Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim canım bakayım bende..
Ben daha sallama içiyorum yokki yolumun üzerinde bir aktar

Ayyy ada güldürdün beni
Allahta seni guldursun.

Oyyy oyyy nazar mı değdi yoksamm.
Maşallah demedi dr un .
Demedi galiba hatırlamıyorum söylediğini kuzum teşekkür ederim tatlım

yahu pozitif düşün ... dolaba atarken , aniden biri gelirken hazırda dursun demedin mi ? dedinnnnn dedinnnnnnn her Türk kadını der bunu

Ya yemek bende ciddi bir tutku. Eskiden, hastalığımdan çok aktif spor yaptığım için hiç sıkıntı olmuyordu. Metabolizma da iyi çalışıyordu çılgınlar gibi yakıyordum. Hatta durumu şöyle söyleyeyim eşim 1,90 a 90 lık adam, ben bu adamın iki katı yiyordum ve "ay fazla yedik" demiyordum. Ama vücut hep zayıf ve fitti çünkü sabah 5'te kalkar ve profesyonel düzeyde günde en az 2,5 saat spor falan yapardım. İnsan dışı da yerdim. Öyle bir beslenme şeklinden şu anki beslenmeye geçmek bende otomatikman bir asabi emekli ruhu çıkarttı ortaya. Canım bişi çıktı ve yiyemiyorsam var ya anam yandı etraftakiler; sitede kötü park edenlere, çöpü yanlış yere koyanlara ve hiç bişi yapmayan masum insanlara deli sinirleniyorum. Ama insanlara Allahtan komik ve eğlenceli geliyor da sıkıntı çıkmıyor bıdır bıdır söylenmem. Törpüledim gerçi baya, geçen sefer hiç sıkıntı yapmadım birşeyler yenirken de nedense bugün yine geldiler.. " benim yapana kadar canım çıksın, bi lokma bile yiyemeyeyim elalem iki dakikada hüp diye indirsin mideye" modundayım. Ha allah biliyor bi de kötü niyetim vardı belki kaçamak yaparım diye ama aldım cezamı. Kaptanın sopasından önce Allah çarptı.

Ben de hayretle izliyorum koca tencereyi saranları. Misafire falan yapıyorum da işe de götürmem sanırım ya.

Metabolizma çalışmamaya yeminli gibi benim, bazı sağlık problemlerim var da o yüzden ben o sporu yapmadığım an ne kadar diyete sadık kalsam da gitmiyor bazen artıya bile dönüyor.

randevum yarın 11 de canım nasipse .bugüne doluydu .

Güzüldir ama erken bastırınca gena yaaa

olsun sende erken uyuyorsun zaten ... kaldı şurda 2 saatin

Rabbim sen ne büyüksün

Bugün gelenlerden saatlerce sarmış marmış bakmadan silip süpürsünler ne varsaaaa .... çook amin

o asabi haller bende de vardı ...dı diyorum çünkü ; şimdi bir cümle ile tüm öfkemi kusabilme levelına geçtim ... kavga gürültü tatava yok söyle ve git

Valla yesinler kaptan, bakma gözümün önünde yenirken asabileşiyorum ama sonra ertesi sabah tartıya bi çıkıyorum ay iyi ki yememişim diye mutlu oluyorum. :) Benim asabiyette söylenme hali bi de gerginleşiyorum kendi kendime yoksa kavga gürültü yok. Kendimle derdim aslında. :)

Bugünkü menüm
Sabah
1 yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Yeşillik domates ve yeşil çay
2 lokma melemen
Ara yok
Öğlen anneme cat kapı yaptım
Büyük sevis kaşıgıyla bir tane biz ıspanak buğlaması deriz(ıspanaklı pilav gibi)
2 bardak ayran bol salata
Ara çay
Akşam 5 kaşık kırmızı pul biberli yogurt
Yeşillik
Ve kahve

Şu an eski kankim @masumm modunda kahve içiyorum.kendisi hiç sevmem sade şeklide.illa 3ü 1inde olacak...ama şimdi açlığımı bastırsın diye içiyorum burnumu kapatım...gerçekten hani o deli açlık gelir ya bayılacak gibi tam öyleydim...bi de üzerrine yarın güzel bi eksi görmezsem aynen bu

Geçmiş olsun canım...

Bugün menüm:

Kahvaltı:
1 kase yulaf lapası
1 fincan yeşil çay

Öğlen:
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase salata

Ara:
3 hurma

Akşam:
1 kase domates çorbası
1 kase pul biberli yoğurt

Suyum 3 lt. Şimdilik sadece sabahki 45 dakikalık yürüyüşüm var. Misafirler erken kaçarsa ve spor yapabilirsem bildiririm yeniden. Ausencia Ahu060812

Menümü yazayım şekerler
Sabah
Yok
Öğlen 13:00 civarı
Roll tam buğday ekmeği, el yapımı köfte, domates, marul ve bir iki turşu ile yapılmış hamburger
1 orta boy az yağlı kızarmış patates
Ayran
Ara
8 kiraz 1 gün kurusu
Akşam
Yok. Çok tokum birşey yiyemeyeceğim
Ara
1 erik 4 çilek 4 kiraz yemeyi düşünüyorum
Su: 2,5 litre, 2 yeşil çay
Spor: dediğim gibi ilave olacak ilerleyen saatlerde bildiricem
Ausencia

Ben de menümü yazayım...

11.00 2yumurtadan omlet
2-3dilim ekmek
Domates yeşillik
Lor
Dün pişirdiyim sütün kaymağını almıştım onuyedim
Diet çekirdek helvası 1yemek kaşıgı yeşil çayla
10çekirdek

Kahvaltımı gören kaptan akşam niyü yemediyimi anlar

16.45 dut
Azcık peynir

3ltr su
2yeşil çay 3ola bilir
1kahve acı
66 dakika yürüyüş

Ahu060812

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…