Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kızına dua ediyorum
Teşekkür ederim canım benim. Daha iyi şuanda.

Ay ben kaçırmışım canım geçmiş olsun....ne olmuş ki?
Kilonu yazsan ya seferoğluuum...
Kız grip tarzı bir hastalık geçirdi aynı zamada Diyabetli benim melek ,şekeride çok düzensizdi. Şimdi hastanede düzenleyecekler.

Koçumun aslanı

tebrikler şekerim

ben sana iki gün önce ne yazdım ama biliyorum kızım ben bu işi ...

he bi de w.app a bak bi

ahanda bu da pon ponların
Teşekürler kaptanım.
Kızda sürekli telefon alamıyorum ki dünden beri sahiplendi resmen.

Küçük kızım 3 aylık büyük kızım 2 yaşındayken bende 1 hafta hastanenin çocuk endokrinoloji bölümünde yatmistim ikisiyle çok zor oldu bizimkini devamlı tabletle oyalamiştim bide bebek çıkıp gidiyordu odadan odada benimkilere beraber 4 bebek vardı
Bide devamlı idrar tahlili istiyorlardı almakta zor kız çocuktan
Ne diyeyim Rabbim şifa versin inşallah kızına ve bütün hasta çocuklara vede hastalara

saraycam hoşgeldin nasılsın
bence baya bi gider haftaya sıkı tut protein ye mutlkaa

Tesekkurler canimmm inşallah haftaya spor ve diyetle güzel bir rakam görürüm.

Sende güzel veriyorsun canım 50 lere az kaldı.

_AYNURA_ iyiki Seferogullari listesinden çıkmışım yoksa haliniz ne olurdu

Ausencia kaptanim bu hafta Seferogullari listesine al beni

Görüşürüz kızlar.

bu arada -500gr kızlarrrr.

Canım benim yazalım mı mezuniyet 68.3 mezuniyet kilon .... 5 yıl içinde yapılan tartı değişikliklerin eklenip çıkınca başlangıç ve hedef kilona ... 68.3 hedef kilon .%80 i tutuyor

pamuklara sarıp koruyorum onu ... zorlanmıyorum da ne yalan söyleyeyim .. 58.0 da gördüm ...59.7 de ... hiç umursamıyorum ... 2 yiyip bir sıkıyorum ... iyi gidiyor yani .

mimu88 (80.6/79.3/1.3/%1.61)yeni üye.Başlangıç tarihi 9 Aralık , başlangıç kilosu 82.8 , hedef kilosu 65

Senin tablo bu canım ...

şu an 67.7 ... senin %80 i tutturmam 68.6 idi ...

hedefe kaldı 2.7 .... napalım ? ramazanda güzel gider o 2.7 bence

ayyyyyyyyyyy bu kadar yazdım ... sonradan anladım yazmışken silmekte istemedim

ben sandım mezun olmak istyorsun sen demişsin hedef oldu 60

yerim öperim ben onu ...
bana resim hediye etsin yine en son çok güzel çizmişti beni ...

Saol canım seninkilerin ne problemi vardı. Benimkinin 1,5 yaşında tanısı konuldu çok hastanede kaldı. İlk başlarda zor oluyordu tabi anlamıyordu hiç bir şeyi. Şimdi büyüdü 5 yaşında temmuzda 6 yaşına girecek. Anlıyor herşeyi kolay olur inşallah. Biz geçen seneye kadar hiç idrar verememiştik. O yapışkanlı idrar torbasıda kayıyordu. Bezden alıyordı bezliyken.

selam kızlar
kilo bildirim zamanı
geçen hafta : 71,7
bu hafta : 71,1
giden : 600 gr
yüzde : 0,83

sevgili kaptanım mezuniyetimi talep ediyorum.
haftaya işe başlıyorum menü paylaşımı ve katılım konusunda sıkıntılarım olacak. malum kendimi daha çok işime ve kızıma vermem gerekecek.
sonrasında tekrar gelmek isterim yeniden. henüz hedefime ulaşmış değilim ama şimdilik korumamsı 200 - 300 gr larda gezineceğim gibi görünüyor.

aaaaa şeryyyyy kilon için tebriklerde
niye mezuniyet yaaaaa
hepsiniz gidiyorsunuzzzz (

kaptanımmmm koviiiiiirrrmiseeeeeen beniii

Geçen Hafta: 60.6
Bu Hafta: 60.1
Fark: 0.5
Yüzde: 0,83 Ausencia

Günaydın şekerler hayırlı cumalar, bu haftaki durum budur :) haftaya inşallah mezuniyet gelecek, diliyorum ki

Hepinizi tebrik ediyorum şekerler

Son düzenleme:

aaaaa şeryyyyy kilon için tebriklerde
niye mezuniyet yaaaaa
hepsiniz gidiyorsunuzzzz (
biz mezun olalım ki yeni arkadaşlara yer açılsın canım.
7 aydır buralardayım ve 17 kilo verdim.
amacım hamilelik kilolarımı vermekti verdim üstüne 1 kilo daha gitti.
insallah biraz koruma gibi gidip bi kaç ay sonra fırtına gibi dönmek istiyorum mümkünse listelere.
yoksa cumaları kilo bildirimim devam edecek. sizi bırakamam yoksa duba gibi olurum yeniden

DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUNNNNN
Delym dolymmm, benim düştüğüm hatya sen düşme canım. Gel eğer imkan varsa devam et, gruptan çıkınca çıkılıyor olmuyor. En azından 70in belini kır tatlımmmmmm.. Ben ağlıyprum sen ağlama

betüşşşş kaçla mezun olmuştun ? hadi bakalım inşallah bu sefer hedefine en kısa sürede hep beraber varırız...

haaaa bu aradaaaa ben seni geçecem yetişemezsinnn banaaaaaaa
benim sana yetişmem mümkün mü Daha çok yolum var çok.. inşallah 6olıları görmek bana da nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…