aaaa ne oldu ganfedim?moralin niye bozuk
Slm kızlar 4 günlük bir aradan sonra merhaba acayip grip olmuş durumdayım kötü tarafı oğluşumada geçti. Fzl kaçamak yapmadım yürüyüşlerimi akşam yemeğinden sonra devam ettim ama bu grip beni mahfetmiş durumda kulaklarım bile duymuyor off offf
yettim gariiihiç tadım yok benim yaaaa kızımın hiç huzuru yok hiç bişey yemiyor en çok yediği 3 kaşık anasına çekmemiş yüzü küçüldü çocuğun + ev bulamadık daha varr 9. ayda falan o kadar beklemek istemiyorum ev kirli ne yapıcam bilmiyorum huzursuzum böyle oturmaktanda
sizleri anlıcam derken dilimi yaktımmm
ev ısınmıyor en üst kat asansörü yok ben çıkmayı düşünüyordum zaten ama 2 aydır falan sahipide evine gelmek istiyor daha 1 yıl oldu taşınalı ben çıkmak istemesem zorlar çıkmazdım bir yıl daha yeni oldu yanii komşuluk falanda yok bi tuaf insanlar cenazesi var birinin 3 ay sonra duydum hiç dialoğ yok bi tane komşum olsa iyi olur yani daha önce hep iyi ilişkilerim oldudoğacımmm canımm neden ev arıyorsun senn ben kacırmısım onu...
kızınada üzülme arada olur cocuklara öyle seyler yine yemeğe baslcaktır..
bi de o var demiiii:26::26:geccmis olsun canim . cocuklarda boyle durumlar zaman zaman normaldir. uzulme sonra kizimyeme yeter diyeceksin
inşallah burnu falan da akıyor götürdük mevsimsel demiş alışmışız cadılıklarına garip geliyorkırmızım, çok sevindim annenin kötü birşeyi olmamasına, allah başımızdan eksik etmesin onları..
nevcim, başın sağolsun canım..
doğacım, geçici bir dönemdir kızının yaşadığı, bir an önce düzelir inşallah canım..
selam kızlar, bugün yeni oturdum, sabahtan beri kızımın işleri. Haftasonu iyi geçti. Siz nasılsınız?
grip dışında h.sonum güzel geçti canım yaa. Sende gittinmi bizim kızların buluşmasına? Süper fotolar koymuşlar face
neden hiçkimse hiçççç birşeyler yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?