadar
Bende her girdiğimde ersesi yi görüyorum ...
Hayrolsun.
Kolaymı dogurdum neyim oldu daktırım
Rabbım sıkıntılarımızı gidersin inşallah .aminn .
Inşallah tatlım Inşallah yakındırCanımmm bir gün mezuniyet ve zafer kupasını kaldıracagız bir daha gelmesinnn kglalarımızzz gitsinlerr
Ablamin odasi camina her sene bir cift kumru yuva yapıyor muş.Kedibochi o yuvalardan bende de var ... 3 cam da ... herkes yıkar ben asla dokunmam ...camlarımın içine .... etseler de kışın karda yağmurda bozulmadı biri... bu seneye hazır kaldı ...hoop geldi kuruldu şanslı çift
Patlattt patlatt kuzumm benim yürüyüş 80 dk bugünn muhtarın eşeği gibii full tempoo koşuşturdum geneeGözümü açamıyorum öğlenden berikalkayım da bi Leslie patlatayım havam dağılsın
Ayyy inşaallah.
yağ gidiyor yağ ..
hooop bir bakıcaksın tartı - 1200
Patlattt patlatt kuzumm benim yürüyüş 80 dk bugünn muhtarın eşeği gibii full tempoo koşuşturdum genee
1 aydir toplamda1 kilo bile veremedim.
Süper güzelll muthişş bir duygu tartıya da yansır merak etme güzelimm şimdi sen sarı şeker değilsin karamelim mi desek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?