Aaaa ekmek yooook...bugün ekmek yooook....sıfır karbon...gün içinde ne yemeyi düşünüyon?de bakem seferbaşına(kedime nick bilem buldun)Ha ha ha. Çökelik sündürmesi, tam buğday ekmeği, domates, salatalık
Ben hazırım da tartı hainlik yapıyor
Günaydıııın seferoğlulları ve kendileri tatlış olup da yarın tatlı yiyemeyecek olan tellioğullarıııııı...
Bakıyım canım diyetisyen listesi var elimde onu yaparım artık, zaten ramazan geldiCanim uzun sure o hatayi bende yaptim cook az yiyince cok kilo vermiyirsub vucud kitliyor vazgectim bundan.. bi kac yedim baktim meta biraz daha calisir oldu ayni bile olsam en azindan ac olmadigim icin saga sola saldirmadim.. açken esime cook cemkirmisligim var)
Aaaa ekmek yooook...bugün ekmek yooook....sıfır karbon...gün içinde ne yemeyi düşünüyon?de bakem seferbaşına(kedime nick bilem buldun)
Tatlimbu saf pro olmamış ki.Eki Görüntüle 1999896 Aslında özensiz tabağım ama içinde karbon yoooook...perşenbenin olayı bu...sıfır karbon...
Ama dört gündür açım ve tartı bana ihanet ediyor, bugün öğlen tavuk köftesi salata, akşam ne yiyeyim sen söyle. Hatta sen ne yemem gerektiğini söyle uyarım, ton balığı hariçAaaa ekmek yooook...bugün ekmek yooook....sıfır karbon...gün içinde ne yemeyi düşünüyon?de bakem seferbaşına(kedime nick bilem buldun)
Ekmek yoksa sıfır karbon olmuyor tatlim.Aaaa ekmek yooook...bugün ekmek yooook....sıfır karbon...gün içinde ne yemeyi düşünüyon?de bakem seferbaşına(kedime nick bilem buldun)
Hahhaha 3.günüm bebekimmDuydunuz mu seferoğullarıııı bi tellioğlu regl olacakmışşşş çok şişmiiiiş
Evet bugün perşembe ve ben hiç umutlu değilim regl olamadım şişim
Günaydınlar şekerli küçük kalpli
Ben artıdayım hala bende bu haftayı böyle kapatacağım sanırım hastayım bir şey de yapamıyorum
Hayırlısı olsun ama kiloya moral bozmak diyeti kötü etkiliyor az Azda olsa tuttuk ucundan bu yolun sonuna kadar bırakmak yokGünaydın, bu kadar açlığa tartı mutlu etmiyor, canım sıkıldı sabah sabah. Normal bir menü olacak bugün. Bu ne yadün spor yapmadım ki o da şişirdi diye. Boşa yapmamışım. Ya eylüle kadar bırak 58 kiloyu 68 zor olurum ben
Rüyamda da sa yine bebeğim oluyordu, çok güzel bir kız ki onu aynen daha öncede görmüştüm rüyamda, sap sarı saçlı mavi gözlü. Karnım hala segiriyor ya rüyama giriyor bebekler
TeşekkürlerGeçecek inşallah kızlar sağolun
Geçmiş olsun
irmae canım onun tarifiydi yeşil cayın sert tadını alıyor cubuk tarcın ,karanfil,zencefil ile yaprak yesil cayı demliyorum içimi rahat ve aromalı oluyor
Canım cok içiyorum desem yalan olmuş olur o yüzden yazamıyorum buna bir cözüm bulmam lazım meyvelı aromalı sular yapmayı planlıyorum yoksa içemiyeceğim
Geçmiş olsun banada magnezyum onermişlerdibacagıma çok kötü kramp girdi
gece
hastayımm boğazım ağrıyor başım ağrıyor.benim büyüğün okul pikniği var bugün gidemedim.anne ne olur yaprak sarması dedi dün akşam sardım tadına bile bakmadım.sabah bakıcıma baktırdım.diyorki oruçmusun yok dedim tartılacam.
