Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım çok geçmiş olsun sizee.. inşallah çabuk atlatırsınız..

geccmis olsun canim . cocuklarda boyle durumlar zaman zaman normaldir. uzulme sonra kizimyeme yeter diyeceksin

kırmızım, çok sevindim annenin kötü birşeyi olmamasına, allah başımızdan eksik etmesin onları..

nevcim, başın sağolsun canım..

doğacım, geçici bir dönemdir kızının yaşadığı, bir an önce düzelir inşallah canım..

ayy hala olanları toparlayamadım sizlerin mesajlarınızdan bakınıyorum 4 gün ayrı kaldım takımdan bi türlü adapte olamadım..

nevin de cenazesi vardı demek ..

basınız sağolsun nevcimm ...

doğacımmm canımm neden ev arıyorsun senn ben kacırmısım onu...
kızınada üzülme arada olur cocuklara öyle seyler yine yemeğe baslcaktır..
ev ısınmıyor en üst kat asansörü yok ben çıkmayı düşünüyordum zaten ama 2 aydır falan sahipide evine gelmek istiyor daha 1 yıl oldu taşınalı ben çıkmak istemesem zorlar çıkmazdım bir yıl daha yeni oldu yanii komşuluk falanda yok bi tuaf insanlar cenazesi var birinin 3 ay sonra duydum hiç dialoğ yok bi tane komşum olsa iyi olur yani daha önce hep iyi ilişkilerim oldu
geccmis olsun canim . cocuklarda boyle durumlar zaman zaman normaldir. uzulme sonra kizimyeme yeter diyeceksin
bi de o var demiiii:26::26:
inşallah burnu falan da akıyor götürdük mevsimsel demiş alışmışız cadılıklarına garip geliyor
sizleri anlıcam derken dilimi yaktımmm
geçmiş olsun

kırmızı çok geçmiş olsun canım annene.

nevcim başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin.

mınnos arazıden geldııı ayy ben bu kadar arazının ıcıne bırde ıslerımı yapıyorum ustune bırde mısafır agırlıyorumm bıde en ustune buraya gelıp takımımı toparlıyayım dıyorummmm heeeyyyttt ne oluyorr kızlar bızeee yaz geldıı beee .. Ne olucakk sımdıı o mantolarla sakladıgımızz gobekler beyaz tshırtlerın ıcınde nasıl saklanıcak ...
Hemen hemenn herkesler kendıne gelıcekkk .. Ayy ben kendıme hedef koydumm gercı coookkk zor bır hedef ama 1 hazıran 58 olucam yazmıstımm suankı kılomda cok zzor ama cok ugrasıp en azından cok yaklasıcamm herkes kendıne gelsın 1 hazıran hedefı koysun bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…