Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben hazırım da tartı hainlik yapıyor
Günaydıııın seferoğlulları ve kendileri tatlış olup da yarın tatlı yiyemeyecek olan tellioğullarıııııı...

Bakıyım canım diyetisyen listesi var elimde onu yaparım artık, zaten ramazan geldi

Aaaa ekmek yooook...bugün ekmek yooook....sıfır karbon...gün içinde ne yemeyi düşünüyon?de bakem seferbaşına(kedime nick bilem buldun)
Ama dört gündür açım ve tartı bana ihanet ediyor, bugün öğlen tavuk köftesi salata, akşam ne yiyeyim sen söyle. Hatta sen ne yemem gerektiğini söyle uyarım, ton balığı hariç

Evet bugün perşembe ve ben hiç umutlu değilim regl olamadım şişim

Günaydınlar şekerli küçük kalpli

Ben artıdayım hala bende bu haftayı böyle kapatacağım sanırım hastayım bir şey de yapamıyorum

Geçmiş olsun
artı deme artı deme Tellioğlu

Hayırlısı olsun ama kiloya moral bozmak diyeti kötü etkiliyor az Azda olsa tuttuk ucundan bu yolun sonuna kadar bırakmak yok

Teşekkürler
bacagıma çok kötü kramp girdi
gece
Geçmiş olsun banada magnezyum onermişlerdi

İyisin iyi

Yenimiydi aldığın yere götür bir çaresine bakarlar

Güzel haberler le gel İnşallah

Duman solumayin ben sigara içenleri görünce çok üzülüyorum

irmae oğlumun kabızlığı iyi oldu, probiyotiği her gün vereyim mi yoksa kabız oldukça mı vereyim. Aynı zamanda sokol kullanıyorum.
Normalde kronik kabızlık gibi sorunlarda tavsiye edilen günlük düzenli kullanım. Ama sokol da varsa ve kabızlık yoksa günaşırı da kullanılabilir bence.

Ben kendimde haftada 1-2 kullanıyorum ama benimki önlem amaçlı bir kullanım olduğu için biraz gevşeğim.

anladim canim cok tesekur ederim

Tamam canım sağol. Şöyleki azar azar yapıyor bu sebepten çok kötü pişik oldu, ishal gibi yaptı. Pişik için bir solüsyon hazırlatıyorum borigue %3 pişik kremleri hiç fayda etmiyor, şu an derisi soyulmuş durumda kabızlık bir dert sürekli yapması bir dert

kutsal perşembedennn günaaaydııınnn hepinizeeee

dün ki sporumu ve menümü bildireyim hanımlar;

20 dk eliptik
15 dk koşu
Squat
Ağırlıkla kol çalışması

menüm:

sabah: ılık limonlu su
Kuru meyveli chia
ara: salatalıklı detox içeceği
öğle: yer elmalı semizotu ve yoğurt
ara: keten tohumlu yoğurt ve 5 erik
akşam: yer elmalı bezelye

akşamda kiraz sapı kaynatıp içtim 4 lt ye yakında su

Bizde seni çok özledik ki

Benim gibisin desene bende çarpılacağım kesin Allahtan hafta sonuna denk geliyor ilk 2 gün Ders çalışmam gerek hiç güzel bir zamana denk gelmedi bu sene Aöf

bitmeyen çile aöf
dün akşam Ahu060812 nın dediği gibi gazoz modundayım (saat 9 da) eşimde diyo havacılık la ilgili bi bölüm varmıl işletmenin alt bölümü gibi bişeymiş eeee dedim okusam mıki diyo
ayyy durduk yere dert alcak başına ama sen bilirsin oku dedim....

tamam daktırım
duman solumuyorum bu arada

Bu hafta bir sürpriz olabilir belki sende moralini yükseltirsin
İnşallah ececim 3 haftadir elim bos dönüyordum bu hafta artik kirilsin inadi metanin.
Ben persembe de yapmak istiyorum senin gibi spor ama sisme faktörünü riske edemiyorum.
Sen de tellioglusun. Dikkatli olalim.
Tabi sismicenden eminsen yap.
Ara verince soguyor insan 1 gün bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…