Oyle canim biz cook iyi anlasirdik .. annemle yapmadigim kakari kikiriyi kv ile yapardim..ada senin v ile ilşkin kişisel degilmiş aynı benimki gibi
bizde birlikte iyi zman geçiriyoruz aslında ama dış etkenler ve kendi akılarınca hareket etmememleri ilşkiyi zayıflatıyor
cok tesekur ederim canim aslinda tam bana gore bir diyetmis zaten yemek yemeye fazla zamanim olmuyor ama emzirdigim icin yemeye ozen gosteriyordum insallah oruc tutucam ramazanda oyle yapim diyodum ama zaten oruc gibiymis :) peki ozel biseylermi yiyosunuz ornegin pro agirlikli felan yoksa klasik seylermi?
tamam canim cok tesekur ederimDaha hızlı sonuç almak istersen yediklerine dikkat etmek gerekiyor.
Dediğim gibi niyetlenerek yaparsan sancılı olmuyor süreç.
Ee bide su içe biliyorsun yeşil çay.
Şekersiz kahve falan.
Bilmiyorum beni çok sarsmiyor...
Yapma bunu seferoğullarına
gelir gelmez gördüğüme bakişe yarıyor mu, hemen bu akşam deneyeyim
o zamanki mr larmış.40 dk bir dizime 40 dk diğer dizime MR'a girmiş bir insan olarak kıpırdamadan rekor bendedir aynı gün bu arada o zaman teknoloji gelişmemiş MR lar 40 dk 1 saat
Ay bu kuzenler bizi mi bekledi zayıflamak için ya? Ben de ailenin en zayıf üyesiydim şimdi herkes zayıfladı ben şişmanım. Düğüne bayrama gitmeyi hiç istemiyorum, gıcıklar.Benim sisko bir kuzenim vardi iki cocuk annesi... annem bugun diyor ki gorsen taniyamazsin incecik olmus .... sezeyan gobegini ne yapmis dedim... annem diyor ki gobekten eser kalmamis... diyetisyen kontrolunde 1 senede vermis..
Anneme ziyaretine gitmis tabagindaki bir kucuk kurabiyeye bile dokunmadi dedi cook israr etmis olmaz kizim ye gibilerinden hayatta olmaz hala bunu yersem benim 1 haftam bosa gecer demis.....
Ayyy o vermis simdi ben siskoyummmm
Çıktım mr dan ...
Herkes sevmez ... ben tövbe yarabbim bi huzur buluyorum mr ın içinde :)
Ölmüşüm falan diye düşünüyorum .
Normal olmadığımı demiştim di mi :)))
Ha çıktım da dr ameliyattaymış .
5 e kadar burdayım yine çığlıııık smiley :)
menü yazmayı unuttmuşum
sabah 10 erik+500 ml su
kahvaltı 08:00
5 sunta
1 kk süzme peynir
10 zeytin
domates-salatalık-biber
öglen 13:00
yarım tabak ton balıklı salata ( yiyemedim)
1 kase yogurt
3 tam ceviz
500 ml maydanoz suyu
2 türk kahvesi
2 yeşilçay
3 lt su
içtiklerime bak
Ay bu kuzenler bizi mi bekledi zayıflamak için ya? Ben de ailenin en zayıf üyesiydim şimdi herkes zayıfladı ben şişmanım. Düğüne bayrama gitmeyi hiç istemiyorum, gıcıklar.
Ben bi 45 dakikalık beyin mr ı çektirdim yıllar önce. Ondan sonra mr benim için kabusa döndü giremiyorum. Arkadaşım bildiğin uyuyor içinde yahu. Hayretle izliyorum sizleri.
menü yazmayı unuttmuşum
sabah 10 erik+500 ml su
kahvaltı 08:00
5 sunta
1 kk süzme peynir
10 zeytin
domates-salatalık-biber
öglen 13:00
yarım tabak ton balıklı salata ( yiyemedim)
1 kase yogurt
3 tam ceviz
500 ml maydanoz suyu
2 türk kahvesi
2 yeşilçay
3 lt su
içtiklerime bak
yaşlanıyorummm şeriiiii aha 29 haftaya geliyoooorrrr :)o zamanki mr larmış.
ay sanki 70 yaşındasın he mimu
Benimki de son dakika golü atacak gibiÇok üzgünüm regli belirti vermeye basladı hem ramazan acısından hemde takım adına üzüldüm tartı 2 ileri bir geri yapıyordu demek bu yüzdenmiş
Sağol canım, çok eskiden kise zamanlarımda çektirmiştim. Ondan beri de çektirmiyorum. :)
Tabii kii zayiflayacaksin..
Haftaya kapisiyoz unutma
45 dk mr
Çok geçmiş olsun canım....
Haftalar önce39 olduk haa biz olek o zamanyaşlanıyorummm şeriiiii aha 29 haftaya geliyoooorrrr :)
aramızda kalsın
şimdi ben sanırım bu olay olduğunda liseye gidiyordum 15 yıl önce falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?