Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu Seferoğlu aynı zamanda benim mortim fena geliyor dikkat Tellioğulları yarın bütün kozlarımızı kullanalim

aşçı zayıflamaaa manyagı olunca öyle oluyorr

Bazen takıntıya dönüşüyor bizimde bir arkadaş vardı öğrenci evinde üniversitedeyken evin nerdeyse en zayıfıydı aynaya bakıp ay ne kadar kiloluyum diyordu nerdeyse kuş kadar yiyordu

eşimde ödem çıktı geçen tahlillerde maydanoz suyu yaptım içsin diyeeee bana diyor bu nasıl bişeyyy sana acıyorum nasıl içiyorsun bu tarz şeyleri diyor )

Tarif versene

Yaparsın ada yaptıkça oluyor ince istiyorsan içini az koyup sıkıca saracaksın denemekten vazgeçme bide yaprakta önemli kart olmamalı
@begum75 nerdesin canımmm özlettin kendiniiiii

Bende özledim Begüm sohbetlerini

heeee ben o diziyi hiç bilmem.

Bende sevmem öyle entrika sinir olurum

Canım beslenme şeklini bilmiyorum ama nacizane fikrimi bildireyim...akşam patates olmamış.bide mercimekle hiç olmamış...kahvaltı ve akşamında da salata bulundurursan çok iyi olur...

Canım menünü beyendim.sporla vere biliyorsan demekki protein sana iyi geliyor ola bilir.o yüzden yemeklerinde protein kullanmaya dikkat et

Suyu arttır eflalim...menün çok iyi.bi tek kahvaltıda o ilk yediyini anlamadım

Sporumu da yazayım :)
4 mil Leslie (60 dakika) + 1,200 ip atlama çok yoruldum kalbim ağzımda atıyor
Ahu060812 Ausencia

Wawwwww 1200 çok iyi tatlım.
Benim de ipten sonra kalbim ağzımda atıyor resmen...
Hala baldirlarim agriyoo..
Çok zevkli ama demii ip atlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…