Teşekkür ederim canım benim. Daha iyi şuanda.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kızına dua ediyorum
Kız grip tarzı bir hastalık geçirdi aynı zamada Diyabetli benim melek ,şekeride çok düzensizdi. Şimdi hastanede düzenleyecekler.Ay ben kaçırmışım canım geçmiş olsun....ne olmuş ki?
Kilonu yazsan ya seferoğluuum...
Vauuuuuu
Teşekürler kaptanım.Koçumun aslanı
tebrikler şekerim
ben sana iki gün önce ne yazdım amabiliyorum kızım ben bu işi ...
he bi de w.app a bak bi
ahanda bu dapon ponların
Hadi çıktıç ben.4saatiç var.evi topluycam..tiramisu yapcam ütü yapcam hazırlanıp çıkıcam...gelirim yinr
saraycam hoşgeldin nasılsın
bence baya bi gider haftaya sıkı tut protein ye mutlkaa
bu arada -500gr kızlarrrr.
kaptanım çooook güzel koruyorsun yaaa maşallah sanaAusencia korumaya yanına geleyim istiyorum artııııkkk :/ gerçi benim hedef büyüdü biliyorsun kaptanının izinden giden mimuuuuu kilolaları düzleyelim babacığımmm dedi
Teşekkür ederim canım benim. Daha iyi şuanda.
Kız grip tarzı bir hastalık geçirdi aynı zamada Diyabetli benim melek ,şekeride çok düzensizdi. Şimdi hastanede düzenleyecekler.
Teşekürler kaptanım.
Kızda sürekli telefon alamıyorum ki dünden beri sahiplendi resmen.
Saol canım seninkilerin ne problemi vardı. Benimkinin 1,5 yaşında tanısı konuldu çok hastanede kaldı. İlk başlarda zor oluyordu tabi anlamıyordu hiç bir şeyi. Şimdi büyüdü 5 yaşında temmuzda 6 yaşına girecek. Anlıyor herşeyi kolay olur inşallah. Biz geçen seneye kadar hiç idrar verememiştik. O yapışkanlı idrar torbasıda kayıyordu. Bezden alıyordı bezliyken.Küçük kızım 3 aylık büyük kızım 2 yaşındayken bende 1 hafta hastanenin çocuk endokrinoloji bölümünde yatmistim ikisiyle çok zor oldu bizimkini devamlı tabletle oyalamiştim bide bebek çıkıp gidiyordu odadan odada benimkilere beraber 4 bebek vardı
Bide devamlı idrar tahlili istiyorlardı almakta zor kız çocuktan
Ne diyeyim Rabbim şifa versin inşallah kızına ve bütün hasta çocuklara vede hastalara
selam kızlar
kilo bildirim zamanı
geçen hafta : 71,7
bu hafta : 71,1
giden : 600 gr
yüzde : 0,83
sevgili kaptanım mezuniyetimi talep ediyorum.
haftaya işe başlıyorum menü paylaşımı ve katılım konusunda sıkıntılarım olacak. malum kendimi daha çok işime ve kızıma vermem gerekecek.
sonrasında tekrar gelmek isterim yeniden. henüz hedefime ulaşmış değilim ama şimdilik korumamsı 200 - 300 gr larda gezineceğim gibi görünüyor.
Canım benim yazalım mı mezuniyet68.3 mezuniyet kilon .... 5 yıl içinde yapılan tartı değişikliklerin eklenip çıkınca başlangıç ve hedef kilona ... 68.3 hedef kilon .%80 i tutuyor
pamuklara sarıp koruyorum onu ... zorlanmıyorum da ne yalan söyleyeyim .. 58.0 da gördüm ...59.7 de ... hiç umursamıyorum ... 2 yiyip bir sıkıyorum ... iyi gidiyor yani .
mimu88 (80.6/79.3/1.3/%1.61)yeni üye.Başlangıç tarihi 9 Aralık , başlangıç kilosu 82.8 , hedef kilosu 65
Senin tablo bu canım ...
şu an 67.7 ... senin %80 i tutturmam 68.6 idi ...
hedefe kaldı 2.7 .... napalım ? ramazanda güzel gider o 2.7 bence
ayyyyyyyyyyy bu kadar yazdım ... sonradan anladımyazmışken silmekte istemedim
ben sandım mezun olmak istyorsunsen demişsin hedef oldu 60
yerim öperim ben onu ...
bana resim hediye etsin yineen son çok güzel çizmişti beni ...
biz mezun olalım ki yeni arkadaşlara yer açılsın canım.
aaaaa şeryyyyy kilon için tebriklerde
niye mezuniyet yaaaaa
hepsiniz gidiyorsunuzzzz(
DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUNNNNNHayırlı cumalar kızlarr musmutlu bir gün diliyorum.Kilom sabit malesef kiiiAusencia güzelim takımımm için sen beni mezun eder misin ortalamaya zararım olmasın.Çünkü kendimii pek iyii hissetmiyorum.Paylaşımlarımda olacagım takım dışı olarak
benim sana yetişmem mümkün mübetüşşşş kaçla mezun olmuştun ? hadi bakalım inşallah bu sefer hedefine en kısa sürede hep beraber varırız...
haaaa bu aradaaaa ben seni geçecem yetişemezsinnn banaaaaaaa
ayyy kaptaniçem bende mi kalsam ramazanda nasılsa veririm ümidim var.bi hafta bi deneyim olmadı haftaya mezun olayım olur mu.Ausencia
kaptaniçemde uygun görürse.tırstım birden ayrılmaktan.kelebeeeğiiimmm gel elele verelim süper bir ramazan geçirelim
benim sana yetişmem mümkün müDaha çok yolum var çok.. inşallah 6olıları görmek bana da nasip olur
Bi insanin adi cikacagina cani ciksin derler yaaa o misalben niye az yiyor diye bliyorum ki ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?