Anlamadım kiii...nasıl yani?Cnm korsan yayınmış o
bi 63.6 gördüm, sonra 64.6 rüya çık kısa sürdü hahaa
Ohoooo sefeoğulları bi haftadır uğraşıyo ne habeeeerBu Seferoğlu aynı zamanda benim mortim fena geliyor dikkat Tellioğulları yarın bütün kozlarımızı kullanalim
Sevdim çok güźel oluyorsağol inşallah öyle olur inşallah
Anlamadım kiii...nasıl yani?
Anlamadım kiii...nasıl yani?
Hmmmm...yarın daha güzel olacak inşallahCnm bi çıktım tartıya 63.6 iki sn sonra 64.6 yani durum bu , tartı yapılması sanırım
aşçı zayıflamaaa manyagı olunca öyle oluyorr
eşimde ödem çıktı geçen tahlillerde maydanoz suyu yaptım içsin diyeeee bana diyor bu nasıl bişeyyy sana acıyorum nasıl içiyorsun bu tarz şeyleri diyor)
Yaparsın ada yaptıkça oluyor ince istiyorsan içini az koyup sıkıca saracaksın denemekten vazgeçme bide yaprakta önemli kart olmamalıahhhh bide ben sarma sarabilsemmm her biri odun gibi oluyor azda koyuyorum malzeme hiç değişmiyor herbiri mangallık odunlar gibi oluyor valla)) halbuki o kadar çook severim ki sarmayı şimdi memlkete giderken ablamdan ve anamdan isteyem yapsınlar bol bol yiyem.. gerçi düğün var acep düğünden sonra mı yapsalar ))
@begum75 nerdesin canımmm özlettin kendiniiiii
heeee ben o diziyi hiç bilmem.
Canım beslenme şeklini bilmiyorum ama nacizane fikrimi bildireyim...akşam patates olmamış.bide mercimekle hiç olmamış...kahvaltı ve akşamında da salata bulundurursan çok iyi olur...herkese iyi aksamlar
bugunku menum
sabah. 2 tane galeta iki dilim kadar peynir serkersiz cay ile
ara: turk kahvesi
ara: yesilcay
ogle: izgara gogus
bol salata ve haslanmis sebze ile biraz yogurt ,1 dilim ekmek
ara: turk kahvesi
ara: beyaz leblebi az
aksam: 3 4 kasik mercimek corbasi
5 6 tane firin patates
3.5 litre su
spor yapilinca bildirilecek
Canım menünü beyendim.sporla vere biliyorsan demekki protein sana iyi geliyor ola bilir.o yüzden yemeklerinde protein kullanmaya dikkat etBugün menüm:
Kahvaltı:
1 kase yulaf lapası
1 fincan yeşil çay
Öğlen:
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase salata
Ara:
3 hurma
Akşam:
1 kase domates çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Suyum 3 lt. Şimdilik sadece sabahki 45 dakikalık yürüyüşüm var. Misafirler erken kaçarsa ve spor yapabilirsem bildiririm yeniden.Ausencia Ahu060812
Suyu arttır eflalim...menün çok iyi.bi tek kahvaltıda o ilk yediyini anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?