Beni bir böreği bir dilim keki telafi etmem 3-4 günden fazla sürüyor. YiyememGecenin bir yarılarında sırtım ağrıya ağrıya sarıp derin dondurucuya attığım sarmalardan pişiricem, ben o kadar sırt ağrıtayım başkaları yesin diye gerginlik gelmeye başladı bile. İnsanlar tabaklarını yerken pis pis bakmasam bari.
Ayakabım çok iyi bir markanınki böyle olursa giyemiyecegim çok üzüldüm tam oturuyor ayagımaCanım çok geçmiş olsun. Ayakkabını tam ayağına oturacak şekilde sıkıca bağlıyor musun yoksa ayak biraz rahat sallanıyor mu içinde? Rahat sallanma modunda da zedeleyip su toplamaya sebep olabiliyor.
Spor ayakabısı degiseyi mi dersinayakkabıdan olabilirrr mi efser acaba ?
Ayyy bende sararken boynum tutulur boyun fitigim var sırtım da agirir tabii.Beni bir böreği bir dilim keki telafi etmem 3-4 günden fazla sürüyor. YiyememGecenin bir yarılarında sırtım ağrıya ağrıya sarıp derin dondurucuya attığım sarmalardan pişiricem, ben o kadar sırt ağrıtayım başkaları yesin diye gerginlik gelmeye başladı bile. İnsanlar tabaklarını yerken pis pis bakmasam bari.
Sandelet tarzı mı ?ayakkabıdan efser , bir süre giyme onu ... arkası açık ayakkabı kullan mümkünse ... yoksa acır gecene kadar
Sandelet tarzı mı ?
Hahhahaa bununn pelinsu gecelerr çokk hoş
Anaaa geçmiş olsun güzelim sağlam vurmuşş ayakkabıı
ayyy bugün iş uzun sürecek gibi
içtim suyu yeşil çayı şiştim yeminle
wc de gelmedi yarına kadar geldi geldi
gelmedi 2 tane b..k..s içerimm napayım
sabahtan itibaren meyve yiyip yürümece
Hic olmazdı iki ayagımda aynıAnaaa geçmiş olsun güzelim sağlam vurmuşş ayakkabıı
Benim ilk defa bukadar vurdu ayakabıAyy efse içim cız etti..
Offf bu kadar tahmin etmemistimm.
Tuhhh kardeşimde başına gelmişti canımm benle 10 km yürüyünce garibimin onunda kaliteli idi silikon altlık altıı şimdi çok rahat kullanıyorHic olmazdı iki ayagımda aynı
türk kahvesi yapınca telvesini ye ... valla bak .
ben zaten yerim sevdiğimden de ... o da wc
Evet corabın degmesine tahamülüm yokay çok acır efser yaaaaa
benimde olurdu eskiden
ayyy onu yerim anam onu yaparım
yemedigim kalmadı valla
Bakayım ayakabımı severek aldım ama iyleşene kadar giyemem galibaTuhhh kardeşimde başına gelmişti canımm benle 10 km yürüyünce garibimin onunda kaliteli idi silikon altlık altıı şimdi çok rahat kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?