Güzüldir ama erken bastırınca gena yaaaaçlık ne güzeldir yaaa ...
o zaman ednan ay pardon zafer 7.takımın
seveeer seveeeeer- 1 kg garanti nasıl sevmesin
zor sorma hocam
Demedi galiba hatırlamıyorum söylediğini kuzumTeşekkür ederim canım bakayım bende..
Ben daha sallama içiyorum yokki yolumun üzerinde bir aktar
Ayyy ada güldürdün beni
Allahta seni guldursun.
Oyyy oyyy nazar mı değdi yoksamm.
Maşallah demedi dr un .
yahu pozitif düşün ... dolaba atarken , aniden biri gelirken hazırda dursun demedin mi ? dedinnnnn dedinnnnnnnher Türk kadını der bunu
Ayyy bende sararken boynum tutulur boyun fitigim var sırtım da agirir tabii.
Ama sarma yerim yaa yılda bir sariyorum vermem kimseye
Geçen yıl evden herkes bişeyler yapıp getiriyordu. Ayy arkadaş sarma yapmış getirmiş ben şok valla sarma yapsam hayatta getirmem dedimm.
Yaa niye 3-4 gün olsun ki yakman..
Gayet de güzel spor yapiyorsun sen.
Ausencia kuzum dr gittin mi ?
Güzüldir ama erken bastırınca gena yaaa
Ya yemek bende ciddi bir tutku. Eskiden, hastalığımdan çok aktif spor yaptığım için hiç sıkıntı olmuyordu. Metabolizma da iyi çalışıyordu çılgınlar gibi yakıyordum. Hatta durumu şöyle söyleyeyim eşim 1,90 a 90 lık adam, ben bu adamın iki katı yiyordum ve "ay fazla yedik" demiyordum. Ama vücut hep zayıf ve fitti çünkü sabah 5'te kalkar ve profesyonel düzeyde günde en az 2,5 saat spor falan yapardım. İnsan dışı da yerdim. Öyle bir beslenme şeklinden şu anki beslenmeye geçmek bende otomatikman bir asabi emekli ruhu çıkarttı ortaya. Canım bişi çıktı ve yiyemiyorsam var ya anam yandı etraftakiler; sitede kötü park edenlere, çöpü yanlış yere koyanlara ve hiç bişi yapmayan masum insanlara deli sinirleniyorum. Ama insanlara Allahtan komik ve eğlenceli geliyor da sıkıntı çıkmıyor bıdır bıdır söylenmem. Törpüledim gerçi baya, geçen sefer hiç sıkıntı yapmadım birşeyler yenirken de nedense bugün yine geldiler.. " benim yapana kadar canım çıksın, bi lokma bile yiyemeyeyim elalem iki dakikada hüp diye indirsin mideye" modundayım. Ha allah biliyor bi de kötü niyetim vardı belki kaçamak yaparım diye ama aldım cezamı. Kaptanın sopasından önce Allah çarptı.
Geçmiş uçtuğu için bakamadım canım.çok geçmiş olsun...Ayagımı ayakabı vurdu resim attım geri sayfalarda onu söylüyor kuzum
Valla yesinler kaptan, bakma gözümün önünde yenirken asabileşiyorum ama sonra ertesi sabah tartıya bi çıkıyorum ay iyi ki yememişim diye mutlu oluyorum. :) Benim asabiyette söylenme hali bi de gerginleşiyorum kendi kendime yoksa kavga gürültü yok. Kendimle derdim aslında. :)randevum yarın 11 de canım nasipse .bugüne doluydu .
olsun sende erken uyuyorsun zaten ... kaldı şurda 2 saatin
Rabbim sen ne büyüksün
Bugün gelenlerden saatlerce sarmış marmış bakmadan silip süpürsünler ne varsaaaa .... çook amin
o asabi haller bende de vardı ...dı diyorum çünkü ; şimdi bir cümle ile tüm öfkemi kusabilme levelına geçtim ... kavga gürültü tatava yoksöyle ve git
Şu an eski kankim @masumm modunda kahve içiyorum.kendisi hiç sevmem sade şeklide.illa 3ü 1inde olacak...ama şimdi açlığımı bastırsın diye içiyorum burnumu kapatım...gerçekten hani o deli açlık gelir ya bayılacak gibi tam öyleydim...bi de üzerrine yarın güzel bi eksi görmezsem aynen burandevum yarın 11 de canım nasipse .bugüne doluydu .
Rabbim sen ne büyüksün
Bugün gelenlerden saatlerce sarmış marmış bakmadan silip süpürsünler ne varsaaaa .... çook amin
o asabi haller bende de vardı ...dı diyorum çünkü ; şimdi bir cümle ile tüm öfkemi kusabilme levelına geçtim ... kavga gürültü tatava yoksöyle ve git
Sağol canımGeçmiş uçtuğu için bakamadım canım.çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun canım...randevum yarın 11 de canım nasipse .bugüne doluydu .
Rabbim sen ne büyüksün
Saģol canımEfser geçmiş olsun canım. Inşallah geçer bir an önce ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?