eşimde sabah sen kahvaltı yapmadın yanına da bişey almamışsın bi simit alayımmı dedi yokkkk dedim bugün perşembe.he he dedi.
sen nasılsın
Geçmiş olsun kuzum havaların karasızlıgında benimde küçük kız öyle şimdi
Benim için bir tane yeseydin yaabende dün trilice ye hayır dedim annem tadına bak dedi sonra sonra diyip atlatım
Bu hafta koşturmalı geçti ayagım fena ayakabı vurdu bugün duşta kabuğu düştü biraz sızlıyor
Bir günaydın bırakayım şuraya ...
7. takımın güzellerine bomba gibi perşembeler dileyeyim
Ve dr a doğru yavaş yavaş yol alayım ...
geçmişi göz ucu ile bile okuyamadım ...herkes iyi değil miii ?
kızlarrr kızlarrrr kızlarrrrr..beyninize çarpılacagım enerjisi yollamayınnnnn.gecen 4 gün ard arda tuttum hiçç bişey olmadı eskiden banada olurdu ama bi süre diyetteyiz vucut alıskın.
ammaaa duman soluyanlara bişey diyemiycem onlar yoksunluk yaşar.
Hahhaha 3.günüm bebekimm
Normalde kronik kabızlık gibi sorunlarda tavsiye edilen günlük düzenli kullanım. Ama sokol da varsa ve kabızlık yoksa günaşırı da kullanılabilir bence.irmae oğlumun kabızlığı iyi oldu, probiyotiği her gün vereyim mi yoksa kabız oldukça mı vereyim. Aynı zamanda sokol kullanıyorum.
Sondaki kilo veremeyen benim. 3 haftadir 200 200 veren ben.Kim ben mi ? Tövbeasla tombalak , tontiş, kilo almış, kilo veremeyen insanlara laf sokmam, yazıktır onlarda etli butlu
anladim canim cok tesekur ederim
selam cnm yani aslında ramazanda dolgal olarak if yapmış oluyorsunuz
yani 16-18 saat açlık süresi if diyetinin tememii diger adıda oruç diyeti zaten if yapılmış oluyor ramazada
dogal olarak , ben ek olarak sıkı yapıyorum
bazen yasaklıda yiyorum ama sıkı yapılınca dajha iyi performan alınıyorrr
Sondaki kilo veremeyen benim. 3 haftadir 200 200 veren ben.
Benim
Tamam canım sağol. Şöyleki azar azar yapıyor bu sebepten çok kötü pişik oldu, ishal gibi yaptı. Pişik için bir solüsyon hazırlatıyorum borigue %3 pişik kremleri hiç fayda etmiyor, şu an derisi soyulmuş durumdaNormalde kronik kabızlık gibi sorunlarda tavsiye edilen günlük düzenli kullanım. Ama sokol da varsa ve kabızlık yoksa günaşırı da kullanılabilir bence.
Ben kendimde haftada 1-2 kullanıyorum ama benimki önlem amaçlı bir kullanım olduğu için biraz gevşeğim.
Bizde seni çok özledik ki
Benim gibisin desene bende çarpılacağım kesin Allahtan hafta sonuna denk geliyor ilk 2 günDers çalışmam gerek hiç güzel bir zamana denk gelmedi bu sene Aöf
kızlarrr kızlarrrr kızlarrrrr..beyninize çarpılacagım enerjisi yollamayınnnnn.gecen 4 gün ard arda tuttum hiçç bişey olmadı eskiden banada olurdu ama bi süre diyetteyiz vucut alıskın.
ammaaa duman soluyanlara bişey diyemiycem onlar yoksunluk yaşar.
İnşallah ececim 3 haftadir elim bos dönüyordum bu hafta artik kirilsin inadi metanin.Bu hafta bir sürpriz olabilir belki sende moralini yükseltirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?